Gość: ivet IP: 217.153.193.* 11.08.04, 16:23 Moi drodzy, chcemy zorganizowac slub na 60 osób w Elblągu w restauracji. Jaką polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: ślub w elblągu IP: *.vc.shawcable.net 11.08.04, 21:26 -Mysliwska-w Bazantarni jest fajna-Janek- Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: ślub w elblągu 12.08.04, 08:24 Znajomi robili wesele w "Staropolskiej" (Plastyk) i sobie chwalili Odpowiedz Link Zgłoś
alibi2 Re: ślub w elblągu 23.08.04, 12:53 A ja polecam zespół... www.zespolalibi.pl ,kwestia terminu Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: ślub w elblągu 12.08.04, 11:28 Ja polecam Słowiańską przy 1 maja wejście od Krótkiej.Profesjonalna obsługa i dobre jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ślub w elblągu 12.08.04, 15:16 A jacy dobrzy kelnerzy... jeszcze nie skonczysz swojej "50", a juz przychodzi kelner i dolewa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna1000 Re: ślub w elblągu IP: *.lublin.mm.pl 15.08.04, 15:05 staropolska w plastyku jest najlepsza - obsluga fachowa, wystrój klasa, czysto, schludnie, w lazienkach swieczniki i galazki jakichs iglakow naokolo umywalek - bylam bardzo bardzo zadowolona i moi goscie tez chwalili :) a to najwazniejsze :) obsluga kompleksowa - o nic sie nie martwisz, na poczatku wesela pytaja sie co chcesz pic i potem nalewaja ci tylko to :0 to moze byc zgubne moj swiadek na poczatku wesela chcial wode i mu ja do polowy wesela caly czas dolewali :) kieliszki nie stoja puste ani szklanki, jest stol z ciastami stol staropolski z miesiwem, smalcem, lososiem, wegorzem itp...rewelacja wymarzone miejsce na wesele, chociaz z zewnatrz nieciekawe, ale kryje w sobie wspanialosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivet Re: ślub w elblągu IP: 217.153.193.* 16.08.04, 07:35 Jeśli można spytać a ile wyniósł ciebie teń slub, bo ja planuje na 60 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ślub w elblągu IP: *.lublin.mm.pl 24.09.04, 09:15 jeśli ponad sto osob to 95 zl za osobe (to nie u Ciebie), jesli mniej osob (u Ciebie) to 110 zybli za osobę - takie ceny byly 2 lata temu - nie wiem jak teraz :) sporawo ale warto bylo - do teraz goscie wspominaja :) i wlasciwie o to chodzi a zespól mielismy ze szkoly muzycznej "grupa PRO" dobrze grali i nie bylo przerw w graniu - nawet jak jedliśmy, to jeden z muzyków zostawał i coś rzeżbil przy "pianinie" czy na gitarze :) wieczorem postaram Ci się dać linka do kilku utworów tego zespołu :) bo na razie nie mogę pozdr kiedy Ten dzień ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ślub w elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:15 Polecam Słowiańska - robilismy 2 lata temu - było super - wesele na 40 osob - dzidzej był od nas , nasza wodka, napoje i ciasto- reszta ze slowianskiej- zarcie super ok 4 tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś
ique Re: ślub w elblągu 14.10.04, 14:49 Takiej restauracji w Elblągu jeszcze nie ma, ale mogłaby powstać, kafejka stadionowa (wynajmowana nawet na 100 osób) to byłoby coś, a nie tam jakieś... ...że nie będe cytował... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: ślub w elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:03 Witam.... Wiec ponad miesiac temu własnie z męzem organizowalismy ślub wraz z weselem w Elblągu.... Jesli chodzi o sale to moge polecić na Mirosławskiego.... sporo miejsca i naprawde fajnie można tam sie pobawić.... Ale naprawde polecam zespół - był rewelacyjny.... został nam polecony i wczesnije go nie słyszeliśmy..... to Red BOYS Jesli chcesz znac wiecej szczegółow to info przesle mailem monikadd@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomala Re: ślub w elblągu IP: *.tele2.pl 18.02.05, 14:19 Ja polecam sale na starym miescie przy Bulwarze Zygmunta (budynek obok prokuratury). Sala posiada klimat starego miasta. Jedzenie wysmienite i duzy wybor. Sala jest ogromna, w moim przypadku bylo 80 osob i bylo idealnie z miejscem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś