Dodaj do ulubionych

ELBROL, Nowak, info.elblag.pl

IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 12:55
Jak za komuny portal "info.elblag.pl" cenzuruje moje pytania do p. Nowaka w sprawie ELBROL-u. Ja po prostu nie wiem, o co chodzi w tej sprawie. W internecie są jakieś artykuły/wpisy na ten temat, w których pojawia się nazwisko p. Nowaka. Przecież to kandydat na prezydenta miasta i wolałbym przed głosowaniem mieć jasny pogląd, jeśli chodzi o historie zawodowe człowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: ELBROL, Nowak, mieszkania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 16:06
      Wystarczy w pisać w gogle nowak i elbrol a wyskoczy kilka informacji historycznych
      www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/gdzie-sa-nasze-mieszkania
      Niczym się nie różnił od całego politycznego środowiska elbląskiego. Ciekawa lektura. Polecam

• Gość: Danuta Re: ELBROL, Nowak, info.elblag.pl IP: *.epwik.com.pl 14.06.13, 11:45
      No i właśnie tacy ludzie pchają się do władzy ,prawie "uczciwi", dobrze zarządzający.
      • Gość: Ela Re: ELBROL, Nowak, info.elblag.pl IP: *.elblag.vectranet.pl 17.06.13, 21:18
        moje komentarze info Elbląg też usunęło, a nie były dla nikogo obraźliwe, dementowały tylko fragment zdania, który ujęto w tytule, a który wprowadzał czytelników w błąd kto kogo popiera, takie chwyty są poniżej pasa ale taka jest właśnie polityka, dziwię się że ludzie niezależni prowadzący własny biznes tak się zachowują, a ja jako prywatny przedsiębiorca i reklamodawca zapamiętam,
        • Gość: oudzian Re: ELBROL, Nowak, info.elblag.pl IP: *.elblag.vectranet.pl 26.06.13, 18:54
          lsd wykupilo pelno reklam na info - stad usuwaja wszystkie niewygodne dla nich komentarze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka