michal_el 08.12.02, 12:13 Aż się boję wyjść dzisiaj na dwór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: -8 stopni C 08.12.02, 12:53 Ja wlasnie z Elku pisze... tu jest -10 i jakos sie zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el -10 08.12.02, 15:05 I jak tutaj wyjść z psem na dwór? Ja chcę lato!!!!!!!!!!!!! Chcę pojeździć na rowerze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: -8 stopni C IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 17:09 Siedz w domu i nie wychodz! W nocy bedzie - 10 stopni C :-( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 08.12.02, 17:26 Gość portalu: ktos napisał(a): > Siedz w domu i nie wychodz! W nocy bedzie - 10 stopni C :-( jUŻ JEST:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: -8 stopni C IP: *.24-151.libero.it 08.12.02, 19:29 michal_el napisał: > Gość portalu: ktos napisał(a): > > > Siedz w domu i nie wychodz! W nocy bedzie - 10 stopni C :-( > > jUŻ JEST:( czy to mozliwe? ja nie mam tak cieplych ciuchow!!! jak przeczytacie w lokalnej prasie, ze w pociagu znaleziono zamarznietego goscia, to znaczy, ze przyjechalem!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 08.12.02, 20:20 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: ktos napisał(a): > > > > > Siedz w domu i nie wychodz! W nocy bedzie - 10 stopni C :-( > > > > jUŻ JEST:( > > czy to mozliwe? ja nie mam tak cieplych ciuchow!!! jak przeczytacie w lokalnej > prasie, ze w pociagu znaleziono zamarznietego goscia, to znaczy, ze > przyjechalem!! ;))) A ile jest teraz stopni u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: -8 stopni C IP: *.24-151.libero.it 08.12.02, 21:15 michal_el napisał: > A ile jest teraz stopni u Ciebie? dzis w poludnie +13°C, slonecznie z lekkim zachmurzeniem, ale juz jutro ma byc chlodniej i popada. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 08.12.02, 21:43 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > A ile jest teraz stopni u Ciebie? > > dzis w poludnie +13°C, slonecznie z lekkim zachmurzeniem, ale juz jutro ma byc > chlodniej i popada. :( Chyba się przeprowadzę do Włoch, albo na południe Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: -8 stopni C IP: *.24-151.libero.it 08.12.02, 21:52 michal_el napisał: > Chyba się przeprowadzę do Włoch, albo na południe Francji. aby umrzec z tesknoty za elblagiem? nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 08.12.02, 21:58 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Chyba się przeprowadzę do Włoch, albo na południe Francji. > > aby umrzec z tesknoty za elblagiem? nie warto! Wiem, ale mogę tutaj przyjeżdzać na miesięczne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: -8 stopni C IP: *.umcs.lublin.pl 09.12.02, 09:49 michal_el napisał: > Aż się boję wyjść dzisiaj na dwór. > > > te "zimy" na północy naszego kraju to nie zimy z prawdziwego zdarzenia (chociaż nie przepadam za mrozem 20 stopniowym, bo to za dużo i nie można oddychać bo boli nos)- dziś jak wstałam to u mnie na 10 piętrze było -17, więc tam na dole, przy ziemi było o 1 lub 2 stopnie wiecej, czyli ok 19 na minusie (a przy tym całym mrozie slicznie świeci słoneczko...ślicznie, piękny obrazek)- a to wszystko dlatego, że na północy jest morze, które ślicznie ociepla zimą, a tu u mnie swoj wpływ zaznacza klimat kontynentalny, czyli zimne zimy i ciepłe lata. na początku mojego mieszkania w Lublinie nie mogłam się przyzwyczaić do takich mrozów...z resztą teraz też mi one przeszkadzają...brakuje mi tutaj wiatrów jake wieją na północy...tu, w Lublinie wicherek (dla mojego męża to wicher urywający głowy)to rzadkość... minus 8 to nic strasznego...wystarczy się trochę cieplej ubrać... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 09.12.02, 09:59 Gość portalu: anna napisał(a): > michal_el napisał: > > > Aż się boję wyjść dzisiaj na dwór. > > > > > > > te "zimy" na północy naszego kraju to nie zimy z prawdziwego zdarzenia (chociaż > > nie przepadam za mrozem 20 stopniowym, bo to za dużo i nie można oddychać bo > boli nos)- dziś jak wstałam to u mnie na 10 piętrze było -17, więc tam na dole, > > przy ziemi było o 1 lub 2 stopnie wiecej, czyli ok 19 na minusie (a przy tym > całym mrozie slicznie świeci słoneczko...ślicznie, piękny obrazek)- a to > wszystko dlatego, że na północy jest morze, które ślicznie ociepla zimą, a tu u > > mnie swoj wpływ zaznacza klimat kontynentalny, czyli zimne zimy i ciepłe lata. > na początku mojego mieszkania w Lublinie nie mogłam się przyzwyczaić do takich > mrozów...z resztą teraz też mi one przeszkadzają...brakuje mi tutaj wiatrów > jake wieją na północy...tu, w Lublinie wicherek (dla mojego męża to wicher > urywający głowy)to rzadkość... > > minus 8 to nic strasznego...wystarczy się trochę cieplej ubrać... Dziisaj jest -11, cikawe co będzie wieczorem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: -8 stopni C IP: *.umcs.lublin.pl 09.12.02, 11:34 a jak tam śnieg- dopisał, czy nie bardzo??? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: -8 stopni C 09.12.02, 12:33 Gość portalu: anna napisał(a): > a jak tam śnieg- dopisał, czy nie bardzo??? Jest, głównie to co spadło 1 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: -8 stopni C 10.12.02, 20:44 michal_el napisał: > Aż się boję wyjść dzisiaj na dwór. > > > Za moim oknem było dzisiaj rano o 7.00 - -18C na trzecim piętrze :)) a w garażu +4 C Odpowiedz Link Zgłoś