Gość: Michał IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 13:37 My mieszkańcy miasta Elbląga domagamy się stworzenia elbląskiego dodatku do gazety. W Trójmiejskim dodatku jest stanowczo za mało informacji z Elbląga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 23.10.02, 13:53 no i co , każdy kto się z tym zgadza ma się podpisać? to ja się podpisuję, chciałabym aby E. miał swój dodatek w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 23.10.02, 13:55 reaktywujcie gazetę w Elblągu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 14:03 KAŻDY KTO SIĘ Z TYM ZGADZA NIECH PISZE DO GAZETY, PISZMY ELBLĄŻANIE, ZASYPMY ICH LISTAMI W TEJ SPRAWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 23.10.02, 14:15 już wysłałam, czy jestem jedyną osobą która to zrobiła?? Kto jeszcze napisał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 23.10.02, 14:15 już wysłałam, czy jestem jedyną osobą która to zrobiła?? Kto jeszcze napisał?? Michał- ty już pewnie napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: 194.204.173.* 23.10.02, 14:33 proponuje do listu wrzucać link to tego wątku ..... może to ich przekona o zainteresowaniu elbląskim dodatkiem to jest nas na razie sztuk 3 :) zobaczymy ile ludzi dopisze się do tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 23.10.02, 15:32 Moim zdaniem trzeba opracowac jakis wzorzec listu,zeby ludzie mogli szybko wyslac takiego maila... Na jaki adres wyslaliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 24.10.02, 08:56 weszłam na główną stronę gazety i tam na dole po lewej stronie jest hasło napisz do nas- tam wysłałam to z tym listem jest bardzo dobry pomysł- zeby napisać jeden list i kazdy go wyśle do gazety ale i tak spodziewałam się większego zainteresowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: 194.204.173.* 24.10.02, 11:33 fakt, troszke nas za mało żeby apelacja odniósła skutek musi być nas duuuuuużo więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie bagienny. Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 17:06 Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 17:21 nie bagienny mam nadzieję ze wysłałeś list do GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 17:24 Może ktoś dostał już odpowiedź z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 17:45 u mnie w skrzynce też pusto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: 194.204.173.* 28.10.02, 13:10 Napisałem tak : Witam Zwracam się z pytaniem, czy nie można by reaktywować elbląskiego doadatku regionalnego. Za czasów gdy był taki dodatek elbląska społeczność bardzo często wybierała ''Wyborczą'' jako codzienną gazetę. Teraz, gdy nie ma takiego dadatku, Wasza gazeta jest mało atrakcyjna, ponieważ brak w niej lokalnych wiadomości, a te co się sporadycznie pojawiają nie są ''rewelacyjne''. Pragnę zwrócić uwagę, że w Elblągu i okolicach mieszka sporo ludzi, którzy z pewnością chętniej kupowali by Wyborczą, gdyby tylko była wkładka dotycząca Elbląga i okolic - jak to kiedyś miało miejsce. Myślę, że warto się zastanowić nad reaktywacją "Elbląskiego Dodatku" do "Wyborczej" jeśli choć troche zależy Wam na czytelnikach z elbląskiego regionu. Z poważaniem Jeszcze Wasz Czytelnik ...i na razie nie ma odzewu. Poczekamy jeszcze pare dni i znowu zrobimy akcje mailową :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 28.10.02, 13:47 śliczny list, pozwolę sobie go powielić i również wysłać do redakcji, ale ostatnio wpadłam na pomysł taki - może nie wysyłać naszej *petycji* z głównej strony GW tylko ze strony dodatku trójmiejskiego. Myślicie, że ma to jakieś znaczenie, czy nie, ponieważ wszystkie listy idą na jeden adres, bez względu z której strony były wysłane - to jest pytanie (tak mi się dziwnie sformułowało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: 194.204.173.* 28.10.02, 14:47 dzięki za docenienie moich wypocin ... :) Moim zdaniem lepiej kierować list na centrale niz do Gdańska. Nie na rękę by było Gdańskowi gdyby taki dodatek powstał. przyczyna, nakład ich dodatku na pewno by sie zmniejszył o jakieś kilkadziesiąt tysięcy. Ale to jest tylko moje zdanie i moge się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.umcs.lublin.pl 28.10.02, 14:50 rzeczywiście, nie spojrzałam na to od tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 20:45 Czy redakcja nas po prostu olewa?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.uwm.edu.pl 28.10.02, 17:11 Wasz ukochany , wysniony Gdansk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:17 Nieprawdą jest jakoby - WAS (to znaczy moich ZIOMKÓW) olała GAZETA- ona Was nie widzi. Ten periodyk to buldożer - a w Elblągu juz nie ma co spychać. Zrozumcie moi mili, że za cienkie sprawy sie u nas dzieją, aby takie medium sie nami zajmowało. Jak im dostarczycie mięska - no to może się nami zainteresują. A tak poza tym pamiętajcie że żyjecie (tu nie wspomnę, że na własne życzenie naszych włodarzy) w sławetnym Trzcińsko-Bagiennym i do tego w jego części dość prowincjonalnej. Ale przy takim dostępie do mediów i my sami możemy olać - nawet taką GAZETĘ.Przyszłość jest prezentaem, jaki robi nam przeszłość. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:23 I wkońcu ktoś szanowany na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 31.10.02, 10:08 ile zostało wysłanych tych petycji 1. FX 2. Francuz 3. ja anna 4. Michał????? i kto jeszcze????? Zeta??? Aborygen?? (wątpię) Luna??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 31.10.02, 10:40 anna1000 napisała: > ile zostało wysłanych tych petycji > 1. FX > 2. Francuz > 3. ja anna > 4. Michał????? > i kto jeszcze????? > Zeta??? > Aborygen?? (wątpię) > Luna??? Jak na razie stanowczo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 16:59 A o jakiej petycji mówicie - bo przyznam że nic nie wiem - chetnie wezmę w tym udział. No to zeznajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 01.11.02, 17:02 Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a): > A o jakiej petycji mówicie - bo przyznam że nic nie wiem - chetnie wezmę w tym > udział. No to zeznajcie. Aborygen wyślij list do GW w sprawie przywrócenia dodatku elbląskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 17:17 ostatnio miałem spotkanie z dziennikarką Gazety - jutro ja zaatakuję. Też jestem za tym aby taki dodatek powstał. Ino czy oni bedą chcieli. To tylko oni wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 01.11.02, 17:22 Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a): > ostatnio miałem spotkanie z dziennikarką Gazety - jutro ja zaatakuję. Też > jestem za tym aby taki dodatek powstał. Ino czy oni bedą chcieli. To tylko oni > wiedzą. Dadatek elblaki GW oznaczałby dla nich o wiele większą sprzedaż gazety w tym rejonie. Czekam na Twoją relację ze spotkania z dziennikarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 21:58 Ja spotkanie juz miałem - dotyczyło portelu. Dziennikarka pisała artykuł o funkcjonowaniu lokalnych porteli internetowych. długo gadaliśmy - młoda rozsadna dziewczyna. Spróbuję ją uruchomić dla NASZEJ sprawy. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 04.11.02, 19:48 Do którego roku istaniał elbląskie dodatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: DO GAZETY WYBORCZEJ IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 20:02 michal_el napisał: > Do którego roku istaniał elbląskie dodatek? bodajze do slawetnej reformy administracyjnej ;(( i wszycho na ten temat dymu nie szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
narccomp Re: DO GAZETY WYBORCZEJ 05.11.02, 00:49 Gość portalu: Michał napisał(a): > My mieszkańcy miasta Elbląga domagamy się stworzenia elbląskiego dodatku do > gazety. W Trójmiejskim dodatku jest stanowczo za mało informacji z Elbląga. kiedys byl glos elblaga (gazeta codzienna) a teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś