Gość: Mirek IP: *.elblag.vectranet.pl 27.06.11, 22:30 Ktoś z Was korzystał z Metrohausu w Elblągu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 29.06.11, 15:20 Co to jest??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.play-internet.pl 29.06.11, 21:54 nie rozmawiałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 20.08.11, 23:19 Ja korzystałem, ale bez rewelacji. Nawet nie mają pośrednika na miejscu, tylko podobno ktoś z Gdańska. Facet który to organizuje dobrze bajeruje do czasu podpisania umowy. Później już czar pryska. Amatorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 14.12.11, 12:51 Normalnie żenada, nie wiem jak reszta personelu ja miałam kontakt z jednym panem po 50 z tego biura wcale nie wyglądał na pośrednika tylko na jakiegoś menela a dodatku strasznie śmierdziało od niego alkoholem. Zero profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ika7ika7 Re: Metrohouse w Elblągu 05.01.12, 23:32 Gość portalu: Aleksandra napisał(a): > Normalnie żenada, nie wiem jak reszta personelu ja miałam kontakt z jednym pane > m po 50 z tego biura wcale nie wyglądał na pośrednika tylko na jakiegoś menela > a dodatku strasznie śmierdziało od niego alkoholem. Zero profesjonalizmu. Dziekuje ci Aleksandra, wlasnie mialam ochote zwrocic sie do nich o pomoc w sprzedazy domu, ale juz tego nie zrobie. To faktycznie zenujace jesli tak wygladaja reprezentanci tego slynnego biura. Jaki wyglad pracownika taka i jakoscv jego pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony2106 Re: Metrohouse w Elblągu 10.01.12, 14:51 Te negatywne wpisy są chyba dziełem konkurencji na rynku nieruchomości w Elblągu. Ja korzystałem z pomocy Metrohouse w Elblągu i spotkałem się z profesjonalną obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsdf Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 11.01.12, 22:23 urodzony2106: a widziałeś przy swojej transakcji kiedyś pośrednika (czyli kogoś z licencją)? bo wg. numeru licencji jest to człowiek z Gdańska, który na co dzień obsługuje też tamtejszy Oddział MH, a co za tym idzie, pewnie jego pobyt w Elblągu jest fikcją. Odpowiedz Link Zgłoś
urodzony2106 Re: Metrohouse w Elblągu 13.01.12, 08:27 Gość portalu: gsdf napisał(a): > urodzony2106: a widziałeś przy swojej transakcji kiedyś pośrednika (czyli kogoś > z licencją)? bo wg. numeru licencji jest to człowiek z Gdańska, który na co dz > ień obsługuje też tamtejszy Oddział MH, a co za tym idzie, pewnie jego pobyt w > Elblągu jest fikcją. Mało mnie obchodzą sprawy licencji i ich numery. Ważne natomiast było załatwienie sprawy zbytu nieruchomości. W tym zakresie elbląski Metrohause okazał się skuteczny i rzetelny. I o to przecież chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realtor Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 14.01.12, 00:15 To smutne co piszesz. Bo to nie tylko o to chodzi... Pośrednictwo to nie tylko pokazywanie mieszkań, ale przeprowadzenie kompleksowo transakcji. Zachowanie firmy: bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życz Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.speed.planet.nl 13.07.12, 17:16 nie żartuj, normalnie cyrk, nikt nie wie o co chodzi,dobra gadka tylko i wyłacznie do momentu podpisania umowy a pózniej to rób co chcesz, prowizja najwyższa w egu a wyniki byle jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.centertel.pl 12.03.15, 11:10 Witam nie polecam tej Agencji Nieruchomości nic nie robią banda naciągaczy i oszustów tylko pieniądze chcą brać za darmo i nic więcej ich nie interesuje ,może jak ktoś od nich kupuje to jest inaczej ,ale nie dajcie sie w konia robić i nigdy nie podpisujcie umowy na wyłącznośc ,bo jest niekorzystna i po czasie wypowiedzenia tej umowy ,agencja zastrzega prawo przez 11miesiecy po rozwiązaniu dostac nalezna sume za sprzedaz jesli sami sprzedamy, mimo iz rozwiązaliśmy umowe to jest bezprawne!!!!Są tylko mili jak sie z nimi umowe podpisuje a pożniej zwodzą i nic nie robią Ps. Te pozytywne komentarze to chyba znajomi piszą albo rodzina ...Tragedia nie polecam METROHAUSE W Elblągu są inne lepsdze agencje!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poul4 Re: Metrohouse w Elblągu 21.04.15, 16:10 Aleksandra :) racja z tymi zapachami ,zarobki agenta są tak wielkie ,że na mydło często nie mają :( to smutne i prawdziwe ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.13, 12:42 A ja jestem bardzo zadowolony. Mój domek został sprzedany bardzo szybko. Również przez nich kupiłem swoje mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z elbląga Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 23.01.13, 21:20 Ja korzystałem z biura nieruchomości Metrohouse w Elblągu i jestem bardzo zadowolony z obsługi pana Łukasza, który profesjonalnie podchodzi do tematu. Bardzo precyzyjnie wypytał mnie o moje potrzeby i znalazł mi taką nieruchomość którą kupiłem i naprawdę kontakt od samego początku aż do aktu notarialnego był przy całej transakcji.Będę polecał Metrohouse. I nie chce mi się wierzyć, jak inni piszą na te biuro. Wszyscy wyglądają profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 23.01.13, 21:23 tak, ja też się zgadzam z opinią o której pisze klient z elblaga.Odwiedziłem kilka biur nieruchomości w Elblągu i z takim profesjonalizmem jaki prezentuje METROHOUSE to się jeszcze nie spotkałem. Polecam i namawiam wszystkich do współpracy z tym biurem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRZEDAWCA Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 23.01.13, 21:29 JESTEM KLIENTEM METROHOUSE I SPRZEDAWAŁEM MIESZKANIE. CENA NIE BYŁA ZAWYŻONA A NAWET BYŁA NEGOCJOWANA Z KLIENTEM KTÓRY KUPOWAŁ. DORADCA PODCZAS ROZMOWY NIE PROPONOWAŁ PODWYŻSZENIA CENY BY DODAĆ SWOJĄ PROWIZJĘ. BYŁEM NAPRAWDĘ ZADOWOLONY Z OBSŁUGI KTÓRĄ PROWADZIŁ TEN SAM PAN O KTÓRYM PISZĘ KOLEGA POWYŻEJ.PAN ŁUKASZ DOKŁADNIE MI WYTŁUMACZYŁ SCHEMAT DZIAŁANIA SPRZEDAŻY MOJEGO MIESZKANIA. CZYSTY PROFESJONALIZM. I Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZAPŁACIŁEM WYNAGRODZENIE DLA BIURA. MOŻE W 2011 TAK BYŁO, ALE DZIŚ NAPRAWDĘ BIURO GODNE POLECENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 25.01.13, 12:16 a ja korzystałam z usług Pana Mariusza i mimo co piszą inni, ja byłam bardzo zadowolona z usługi sprzedaży mieszkania, negocjacji i profesjonalnemu podejściu tego Pana, będę dalej polecała metrohouse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajec Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 16:19 w dodatku wszyscy zadowoleni klienci dostają zniżkę na internet w wektrze:) jakim trzeba byc idiotą aby myśleć że ludzie nabiorą się na taki wysyp pozytywnych komentarzy. Plany sprzedażowe wzieły w łeb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.13, 19:24 Tak samo należy wierzyć w te pozytywne jak i negatywne. Forum - miejsce wyżyć nieudaczników. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.13, 14:37 ja wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Metrohouse w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 08.04.13, 20:58 A ja jestem naprawdę zadowolony z usług metrohouse, profesjonalnie podchodzą do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
og-ro Re: Metrohouse w Elblągu 14.10.15, 12:28 Ja jestem bardzo zadowolony z usług agentów Metrohouse w Elblągu. Bardzo szybko sprzedali moje mieszkanie. Wzięli na siebie wszystkie sprawy. Nie musiałem nigdzie biegać. Zrobili Świetne zdjęcia i szybko znalazł się kupiec. Polecam wszystkim. Bardzo profesjonalni, Odpowiedz Link Zgłoś