Gość: mieszkaniec IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.11, 18:13 Jakie u Was poprzychodzily rachunki za prad?? Do mnie przyszedł rachunek na kwotę 400 zł i zrobilem takie oczy :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Rachunek za prad IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.11, 18:14 Za jakis okres? Z jakimi prognozami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Rachunek za prad IP: *.elblag.vectranet.pl 30.03.11, 21:01 sprawdziłem po napisaniu posta, od listopada okres rozliczeniowy. Ale czy to i tak nie za dużo?? a prognoza jak dobrze spojrzałem ok 250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Rachunek za prad IP: *.elblag.vectranet.pl 31.03.11, 13:04 u mnie też jakiś dziwny rachunek przyszedł nie wiem jak oni to teraz wyliczają ale z tego co się orientuje to wszyscy takie dostali znam osobę której przyszło ok 1000 zl to dopiero szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oł Re: Rachunek za prad IP: *.wmbp.edu.pl 31.03.11, 13:09 termojądrowa inwazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient energii Re: Rachunek za prad IP: *.u.itsa.pl 11.04.11, 15:51 U mnie niesłusznie policzyli odsetki. Cos mi sie wydaje, że Energa szuka sposobu jak pokryć straty po zimie. Odsetki były niewielkie, 2,37zł. Liczą, że ludzie nie zauważą. Prognozy zawyżają, pieniądze poleżą na koncie ,to i procent przyniesie, a ludziom oddadzą przy następnym okresie rozliczeniowym bez procenta. Złożyłem reklamację i od dwóch miesięcy nie odpowiadają. Z eboku przysłali SMS-a z info, że uznają wpłatę 2,37, ale pisemnej odpowiedzi jak nie ma tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moc Re: Rachunek za prad IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:35 dziś dostałem 350 zł - połowa - moc przesyłowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś