Dodaj do ulubionych

biblioteka regionalna

09.08.04, 17:56
Witam po przerwie:)) Zastanawiam sie czy ktos moze korzystal z bibl
regionalnej i czy sa tam jakies fajne rzeczy, np materialy dotyczace nie
tylko okolic Elblaga, ale np calego wojewodzctwa. co oni tam maja moze ktos
wie?
ps czy wy wogole korzystacie z bibliotek?
(bo ja tak)
pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: biblioteka regionalna 09.08.04, 19:26
      Hmmm... a co masz na mysli mowiac biblioteka regionalna?? Ktora: Elblaska czy
      Wojewodzka?? Bo w Elblaskiej na Św.Ducha,to wszystko jest, a nawet wiecej :P
      Biblioteka Wojewodzka czeka na siedzibe (bedzie naprzeciwko Elblaskiej:-)
      • rosa_el Re: biblioteka regionalna 10.08.04, 08:57
        Ale francuz nie odpowiedziales na pytanie, czy korzystasz z biblioteki ?? :))
        Ja szczerze mowiac to tylko w sytuacjach ekstremalnych i na dodatek jak wymaga
        tego ode mnie sytuacja na uczelni... tak sam z siebie to chyba jeszcze nie
        doroslem do tego :P
        • francuz_el Re: biblioteka regionalna 10.08.04, 14:29
          Teraz to juz rzadziej chodze do biblioteki... czasu brak, a jak juz jakas
          ksiazke chce przeczytac, to kupuje ja, albo dostaje w prezencie :-)
          • marija78 Re: biblioteka regionalna 11.08.04, 16:12
            W budynku b. naukowej jest m.in b. regionalna i b. prawa i przedsiebiorczosci
            (chyba tak sie nazywa) i byc moze jeszcze jakas, ale jak dotad korzystalam
            tylko z naukowej oraz czyt. czasopism oraz czyt. ogolnej. Chodzilo mi wiec o
            zbiory dotyczace scisle naszego regionu:))
            ja nadal staram sie uczeszczac do biblioteki i pamietam jak jeszcze w czasach
            liceum wybieralam sobie co rok na wakacje polke z utworami innego pisarza
            (zawsze klasyka), co poza przyjamnoscia obcowania z literatura dawalo pozniej
            wymierne skutki w szkole:))
            Ale to zamierzchle czasy
            • francuz_el Re: biblioteka regionalna 11.08.04, 21:45
              A wiec to jest Biblioteka Elblaska :)
            • Gość: Czytelnik Re: biblioteka regionalna IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.08.04, 14:48
              Wszystkich czytelników serdecznie zapraszam do odwiedzenia strony internetowej
              Biblioteki Elbląskiej www.bibliotekaelblaska.pl. Ponadto informacji udzielają
              zawsze kompetentne i miłe bibliotekarki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka