Gość: pR0SiAczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:09 czy nowy rok zmieni wiele ws. "traktowania" Elblaga?? czy Elblazanie odczuja roznice?? czy bedzie lepszy, gorszy a moze taki sam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rwel Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 01.01.06, 16:11 pROSIAczku ~ rozumiem, że pragniesz pobudzić do dyskusji, ale jakież to nowe przesłanki za zmianami na lepsze.. Pozdrawiam i życzę wytrwałości ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.01.06, 17:00 dobrze odczytales moje intencje, lecz nie chodzi o dyskusje sama dla siebie... to moze byc nawet propozycja zmian, taka nasza "praca organiczna" nad bezladem wyborcow by dokonali wyboru pozwalajacego na zatrzymanie negatywnych tendencji.. by w tym wyborze byli wytrwali, bo najblizsze 4 lata "nowy" prezio ma przerabane totalnie (henio tak ustawil wszystko zeby nic nie mogl zrobic, tylko kontynuowac jego szkodliwy "Program") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: destylator Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:07 bujamy w obłokach co? hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka$a Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:08 a co zostało! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 02.01.06, 14:36 Oczywiście będzie lepszy :-) Przejmiemy władzę w województwie i będziemy rządzić. I żaden pediatra nam nie przeszkodzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.01.06, 17:08 no te wypowiedzi na lamach GW budza nadzieje ze faktycznie Elblazanie maja jakis wplyw... ale oczywiscie WGD jak przystalo na karierowicza (choc ma czesc racji) torpeduje cala koncepcje, szkoda ze nie przedstawil swojej koncepcji na zburzenie dzisiejszej potologicznej sytuacji w WM (ktora sam - choc nie ze samodzielnie - wykreowal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.01.06, 21:39 Nie wspominaj mi o tzm karierowiczu i cwaniaczku . Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 03.01.06, 15:01 Kiedy ma być wiadome na pewno, jak będzie wyglądał udział elblążan w rządzeniu województwem i czy coś się jeszcze mówi o przeniesieniu sejmika do E-ga? Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elb.vectranet.pl 03.01.06, 20:17 Matko,nie bądz smieszny,nikt zadnego sejmiku do nas nie przeniesie,przestan marzyć,w ten sposob miasteczko nie zostanie "metropolią".Dziwi mnie jedno,ze stowarzyszenie organizacji pozarządowych z Elblaga pomaga tej dziurze w osiągnięciu celu,jaką jest "metropolitarność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.01.06, 22:16 zeby tylko w tym stowarzyszeniu Elblazanie dzialali przeciwko swojemu miastu... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 04.01.06, 11:56 Dziwi Cię to? Przecież organizacje pozarządowe dostają dotacje z Urzędu Miasta, więc są w ten sposób uzależnione. Normalna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.06, 17:21 wlasnie NIENORMALNA sprawa... i nie dziwi mnie, bo to norma jak ujales... Odpowiedz Link Zgłoś
matko74 Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 04.01.06, 13:28 Jeszcze chwilę temu padały różne ciekawie brzmiące propozycje, ale deklaratywność ich wcale mnie nie przekonała. Chcę się dowiedzieć na ile Elbląg zyska w obecnych realiach politycznych, jeśli chodzi o rządzenie "szuwarowo- bagiennym". Mówiło się wiele, a ile z tego będzie w realiach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Nowy Rok = Nowa Doza Naiwnosci?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.06, 17:22 czekasz na konkretna odpowiedz od konkretnej osoby, ktorej nie uzyskasz - bo to polityka po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Nowy Rok = Nowa Doza Naiwnosci?? 07.01.06, 17:52 Już niedługo, dopiero co kandydaci na wojewodów mieli testy w MSWiA. Niedługo wszystko się wyjaśni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prodigys Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:11 Wydaje mi sie że to tYy zaczynasz teraz marzyć, że nie... Czyli przestańcie, bo jak widze co sie dzieje, a co piszecie, to , trudno ukryć mi wstyd od śmiechu w tak poważnej grupie ekspertów do spraw konsultingu do- radnego pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 17:04 nie wiem jak inni ale nigdy nie uwazalem sie za "eksperta"... a co sie tu pisze przyprawia o skrajne uczucia - smiech i rozpacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 10.01.06, 21:25 Nic sie nie zmieni prosiaczku bedziesz dalej mieszkal w tej samej powiatowej dziurze klepiac na internecie w kolko to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 21:57 "w kolko to samo" klepie bo Ty i tobie podobni sa na tyle niekumaci, ze nie potrafia tego zrozumiec... metoda powtorzen moze cos jednak zalapiesz... swoja droga w jakiej dziurze Ty mieszkasz, skoro ta "wojewodzkosc" wioski tak Cie olsniewa? przypomne Ci tylko ze swoje pierwsze obelgi w moim kierunku wysylales kiedy mieszkalem w gorzowie - bardzo powiatowej miescinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 12.01.06, 18:03 Alez ja Ci nie ublizam Gdzie tu obelgi? badz realista No dobrze Wybuduja gazoport i port lotniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.01.06, 19:57 ale to bylo w formie "ironii na schizofreniczne pomysly premiera".. co do obelg - to ogolna forme "dyskusji"... realista jestem... Odpowiedz Link Zgłoś