Dodaj do ulubionych

Nowy Rok = Nowe Rozdanie ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:09
czy nowy rok zmieni wiele ws. "traktowania" Elblaga?? czy Elblazanie odczuja
roznice?? czy bedzie lepszy, gorszy a moze taki sam??
Obserwuj wątek
    • rwel Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 01.01.06, 16:11
      pROSIAczku ~ rozumiem, że pragniesz pobudzić do dyskusji,
      ale jakież to nowe przesłanki za zmianami na lepsze..
      Pozdrawiam i życzę wytrwałości ^_^
      • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.01.06, 17:00
        dobrze odczytales moje intencje, lecz nie chodzi o dyskusje sama dla siebie...
        to moze byc nawet propozycja zmian, taka nasza "praca organiczna" nad bezladem
        wyborcow by dokonali wyboru pozwalajacego na zatrzymanie negatywnych
        tendencji.. by w tym wyborze byli wytrwali, bo najblizsze 4 lata "nowy" prezio
        ma przerabane totalnie (henio tak ustawil wszystko zeby nic nie mogl zrobic,
        tylko kontynuowac jego szkodliwy "Program")
        • Gość: destylator Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:07
          bujamy w obłokach co?
          hue hue
          • Gość: ka$a Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:08
            a co zostało!
    • francuz_el Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 02.01.06, 14:36
      Oczywiście będzie lepszy :-) Przejmiemy władzę w województwie i będziemy
      rządzić. I żaden pediatra nam nie przeszkodzi ;P
      • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.01.06, 17:08
        no te wypowiedzi na lamach GW budza nadzieje ze faktycznie Elblazanie maja
        jakis wplyw... ale oczywiscie WGD jak przystalo na karierowicza (choc ma czesc
        racji) torpeduje cala koncepcje, szkoda ze nie przedstawil swojej koncepcji na
        zburzenie dzisiejszej potologicznej sytuacji w WM (ktora sam - choc nie ze
        samodzielnie - wykreowal)
        • Gość: alfik Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 02.01.06, 21:39
          Nie wspominaj mi o tzm karierowiczu i cwaniaczku .
        • matko74 Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 03.01.06, 15:01
          Kiedy ma być wiadome na pewno, jak będzie wyglądał udział elblążan w rządzeniu
          województwem i czy coś się jeszcze mówi o przeniesieniu sejmika do E-ga? Czy
          ktoś coś wie?
          • Gość: alfik Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elb.vectranet.pl 03.01.06, 20:17
            Matko,nie bądz smieszny,nikt zadnego sejmiku do nas nie przeniesie,przestan
            marzyć,w ten sposob miasteczko nie zostanie "metropolią".Dziwi mnie jedno,ze
            stowarzyszenie organizacji pozarządowych z Elblaga pomaga tej dziurze w
            osiągnięciu celu,jaką jest "metropolitarność".
            • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.01.06, 22:16
              zeby tylko w tym stowarzyszeniu Elblazanie dzialali przeciwko swojemu miastu...
              • francuz_el Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 04.01.06, 11:56
                Dziwi Cię to? Przecież organizacje pozarządowe dostają dotacje z Urzędu Miasta,
                więc są w ten sposób uzależnione. Normalna sprawa...
                • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.06, 17:21
                  wlasnie NIENORMALNA sprawa... i nie dziwi mnie, bo to norma jak ujales...
            • matko74 Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? 04.01.06, 13:28
              Jeszcze chwilę temu padały różne ciekawie brzmiące propozycje, ale
              deklaratywność ich wcale mnie nie przekonała. Chcę się dowiedzieć na ile Elbląg
              zyska w obecnych realiach politycznych, jeśli chodzi o rządzenie "szuwarowo-
              bagiennym". Mówiło się wiele, a ile z tego będzie w realiach???
              • Gość: pR0SiAczek Nowy Rok = Nowa Doza Naiwnosci?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.06, 17:22
                czekasz na konkretna odpowiedz od konkretnej osoby, ktorej nie uzyskasz - bo to
                polityka po prostu...
                • francuz_el Re: Nowy Rok = Nowa Doza Naiwnosci?? 07.01.06, 17:52
                  Już niedługo, dopiero co kandydaci na wojewodów mieli testy w MSWiA. Niedługo
                  wszystko się wyjaśni :-)
            • Gość: prodigys Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:11
              Wydaje mi sie że to tYy zaczynasz teraz marzyć, że nie...
              Czyli przestańcie, bo jak widze co sie dzieje, a co piszecie, to , trudno ukryć
              mi wstyd od śmiechu w tak poważnej grupie ekspertów do spraw konsultingu do-
              radnego

pro
              • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 17:04
                nie wiem jak inni ale nigdy nie uwazalem sie za "eksperta"... a co sie tu pisze
                przyprawia o skrajne uczucia - smiech i rozpacz
    • Gość: swiatowy Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 10.01.06, 21:25
      Nic sie nie zmieni prosiaczku bedziesz dalej mieszkal w tej samej powiatowej
      dziurze klepiac na internecie w kolko to samo
      • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.06, 21:57
        "w kolko to samo" klepie bo Ty i tobie podobni sa na tyle niekumaci, ze nie
        potrafia tego zrozumiec... metoda powtorzen moze cos jednak zalapiesz... swoja
        droga w jakiej dziurze Ty mieszkasz, skoro ta "wojewodzkosc" wioski tak Cie
        olsniewa? przypomne Ci tylko ze swoje pierwsze obelgi w moim kierunku wysylales
        kiedy mieszkalem w gorzowie - bardzo powiatowej miescinie
        • Gość: swiatowy Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 12.01.06, 18:03
          Alez ja Ci nie ublizam Gdzie tu obelgi? badz realista No dobrze Wybuduja
          gazoport i port lotniczy
          • Gość: pR0SiAczek Re: Nowy Rok = Nowe Rozdanie ?? IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.01.06, 19:57
            ale to bylo w formie "ironii na schizofreniczne pomysly premiera".. co do
            obelg - to ogolna forme "dyskusji"... realista jestem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka