michal_el 13.11.02, 23:35 Panowie!!!! mamy szczytny cel, osiągnąć porządaną liczbę przed upływem północy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: 3000 13.11.02, 23:45 Gość portalu: zeta napisał(a): > chyba nici Dobra, ale przed 1 zdąrzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv przed 1 zdąrzymy... IP: *.24-151.libero.it 13.11.02, 23:47 ...w piecu napalimy\ nakarmimy psa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: przed 1 zdąrzymy... 13.11.02, 23:57 Gość portalu: apv napisał(a): > ...w piecu napalimy\ > nakarmimy psa! > :) i siebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: przed 1 zdąrzymy... IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 00:05 michal_el napisał: > i siebie też. ja pozostane przy herbacie, zostalo jeszcze co nieco w imbryku. ale zrobie to chyba przed ekranem telewizora, zostal mi fragmencik horroru s.-f. ;-) (angielski tytul: "PITCH BLACK" w rez. davida twohy. a propos filmow, czy macie jakis link do stron opisujacych nowosci na ekranach polskich kin?) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: przed 1 zdąrzymy... 14.11.02, 00:07 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > i siebie też. > > ja pozostane przy herbacie, zostalo jeszcze co nieco w imbryku. ale zrobie to > chyba przed ekranem telewizora, zostal mi fragmencik horroru s.-f. ;-) > > (angielski tytul: "PITCH BLACK" w rez. davida twohy. a propos filmow, czy macie > > jakis link do stron opisujacych nowosci na ekranach polskich kin?) A byłeś na www.film.onet.pl ??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: przed 1 zdąrzymy... 14.11.02, 00:09 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > i siebie też. > > > > ja pozostane przy herbacie, zostalo jeszcze co nieco w imbryku. ale zrobie > > to > > chyba przed ekranem telewizora, zostal mi fragmencik horroru s.-f. ;-) > > > > (angielski tytul: "PITCH BLACK" w rez. davida twohy. a propos filmow, czy > macie > > > > jakis link do stron opisujacych nowosci na ekranach polskich kin?) > > A byłeś na www.film.onet.pl ??? I jeszcze spróbuj na stronach kin, multikin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: przed 1 zdąrzymy... IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 00:13 michal_el napisał: > > A byłeś na www.film.onet.pl ??? normalnie korzystam z www.35mm.it jutro poswiece nieco czasu na exploracje onet.film. dzieki za link! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: przed 1 zdąrzymy... 14.11.02, 10:26 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > A byłeś na www.film.onet.pl ??? > > normalnie korzystam z www.35mm.it > jutro poswiece nieco czasu na exploracje onet.film. > dzieki za link! Zawsze słóżę pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3000 IP: *.24-151.libero.it 13.11.02, 23:44 michal_el napisał: > przed upływem północy:)))) jezeli chodzi o te jutrzejsza, to jestem za! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 13.11.02, 23:46 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > przed upływem północy:)))) > > jezeli chodzi o te jutrzejsza, to jestem za! > :-) Mówię o dzisiejszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3000 IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 00:18 michal_el napisał: > Panowie!!! Co tak wolno Wam idzie???????? przekroczylismy 2900 i polnoc. zycie ma swoje jutro (victor hugo) dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 14.11.02, 10:28 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Panowie!!! Co tak wolno Wam idzie???????? > > przekroczylismy 2900 i polnoc. > > zycie ma swoje jutro (victor hugo) > > dobranoc! :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3000 IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 10:19 michal_el napisał: > Panowie!!!! mamy szczytny cel, osiągnąć porządaną liczbę przed upływem > północy:)))) to moze przed poludniem? tyle, ze na mnie czeka juz drugie sniadanie, pokusa zbyt wielka, by sie jej nie poddac... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 14.11.02, 10:30 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Panowie!!!! mamy szczytny cel, osiągnąć porządaną liczbę przed upływem > > północy:)))) > to moze przed poludniem? tyle, ze na mnie czeka juz drugie sniadanie, pokusa > zbyt wielka, by sie jej nie poddac... :-( Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na forum:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3000 IP: *.24-151.libero.it 14.11.02, 10:44 michal_el napisał: > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na forum:((( zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasiegu reki! inni - moze tak..., ale nie ty! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 14.11.02, 10:50 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na forum:((( > > zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasiegu reki! > inni - moze tak..., ale nie ty! > > pzdr Pozostaje mi się łudzić, że 4000 złapię:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: 3000 14.11.02, 20:05 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > > > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na forum:((( > > > > zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasiegu reki! > > inni - moze tak..., ale nie ty! > > > > pzdr > > > Pozostaje mi się łudzić, że 4000 złapię:) obawiam sie ze tez ... :((( DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 14.11.02, 22:40 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na forum: > ((( > > > > > > zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasiegu reki! > > > inni - moze tak..., ale nie ty! > > > > > > pzdr > > > > > > Pozostaje mi się łudzić, że 4000 złapię:) > > obawiam sie ze tez ... :((( DNS Co, że też bo nie rozumiem????? DNS Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: 3000 14.11.02, 23:29 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie na f > orum: > > ((( > > > > > > > > zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasiegu r > eki! > > > > inni - moze tak..., ale nie ty! > > > > > > > > pzdr > > > > > > > > > Pozostaje mi się łudzić, że 4000 złapię:) > > > > obawiam sie ze tez ... :((( DNS > > > Co, że też bo nie rozumiem????? DNS ze tez nie :)))) DNS Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3000 14.11.02, 23:38 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > Ja przypuszczam, że 3000 miniemy kiedy mnei nie będzie > na f > > orum: > > > ((( > > > > > > > > > > zaden mysliwy nie opuszcza zwierzyny, kiedy jest juz w zasi > egu r > > eki! > > > > > inni - moze tak..., ale nie ty! > > > > > > > > > > pzdr > > > > > > > > > > > > Pozostaje mi się łudzić, że 4000 złapię:) > > > > > > obawiam sie ze tez ... :((( DNS > > > > > > Co, że też bo nie rozumiem????? DNS > > ze tez nie :)))) DNS Że też nie złapię???? Niestety te moja ełsowa były przed wczesne po ja złapałem 3000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3000 IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:36 jeszcze chwila i bedzie 3300, jeszcze troche i 3333!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv 3300 IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:37 Gość portalu: apv napisał(a): > jeszcze chwila i bedzie 3300, jeszcze troche i 3333!!! moze jeszcze przed polnoca? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el 3333!!!!!!!!!!!!! 16.11.02, 23:39 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > jeszcze chwila i bedzie 3300, jeszcze troche i 3333!!! > > moze jeszcze przed polnoca? OFICJALNIE STWIERDZAM: ŻE JUŻ JESTEŚ ZARAŻONY CHOROBĄ FORUMOFOBII:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv bardzo wazne pytanie IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:44 michal_el napisał: > OFICJALNIE STWIERDZAM: ŻE JUŻ JESTEŚ ZARAŻONY CHOROBĄ FORUMOFOBII:))))))))))))) stwierdzasz to jako lekarz-diagnostyk czy jako pacjent-nosiciel?;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el bardzo prosta odpowiedź:) 16.11.02, 23:46 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > OFICJALNIE STWIERDZAM: ŻE JUŻ JESTEŚ ZARAŻONY CHOROBĄ > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > stwierdzasz to jako lekarz-diagnostyk czy jako pacjent- nosiciel?;)))))))))))))) Nosiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: bardzo prosta odpowiedź:) IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:48 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > OFICJALNIE STWIERDZAM: ŻE JUŻ JESTEŚ ZARAŻONY CHOROBĄ > > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > > > stwierdzasz to jako lekarz-diagnostyk czy jako pacjent- > nosiciel?;)))))))))))))) > > Nosiciel. bracie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: bardzo prosta odpowiedź:) 16.11.02, 23:49 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > OFICJALNIE STWIERDZAM: ŻE JUŻ JESTEŚ ZARAŻONY CHOROBĄ > > > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > > > > > stwierdzasz to jako lekarz-diagnostyk czy jako pacjent- > > nosiciel?;)))))))))))))) > > > > Nosiciel. > > bracie! Bracie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3333!!!!!!!!!!!!! IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:45 michal_el napisał: > FORUMOFOBII:))))))))))))) chodzi, rzecz jasna, o FORUMOFILIE, prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3333!!!!!!!!!!!!! 16.11.02, 23:47 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > chodzi, rzecz jasna, o FORUMOFILIE, prawda? > ;) Cóż nie jestem lekarzem. Ale wydaje mi się, że FORUMOFOBIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3333!!!!!!!!!!!!! IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:54 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > > > chodzi, rzecz jasna, o FORUMOFILIE, prawda? > > ;) > Cóż nie jestem lekarzem. > > Ale wydaje mi się, że FORUMOFOBIA. "fobia" to lęk (zatem strach przed forum), "filia" to nadzwyczajne zainteresowanie, zatem chyba to drugie... :| ja tez nie jestem lekarzem, ale to tak na chlopski rozum i na oko... filologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el FORUMOFILIA 16.11.02, 23:56 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > FORUMOFOBII:))))))))))))) > > > > > > chodzi, rzecz jasna, o FORUMOFILIE, prawda? > > > ;) > > Cóż nie jestem lekarzem. > > > > Ale wydaje mi się, że FORUMOFOBIA. > > "fobia" to lęk (zatem strach przed forum), "filia" to nadzwyczajne > zainteresowanie, zatem chyba to drugie... :| > ja tez nie jestem lekarzem, ale to tak na chlopski rozum i na oko... filologa : > ) Ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv 3300 IP: *.24-151.libero.it 16.11.02, 23:40 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > jeszcze chwila i bedzie 3300, jeszcze troche i 3333!!! > > moze jeszcze przed polnoca? ach ta miagia liczb! pitagoras bylby z nas dumny! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3300 16.11.02, 23:48 Gość portalu: apv napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > jeszcze chwila i bedzie 3300, jeszcze troche i 3333!!! > > > > moze jeszcze przed polnoca? > > ach ta miagia liczb! pitagoras bylby z nas dumny! ;)) Tales też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv 3333... IP: *.24-151.libero.it 17.11.02, 13:45 anismy sie obejrzeli i padlo. 3333! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3333... 17.11.02, 13:48 Gość portalu: apv napisał(a): > anismy sie obejrzeli i padlo. 3333! W dodatku były to Twoje 3333:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3333... IP: *.24-151.libero.it 17.11.02, 13:56 michal_el napisał: > > W dodatku były to Twoje 3333:))) :-O! a skad to wiesz? jak to sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3333... 17.11.02, 14:01 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > > > W dodatku były to Twoje 3333:))) > > :-O! > a skad to wiesz? jak to sie sprawdza? Tego nie można sprawdzić, ale widziałem to gdy dodałeś wtedy tą wypowiedź, moja była później 3334:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 3333... IP: *.24-151.libero.it 17.11.02, 14:20 michal_el napisał: > Tego nie można sprawdzić, ale widziałem to to dlatego czuje wciaz na sobie czyjs wzrok...! :-) (a swoja droga trzeba bedzie poprosic zete, by dodal cos o maniach przesladowczych, skoro jest juz "specjalista" od schizofrenii paranoidalnych!) ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 3333... 17.11.02, 14:49 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Tego nie można sprawdzić, ale widziałem to > > to dlatego czuje wciaz na sobie czyjs wzrok...! :-) > (a swoja droga trzeba bedzie poprosic zete, by dodal cos o maniach > przesladowczych, skoro jest juz "specjalista" od schizofrenii paranoidalnych!) > ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Jestem zawsze, nawet kiedy myślicie, że mnie nie ma, tak naprawdę jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: 3333... 17.11.02, 18:24 napisalem poscik o schizofrenii bo na naszym forum wystepuje tylko stosunkowo niegrozna dla otoczenia forumofilia gdy tymczasem na innych f. w tle bywaja objawy chorobowe m.inn. schizofrenii p., natomiast moim szefem jest kobitka calkiem zdrowa (na wizus :))) ) i fajna zreszta :)))wiec nie znam tego problemu z autopsji :))) Odpowiedz Link Zgłoś