Gość: Michał IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 18:03 Nieraz zdarzają się nam na pewno różne śmieszne wydarzenia w Hypenovej, lub mamy z nią jakieś problemy, przecież o wszytskim możemy tutaj pisać, więc wykorzystajmy to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Sytuacja na działkach. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:06 Po naszych działkach chodzi taka kobieta, kobieta ochroniarz, tak się zastanawiam co ona może z tym swoim chudym kolegą zrobić, nic, co najwyżej wezwać policję, ale wtedy przestępców i tak już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Sytuacja na działkach. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:25 Gość portalu: Michał napisał(a): > Po naszych działkach chodzi taka kobieta, kobieta ochroniarz, tak się > zastanawiam co ona może z tym swoim chudym kolegą zrobić, nic, co najwyżej > wezwać policję, ale wtedy przestępców i tak już nie będzie. W przypadku ochroniarzy - dokladnie tyle moze zrobic. Nie wiem nawet, czy ewentualnemu zlodziejowi moga zrobic zdjecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Sytuacja na działkach. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:32 Zdjęcia i tak mają, bo całe działki są obszadzone nimi, łącznie z parkingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Sprostowanie IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 14:35 tzn, mając na myśli "nimi" mam na myśli kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Sprostowanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 20:19 A juz myslalem ze warto sie tam wybrac z aparatem... ;o)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Sytuacja na działkach. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:24 Spoko, mozesz się wybrać, ale jak jakiś ochroniarz zauważy że robisz zdjęcia może chcieć od Ciebie jakieś zezwolenie na robienie zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 04.11.02, 20:34 Dawno na działkach nie byłem, musze się wybrać, może jest cos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sytuacja na działkach. IP: *.umcs.lublin.pl 02.01.03, 08:26 Gość portalu: Michał napisał(a): > Po naszych działkach chodzi taka kobieta, kobieta ochroniarz, tak się > zastanawiam co ona może z tym swoim chudym kolegą zrobić, nic, co najwyżej > wezwać policję, ale wtedy przestępców i tak już nie będzie. masz na mysli tę niziutką, szczuplutką - też się zastanawiałam na jakiej podstawie dostała pracę w agencji ochroniarskiej, ale pewnie zna karate Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 02.01.03, 17:03 > > masz na mysli tę niziutką, szczuplutką - też się zastanawiałam na jakiej > podstawie dostała pracę w agencji ochroniarskiej, ale pewnie zna karate Dokładnie:) Albo zna karate labo właściciel firmy to jej znajomy lub wujek. Odpowiedz Link Zgłoś
narccomp Re: Sytuacja na działkach. 05.11.02, 00:47 ja tam nic nie mówię ale podobna a wzasadzie 2x wieksza do tego na palach i z parkingiem pod spodem stoi mi kolo mojego domu :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Sytuacja na działkach. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 16:10 narccomp napisał: > ja tam nic nie mówię ale podobna a wzasadzie 2x wieksza > do tego na palach i z parkingiem pod spodem stoi mi > kolo mojego domu :(((( > Chwalcie Pana za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Sytuacja na działkach. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:43 Muszę powiedzieć, że sytuacja w hipermarkecie się poprawiła, wkońcu nauczyli kasjerki pakować zakupione towary do reklamówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Sytuacja na działkach. IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:57 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Muszę powiedzieć, że sytuacja w hipermarkecie się poprawiła, wkońcu nauczyli > kasjerki pakować zakupione towary do reklamówek. cos ty ! do niedawna pakowali tyko w oszolomie a ze z natury jestem leniwy (jak kazdy) to tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Auchan IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:03 Gość portalu: zeta napisał(a): > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > Muszę powiedzieć, że sytuacja w hipermarkecie się poprawiła, wkońcu nauczy > li > > kasjerki pakować zakupione towary do reklamówek. > > cos ty ! do niedawna pakowali tyko w oszolomie a ze z natury jestem leniwy (jak > > kazdy) to tam ... Eh...jak już miałby powstać hipermarket na obwodnicy niech to będzie Auchan. I od razu niech wybudują cos takiego jak www.centrum-korona.pl/ we Wrocławiu. Z tego co wiem, ma być tam cos bardzo dużego, jak pamiętam wypowiedź prezydenta: "Tereny te będą przeznaczone pod wielkie inwestycje handlowo- rozrywkowe":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Auchan IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 20:13 Gość portalu: michal_el napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Gość portalu: michal_el napisał(a): > > > > > Muszę powiedzieć, że sytuacja w hipermarkecie się poprawiła, wkońcu n > auczy > > li > > > kasjerki pakować zakupione towary do reklamówek. > > > > cos ty ! do niedawna pakowali tyko w oszolomie a ze z natury jestem leniwy > > (jak > > > > kazdy) to tam ... > > Eh...jak już miałby powstać hipermarket na obwodnicy niech to będzie Auchan. > I od razu niech wybudują cos takiego jak > <a href="http://www.centrum-korona.pl/"target="_blank">www.centrum- korona.pl/</ > a> we Wrocławiu. > Z tego co wiem, ma być tam cos bardzo dużego, jak pamiętam wypowiedź > prezydenta: "Tereny te będą przeznaczone pod wielkie inwestycje handlowo- > rozrywkowe":) Mimo wszystko uwazam ze Elblag jest troche za malym miastem na taka inwestycje handlowo - rozrywkowa natomiast przy E7 cos takiego jak kompleks przy ulicy Szczesliwej w Gdansku z hiperem ogolnym, budowlanym i samochodowym (Norauto) ze stacja benzynowa i jakims fast foodem (najlepiej KFC) mialby racje bytu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Auchan IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:19 Gość portalu: zeta napisał(a): > > > > Eh...jak już miałby powstać hipermarket na obwodnicy niech to będzie Aucha > n. > > I od razu niech wybudują cos takiego jak > > <a href="http://www.centrum-korona.pl/"target="_blank">www.centrum- > korona.pl/</ > > a> we Wrocławiu. > > Z tego co wiem, ma być tam cos bardzo dużego, jak pamiętam wypowiedź > > prezydenta: "Tereny te będą przeznaczone pod wielkie inwestycje handlowo- > > rozrywkowe":) > > Mimo wszystko uwazam ze Elblag jest troche za malym miastem na taka inwestycje > handlowo - rozrywkowa natomiast przy E7 cos takiego jak kompleks przy ulicy > Szczesliwej w Gdansku z hiperem ogolnym, budowlanym i samochodowym (Norauto) ze > > stacja benzynowa i jakims fast foodem (najlepiej KFC) mialby racje bytu :)) Czyli w sumie prawie CH KORONA ale bez kręgielni i multikina:) Więc jakie mają to być inwestycje rozrywkowe? Jak na razie wiadomo, jaki ma być inwestor, francuz. I tylko tyle, reszta jest wielką tajemnicą. A skoro ma być duży to tylko może to być Geant, Auchan. Carefour (czy jak to się tam pisze) raczej nie, Leclerc będzie na Zeromskiego, jest jeszcze jakiś francuz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Auchan IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 20:30 > > Mimo wszystko uwazam ze Elblag jest troche za malym miastem na taka > inwestycje > > handlowo - rozrywkowa natomiast przy E7 cos takiego jak kompleks przy ulic > y > > Szczesliwej w Gdansku z hiperem ogolnym, budowlanym i samochodowym (Noraut > o) > ze > > > > stacja benzynowa i jakims fast foodem (najlepiej KFC) mialby racje bytu :) > ) > > Czyli w sumie prawie CH KORONA ale bez kręgielni i multikina:) > Więc jakie mają to być inwestycje rozrywkowe? > > Jak na razie wiadomo, jaki ma być inwestor, francuz. I tylko tyle, reszta jest > wielką tajemnicą. A skoro ma być duży to tylko może to być Geant, Auchan. > Carefour (czy jak to się tam pisze) raczej nie, Leclerc będzie na Zeromskiego, > jest jeszcze jakiś francuz? A gdzie napisalem ze centrum handlowo rozrywkowe a na Szczesliwej jest kregielnia i multikino nie no wiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_el Re: Auchan IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:32 Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Mimo wszystko uwazam ze Elblag jest troche za malym miastem na taka > > inwestycje > > > handlowo - rozrywkowa natomiast przy E7 cos takiego jak kompleks przy > ulic > > y > > > Szczesliwej w Gdansku z hiperem ogolnym, budowlanym i samochodowym (N > oraut > > o) > > ze > > > > > > stacja benzynowa i jakims fast foodem (najlepiej KFC) mialby racje by > tu :) > > ) > > > > Czyli w sumie prawie CH KORONA ale bez kręgielni i multikina:) > > Więc jakie mają to być inwestycje rozrywkowe? > > > > Jak na razie wiadomo, jaki ma być inwestor, francuz. I tylko tyle, reszta > jest > > wielką tajemnicą. A skoro ma być duży to tylko może to być Geant, Auchan. > > Carefour (czy jak to się tam pisze) raczej nie, Leclerc będzie na > Zeromskiego, > > jest jeszcze jakiś francuz? > > A gdzie napisalem ze centrum handlowo rozrywkowe a na Szczesliwej jest > kregielnia i multikino nie no wiec Żle mnie zrozumiałeś!!!!!!!! Przeczytaj uważnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 11:33 Wczoraj "food court" zapełniony jak nigdy dotąd. Ludzie rzucili się na McDonalda jakby nigdy w nim nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 15:01 Pewnie sie rzucili na lody po 99gr :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 16:00 I jeszcze w "food courcie" w Ogrodach brakuje pizzerii. Mogłaby powstać tam Pizza Hut. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 20:51 Nie jest to dobre miejsce na Pizza Hut... lepiej byloby w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 21:09 francuz_el napisał: > Nie jest to dobre miejsce na Pizza Hut... lepiej byloby w centrum miasta. Spokojnie, drugie niech bedzie w centrum miasta:))))))) Hm...ale wtedy rzeczywiscie musieliby dodać tam więcej stolików. