Gość: swerd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:58 mam pytanie komputerowe, czy w win xp mozna wywalic folder dokuenty udostepnione? moze jest na forum ktos kto sie zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MarcinX Re: komputery IP: *.tychy.msk.pl 04.10.04, 23:08 Potrzebujesz udostępnianie plików? Bo jak nie to całkowicie można tą funkcję wyłączyć. Panel sterowania->Połączenia sieciowe, Prawy klik na ikonce połącznia sieciowego, zaznaczyć udostępnianie... i kliknąć odinstaluj. A jeśli potrzebujesz a przeszkadza ci tylko ten folder to wyłącz proste udostępnianie, Mój komputer->Narzędzia->Opcje folderów->Widok usuń znaczek przy "Użyj proste udostępnianie". Ale wtedy pliki udostępnia się trochę na innych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: komputery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:21 udało mi sie to wywalić trochę inaczej zassałem z netu program xp tune i tam można wykopać cokolwiek z kompa, nawet jak sie system burzy delete i już spokój :) ale dziękuję za porade tobie aralski też, problem Cie przerósł, ale widać chęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd winda nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:21 pewnie nikt z Was nie ma do czynienia z tym staroświeckim systemem, ale ja go mam w pracy chaiłbym jakąś gre zarzucić, może ktoś wie co na tym działa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NT Re: winda nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:33 a jo tyz mam NT 4 ;) a gierke to moze wlacze apsjansa bo mi siem nudzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: winda nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:43 no pasjans jest, ale myślałem o czymś barzdiej ambitnym wormsy próbowałem, ale nic z tego, jutro zobacze czy nhl2000 ruszy Odpowiedz Link Zgłoś