anna1000 20.11.02, 10:48 www1.gazeta.pl/lublin/1,35640,1158730.html w Olsztyńskiej gazecie nic o tym czy piszą tu prawdę?? rzeczywiście światowy, jak nawet cała Polska o tym nie wie??? jeśli tak to ide coś tam przekąsić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 10:50 anna1000 napisała: > <a href="http://www1.gazeta.pl/lublin/1,35640,1158730.html"target="_blank">www1 > .gazeta.pl/lublin/1,35640,1158730.html</a> > w Olsztyńskiej gazecie nic o tym > czy piszą tu prawdę?? > rzeczywiście światowy, jak nawet cała Polska o tym nie wie??? > jeśli tak to ide coś tam przekąsić to tylko w Haqppy Meal Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 10:50 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > <a > href="http://www1.gazeta.pl/lublin/1,35640,1158730.html"target="_blank">www1 > > .gazeta.pl/lublin/1,35640,1158730.html</a> > > w Olsztyńskiej gazecie nic o tym > > czy piszą tu prawdę?? > > rzeczywiście światowy, jak nawet cała Polska o tym nie wie??? > > jeśli tak to ide coś tam przekąsić > > > to tylko w Haqppy Meal czyli zestawy dla dzieci wspierają akcję, i tylko 50% ceny idzie na dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 20.11.02, 10:58 no to co, że happy meal?? sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjom?? a nie bawić się razem z Donaldsem?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 11:03 anna1000 napisała: > no to co, że happy meal?? > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjom?? a nie bawić się > razem z Donaldsem?? Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale jakby wygladała dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 20.11.02, 11:06 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > no to co, że happy meal?? > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjom?? a nie bawić > > się > > razem z Donaldsem?? > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale jakby wygladała > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? ja Ci dam dorosłą kobietę!!! mylisz się o jakieś 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 20.11.02, 11:07 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > no to co, że happy meal?? > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjom?? a nie > bawić > > > > się > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale jakby wygladała > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > mylisz się o jakieś 10 lat o 20 lat!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 19:05 anna1000 napisała: > anna1000 napisała: > > > michal_el napisał: > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjom?? a > nie > > bawić > > > > > > się > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale jakby wyglad > ała > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > mylisz się o jakieś 10 lat > > o 20 lat!!!!!! hm 20 lat ode mnie w góre?????? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: McDonalds 20.11.02, 19:13 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > anna1000 napisała: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fundacjo > m?? a > > nie > > > bawić > > > > > > > > się > > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale jakby w > yglad > > ała > > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > o 20 lat!!!!!! > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > :)))))))))))))) nie w dol :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 19:16 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo innym fun > dacjo > > m?? a > > > nie > > > > bawić > > > > > > > > > > się > > > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, ale ja > kby w > > yglad > > > ała > > > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal????? > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > > > :)))))))))))))) > > > nie w dol :)))) hm. to malutka jest, jeszcze robi w Pampersy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: McDonalds 20.11.02, 19:21 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo inny > m fun > > dacjo > > > m?? a > > > > nie > > > > > bawić > > > > > > > > > > > > się > > > > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcjach, a > le ja > > kby w > > > yglad > > > > ała > > > > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy Meal? > ???? > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > > > > > :)))))))))))))) > > > > > > nie w dol :)))) > > > hm. to malutka jest, jeszcze robi w Pampersy:)))) strasznie !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 19:22 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK albo > inny > > m fun > > > dacjo > > > > m?? a > > > > > nie > > > > > > bawić > > > > > > > > > > > > > > się > > > > > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich akcja > ch, a > > le ja > > > kby w > > > > yglad > > > > > ała > > > > > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw Happy > Meal? > > ???? > > > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > > > > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > > > > > > > :)))))))))))))) > > > > > > > > > nie w dol :)))) > > > > > > hm. to malutka jest, jeszcze robi w Pampersy:)))) > > strasznie !!!! :))) no, szczególnie jak zrobi kupkę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: McDonalds 20.11.02, 19:25 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > no to co, że happy meal?? > > > > > > > > > sugerujesz, że lepiej dać pieniądze PCK > albo > > inny > > > m fun > > > > dacjo > > > > > m?? a > > > > > > nie > > > > > > > bawić > > > > > > > > > > > > > > > > się > > > > > > > > > razem z Donaldsem?? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dzieci trzeba zawsze wspierać we wszytskich > akcja > > ch, a > > > le ja > > > > kby w > > > > > yglad > > > > > > ała > > > > > > > > dorosła kobieta kupująca dla siebie zestaw H > appy > > Meal? > > > ???? > > > > > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > > > > > > > > > :)))))))))))))) > > > > > > > > > > > > nie w dol :)))) > > > > > > > > > hm. to malutka jest, jeszcze robi w Pampersy:)))) > > > > strasznie !!!! :))) > > > no, szczególnie jak zrobi kupkę:)))) > dzisiaj chyba trafila w kompa :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 20.11.02, 19:26 > > > > > > > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > hm 20 lat ode mnie w góre?????? > > > > > > > > > > > > :)))))))))))))) > > > > > > > > > > > > > > > nie w dol :)))) > > > > > > > > > > > > hm. to malutka jest, jeszcze robi w Pampersy:)))) > > > > > > strasznie !!!! :))) > > > > > > no, szczególnie jak zrobi kupkę:)))) > > > > dzisiaj chyba trafila w kompa :)))) Biedny komp!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 08:29 michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > zauważcie ze jest tam słowo MYLISZ sie, założyłam sobie że kobieta dorosła (jak mnie określił Michał) jest starsza ode mnie o 20 lat - "memory five siara i wszystko jasne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 11:25 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ja Ci dam dorosłą kobietę!!! > > > > > > > > > > mylisz się o jakieś 10 lat > > > > > > > > > > > > > > > > > > o 20 lat!!!!!! > > > > > > > > > > zauważcie ze jest tam słowo MYLISZ sie, założyłam sobie że kobieta dorosła (jak > > mnie określił Michał) jest starsza ode mnie o 20 lat - "memory five siara i > wszystko jasne" > :) Nie zachowam się kul;turalnie i zapytam ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 11:36 jestem mniej lub więcej w Twoim wieku- założę się, że na pewno w tym samym czasie chodziliśmy do podstawówki (do różnych klas oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 12:17 anna1000 napisała: > jestem mniej lub więcej w Twoim wieku- założę się, że na pewno w tym samym > czasie chodziliśmy do podstawówki (do różnych klas oczywiście) hm........A do jakiej podstawówki chodziłaś???? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 12:21 anna1000 napisała: > ja do 15 na modlińskiej > a ty????? Do najlepszej!!! 1 - Dzaszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 12:31 anna1000 napisała: > prawdę mówiąc nie wiem gdzie to jest ja też nie wiem gdzie jest Modlińska. A moja jest przy obok ulicy Okrzei, gdy zjeżdzasz z Robotniczj właśnie tą ulicą to jest uliczka w lewo, przejedziesz nie całe 100 metrów i jest 1. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 12:50 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > prawdę mówiąc nie wiem gdzie to jest > > ja też nie wiem gdzie jest Modlińska. > > A moja jest przy obok ulicy Okrzei, gdy zjeżdzasz z Robotniczj właśnie tą > ulicą to jest uliczka w lewo, przejedziesz nie całe 100 metrów i jest 1. > zaraz zaraz- to jest ta ładna, której niedawno (5 lat temu) dach zmienili- czy ta koło barona??? moja jest: jedziesz od płk Dąbka, w piłsudskiego, mijasz krzyżówkę z konopnickiej i następna w lewo to modlińska- osiedle domków poniemieckich, 2 bloki żołnierskie- te rejony Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 12:55 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > prawdę mówiąc nie wiem gdzie to jest > > > > ja też nie wiem gdzie jest Modlińska. > > > > A moja jest przy obok ulicy Okrzei, gdy zjeżdzasz z Robotniczj właśnie tą > > ulicą to jest uliczka w lewo, przejedziesz nie całe 100 metrów i jest 1. > > > zaraz zaraz- to jest ta ładna, której niedawno (5 lat temu) dach zmienili- czy > ta koło barona??? > > moja jest: > jedziesz od płk Dąbka, w piłsudskiego, mijasz krzyżówkę z konopnickiej i > następna w lewo to modlińska- osiedle domków poniemieckich, 2 bloki żołnierskie > - > te rejony > Ta obok barona. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 13:07 anna1000 napisała: > no to wszystko jasne... W którym roku skończyłaś podstawówkę???????? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 13:13 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > no to wszystko jasne... > > > W którym roku skończyłaś podstawówkę???????? > oj ty ty!!! najlepiej jak powiem, że nie pamiętam- i to jest prawda a czemu Cię to tak interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 13:14 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > no to wszystko jasne... > > > > > > W którym roku skończyłaś podstawówkę???????? > > > oj ty ty!!! > najlepiej jak powiem, że nie pamiętam- i to jest prawda > a czemu Cię to tak interesuje? W którym roku miałaś maturę???? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 13:19 michal_el napisał: > anna1000 napisała: > > > michal_el napisał: > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > no to wszystko jasne... > > > > > > > > > W którym roku skończyłaś podstawówkę???????? > > > > > oj ty ty!!! > > najlepiej jak powiem, że nie pamiętam- i to jest prawda > > a czemu Cię to tak interesuje? > > > W którym roku miałaś maturę???? > nie poddam się- czemu Cię to interesuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 13:24 anna1000 napisała: > michal_el napisał: > > > anna1000 napisała: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > anna1000 napisała: > > > > > > > > > no to wszystko jasne... > > > > > > > > > > > > W którym roku skończyłaś podstawówkę???????? > > > > > > > oj ty ty!!! > > > najlepiej jak powiem, że nie pamiętam- i to jest prawda > > > a czemu Cię to tak interesuje? > > > > > > W którym roku miałaś maturę???? > > > nie poddam się- czemu Cię to interesuje??? > Interesuje mnie to ponieważ chciałbym bardzo skonsultować z Tobą tematy maturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: McDonalds 21.11.02, 13:28 :))))))))))))))))))))))))))) nie pamiętam z polskiego, ale pamiętam (bardzo niedokładnie)z biologii (to był mój drugi pisemny)"Jadro komórkowe jako najważniejsza struktura komórkowa" coś w ten deseń Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: McDonalds 21.11.02, 17:01 Nie no Michal kurcze chodziles do mojej bylej postawowki :))) Nie wiedzialem, ze jestes z mojej dawnej dzielicy tzn. Barona... :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 17:02 francuz_el napisał: > Nie no Michal kurcze chodziles do mojej bylej postawowki :))) > Nie wiedzialem, ze jestes z mojej dawnej dzielicy tzn. Barona... > :) Francuz Ty też:))))) Bracie:)))))) P.S Trochę się boję z Tobą rozmawiać, bo zaraz mnie ktoś oskarży o prowadzenie czatu. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: McDonalds 21.11.02, 19:26 A niech gadaja... nikt tu nikogo nie zmusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 19:31 francuz_el napisał: > A niech gadaja... nikt tu nikogo nie zmusza :) Wkońcu to jest tylko jedna osoba przeciwko całej ludzkości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: McDonalds 21.11.02, 19:37 I tak nie moze nic zdzialac... w koncu to wolny kraj i mozemy tu pisac co chcemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 21.11.02, 19:40 francuz_el napisał: > I tak nie moze nic zdzialac... w koncu to wolny kraj i mozemy tu pisac co > chcemy :) Wkońcu nie ma regulaminu określającego tego typu zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: McDonalds IP: *.umcs.lublin.pl 22.11.02, 15:49 michal_el napisał: > francuz_el napisał: > > > I tak nie moze nic zdzialac... w koncu to wolny kraj i mozemy tu pisac co > > chcemy :) > > > Wkońcu nie ma regulaminu określającego tego typu zasady. swiete słowa Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: McDonalds 22.11.02, 17:41 Gość portalu: anna napisał: > michal_el napisał: > > > francuz_el napisał: > > > > > I tak nie moze nic zdzialac... w koncu to wolny kraj i mozemy tu pisa > c co > > > chcemy :) > > > > > > Wkońcu nie ma regulaminu określającego tego typu zasady. > swiete słowa > > amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el ZAKOŃCZENIE AKCJI!!!!! 22.11.02, 17:56 To jest list jaki otrzymałem z firmy McDonalds: """"""""""""Sukces Światowego Dnia Dziecka McDonald’s w Polsce Zebrano 251 300 zł !! 20 listopada 2002 r. w każdym ze 121 krajów, w których działa sieć restauracji firmy, odbył się Światowy Dzień Dziecka McDonald’s. Tego dnia przeprowadzona została zbiórka środków finansowych na rzecz instytucji i organizacji zajmujących się pomocą i opieką na dziećmi, szczególnie dziećmi chorymi. Każdy kraj przygotował własny plan działań. W Polsce 50% ceny każdego zestawu dla dzieci Happy Meal, zakupionego 20 listopada w dowolnej ze 199 restauracji McDonald’s zasili konto Fundacji Ronalda McDonalda. Ta związana z McDonald's organizacja charytatywna została powołana do życia by nieść pomoc chorym dzieciom. W chwili obecnej Fundacja realizuje projekt budowy i wyposażenia oddziału dziennego pobytu w Klinice Nowotworów i Chorób Krwi Szpitala Dziecięcego przy ulicy Litewskiej w Warszawie. Trafiają tu najcięższe przypadki białaczek u dzieci z terenu niemal całego kraju. Czek opiewający na kwotę 251 300 złotych zostanie przekazany przedstawicielom Fundacji w dniu 6 grudnia na uroczystości związanej z otwarciem 200. Restauracji McDonald's w Polsce. Światowy Dzień Dziecka McDonald’s został wsparty przez szereg znanych osób ze świata kultury i sportu. I tak np. w Krakowie za kasami stanął Robert Korzeniowski, wielokrotny medalista olimpijski w chodzie sportowym, utytułowany rajdowiec – Leszek Kuzaj, popularny prezenter – Brian Scott, piłkarze Wisły Kraków, Leszek Długosz, Jan Kanty Pawluśkiewicz. W Warszawie nasz pomysł wsparli uczestnicy programu Big Brother: Manuela Michalak, Małgorzata Maier i Grzegorz Mielec. We Wrocławiu pomogli koszykarze Idei Śląska Wrocław - koszykarskiego mistrza Polski. Podobne akcje odbyły się w wielu innych miastach Polski. Najważniejsze wsparcie przyszło jednak ze strony gości restauracji. To dzięki nim uzyskano tak wspaniały rezultat.""""""""""""""""""""" Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: ZAKOŃCZENIE AKCJI!!!!! 22.11.02, 18:03 czyli sukces... nie zdawałam sobie sprawy ze skali tego przedsięwzięcia ale trochę mało zebrali- 200 000 to na jakies doraźne wydatki waciki w całej rozciągłosci popieram takie akcje Odpowiedz Link Zgłoś