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 22:06 Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana na papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... wystarczy pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 22:31 Ciekawe czy jeszcze cos powstanie w tych wolnych miejscach w "food courcie"? Bo w sumie plan już zreazlizowali, miało być 5 restauracji i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 22:57 francuz_el napisał: > Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana na > papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... wystarczy > pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA w CH w Jankach jest cos podobnego ze 20 fast foodow od kuchni polskiej przez peruwianska wietnamska do arabskiej m. inn. KFC - mieszanina smrodow z kuchni i te stoly przecierane brudna szmata raz dziennie :( jednym slowem prlowski dworzec w koluszkach :))) p.s. w hipci tez chyba zapaszek jest juz "taki sobie" jak to w mc donku :)))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:01 zeta_e napisał: > francuz_el napisał: > > > Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana na > > papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... > wystarczy > > pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA > > w CH w Jankach jest cos podobnego ze 20 fast foodow od kuchni polskiej przez > peruwianska wietnamska do arabskiej m. inn. KFC - mieszanina smrodow z kuchni i > > te stoly przecierane brudna szmata raz dziennie :( jednym slowem prlowski > dworzec w koluszkach :))) p.s. w hipci tez chyba zapaszek jest juz "taki sobie" > > jak to w mc donku :)))) DNS Mają dobrą wentylację. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:04 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > francuz_el napisał: > > > > > Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana > na > > > papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... > > wystarczy > > > pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA > > > > w CH w Jankach jest cos podobnego ze 20 fast foodow od kuchni polskiej prz > ez > > peruwianska wietnamska do arabskiej m. inn. KFC - mieszanina smrodow z > kuchni i > > > > te stoly przecierane brudna szmata raz dziennie :( jednym slowem prlowski > > dworzec w koluszkach :))) p.s. w hipci tez chyba zapaszek jest juz "taki > sobie" > > > > jak to w mc donku :)))) DNS > > Mają dobrą wentylację. Nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc lepiej :)))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na działkach. IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:08 francuz_el napisał: > Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana na > papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... wystarczy > pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA ja bywam w pizza hut na dlugiej w gdansku i przy "grubej kasce" w warszawie. bardzo sympatycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:11 Gość portalu: apv napisał(a): > francuz_el napisał: > > > Mi sie nie podoba Pizza Hut w stylu takiego fast foodu. Pizza podana na > > papierowym talerzyku, plastykowe sztuccie i sos pomidorowy gorszy... > wystarczy > > pojechac na Przymorze w Gdansku. TRAGEDIA > > ja bywam w pizza hut na dlugiej w gdansku i przy "grubej kasce" w warszawie. > bardzo sympatycznie! To już inna sprawa, ale w food courcie to obrzydliwsto jak tak podają:) Chociaż np Cube Cafe wydaje swoje szklane puchary, talerze, więc pizza hut w takim miejscu też mogłoby dawać normalne widelce, noże i talerze. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:00 michal_el napisał: > Wczoraj "food court" zapełniony jak nigdy dotąd. Ludzie rzucili się na > McDonalda jakby nigdy w nim nie byli. pamietam otwarcie pierwszego w Polsce w 1992 na rogu Swietokrzyskiej - to byl prawdziwy amok hamburgerowy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:03 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Wczoraj "food court" zapełniony jak nigdy dotąd. Ludzie rzucili się na > > McDonalda jakby nigdy w nim nie byli. > > pamietam otwarcie pierwszego w Polsce w 1992 na rogu Swietokrzyskiej - to byl > prawdziwy amok hamburgerowy :))))) Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:06 > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) Co kraj to obyczaj :)))) dns Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:13 zeta_e napisał: > > > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) > > > Co kraj to obyczaj :)))) dns Wydaje mi się, że Mc w Rosji są tylko w Moskwie, może się mylę, ale Kaliningradu to oni jeszcze niepodbili. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:26 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > > > > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) > > > > > > Co kraj to obyczaj :)))) dns > > Wydaje mi się, że Mc w Rosji są tylko w Moskwie, może się mylę, ale > Kaliningradu to oni jeszcze niepodbili. Konigsberg zostawiaja Niemcom :)))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:28 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) > > > > > > > > > Co kraj to obyczaj :)))) dns > > > > Wydaje mi się, że Mc w Rosji są tylko w Moskwie, może się mylę, ale > > Kaliningradu to oni jeszcze niepodbili. > > Konigsberg zostawiaja Niemcom :)))) DNS Zdaje się, że Elbing też powinni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na działkach. IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:33 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to nic:) > > > > > > > > > > > > Co kraj to obyczaj :)))) dns > > > > > > Wydaje mi się, że Mc w Rosji są tylko w Moskwie, może się mylę, ale > > > Kaliningradu to oni jeszcze niepodbili. > > > > Konigsberg zostawiaja Niemcom :)))) DNS > > > Zdaje się, że Elbing też powinni. co w takim razie mowic maja danzig i allenstein? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:36 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > Hehe...a w Moskwie to co było:)))) W-Wa przy tym to ni > c:) > > > > > > > > > > > > > > > Co kraj to obyczaj :)))) dns > > > > > > > > Wydaje mi się, że Mc w Rosji są tylko w Moskwie, może się mylę, > ale > > > > Kaliningradu to oni jeszcze niepodbili. > > > > > > Konigsberg zostawiaja Niemcom :)))) DNS > > > > > > Zdaje się, że Elbing też powinni. > > co w takim razie mowic maja danzig i allenstein? ;))) Danzig to może nie, ale Opeln na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:41 > > Danzig to może nie, ale Opeln na pewno. i Breslau , Stetin ale juz Posen niekoniecznie tak jak Danzig :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:44 zeta_e napisał: > > > > Danzig to może nie, ale Opeln na pewno. > > i Breslau , Stetin ale juz Posen niekoniecznie tak jak Danzig :((( Marienburg również. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:35 > > Konigsberg zostawiaja Niemcom :)))) DNS > > > Zdaje się, że Elbing też powinni. i tak bedzie DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:42 Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na działkach. IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:50 michal_el napisał: > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? a co to znaczy (bo z angielskim u mnie na bakier)? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:55 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? > > a co to znaczy (bo z angielskim u mnie na bakier)? food-jedzenie court-dwór, sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Sytuacja na działkach. IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:58 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? > > > > a co to znaczy (bo z angielskim u mnie na bakier)? > > > food-jedzenie > court-dwór, sąd. ciekawe zlozenie. dziekuje za wyjasnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 17.11.02, 00:01 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? > > > > > > a co to znaczy (bo z angielskim u mnie na bakier)? > > > > > > food-jedzenie > > court-dwór, sąd. > > > ciekawe zlozenie. dziekuje za wyjasnienie! Zawsze służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Sytuacja na działkach. 16.11.02, 23:58 michal_el napisał: > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? > proponuje spolszczona francuszczyzne - pasaz restauracyjny :))))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja na działkach. 17.11.02, 00:05 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Czy na nazwę "food court" nie ma polksiego odpowiednika????????? > > > > proponuje spolszczona francuszczyzne - pasaz restauracyjny :))))) DNS hm...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Skrzynka na listy 17.11.02, 14:10 Często jestem w Ogrodach, ale dopiero teraz na tym zdjęciu zauważyłem, że jest tam skrzynka pocztowa:))) www.elblag.kmp.gov.pl/zdjecie_dnia.php?od=2 Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Sytuacja w food courcie 18.11.02, 20:42 Jak mogliśmy się spodziewać McDonald wiedzie prym nad wszytskimi restauracjami w Ogrodach, na szczęście nie ma zapchanych miejsc w food courcie, można znaleźć nawet całkiem ustronne miejsca:)))))) Generalnie wszytskie restauracje (oprócz MC) mają średnio jednego klienta na 10 minut, a Mc średnio jednego na 10 sekund. W Cube Cafe spadło zatrudnienie, zawsze tam było chyba nawet trzech pracowników, teraz jest jeden, w pozostałych jest po dwóch, a w Mc tłok, trudno ich naliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Sytuacja w food courcie 18.11.02, 22:42 Ja nie wiem co ci ludzie tam widza... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Sytuacja w food courcie 18.11.02, 22:43 francuz_el napisał: > Ja nie wiem co ci ludzie tam widza... Ja też nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Mała kobieta ochroniarz 20.11.02, 20:22 Ona może dużo tam zdziałać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś