Dodaj do ulubionych

US w Elblągu

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.12, 20:28
Zważywszy ,że każdy z nas ma inne doświadczenia z US Elbląg, prosiłabym o podzielenie się wrażeniami po wyjściu z Urzędu :D Przyznam, że zależałoby mi na tym ,bo przeprowadzam swego rodzaju wywiad "środowiskowy". Jeżeli wylejecie swoje smutki i żale, albo wręcz odwrotnie- docenicie pracę naszych urzędników, mogę zapewnić ,że Wasz głos zostanie usłyszany!
Obserwuj wątek
    • Gość: CHENRYG Re: US w Elblągu IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.12, 20:43
      UKRADLI MJE TAM MOJO OJCOWIZNO
    • Gość: kacper Re: US w Elblągu IP: *.infobiuro.pl 17.04.12, 20:50
      Nigdy nie miałem żadnych problemów z załatwieniem czegokolwiek, wszystko szybko i sprawnie. Nie mam się do czego przyczepić.
    • Gość: Helena Re: US w Elblągu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.12, 21:02
      Mało miejsc siedzących, a także zbyt skąpa powierzchnia. Pomijając długie kolejki w okresie oddawania PIT-ów
    • Gość: Helena Re: US w Elblągu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.12, 21:02
      Ps. Chenio wymiata :DDD
    • Gość: Gucio Re: US w Elblągu IP: *.elblag.vectranet.pl 22.04.12, 11:28
      W sumie większość pracowników oceniam pozytywnie, ale niestety raz natrafiłem na taką zołzę, zdenerwowała mnie okrutnie i moja ocena o US mocno spadła. Powodów do nieżyczliwego zachowania pani urzędniczki nie było, miała zły dzień i swoją złość wyładowała na mnie, nie poszedłem na skargę, może powinienem. Szkoda, że niektórzy urzędnicy nie wiedzą o tym, że są po to, żeby pomagać ludziom, powinien im ktoś o tym mówić, przynajmniej raz dziennie, jakiś przełożony.
    • Gość: Krystyna z gazowni Re: US w Elblągu IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.12, 12:40
      Miła atmosfera, fajne przyjęcie interesanta, wszystko ok prócz zołzy siedzącej w informacji..
    • Gość: Sun Re: US w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 10:52
      Ilekroć załatwiałam jakąś sprawę w US, nie spotkałam się z brakiem życzliwośći, złym traktowaniem "petentów" itp. Ostatnio tylko pani w "Informacji" była jakaś taka niemiła...
      Ogólnie - nie mam zastrzeżeń ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka