douchee 11.04.06, 14:14 Gdzie są i czy możecie jakiś konkretny polecić? Na portelu znalazłam cały spis przedszkoli, ale brak spisu żłobków, a może macie jakieś doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudka1980 Re: Żłobki w Elblągu 19.04.06, 10:47 Polecam żłobek na ul.Kalenkiewicza-ten miedzy blokami.Stary sprawdzony żłobek.Niedawno oddawalam tam synka-naprawde godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dece Re: Żłobki w Elblągu IP: *.elb.vectranet.pl 20.04.06, 12:32 Rowniez polecam ten zlobek, cala rodzina w nim sie wychowywala od lat, nawet ja a bylo to ponad 20 lat temu:-), teraz chodzi do niego moj siostrzeniec i takze jest zadowolony chociaz tego powiedziec jeszcze nie potrafi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aroner Re: Żłobki w Elblągu 24.04.06, 21:46 a gdzie jeszcze są żłobki? Najbliżej Browaru Odpowiedz Link Zgłoś
wagulek Re: Żłobki w Elblągu 25.04.06, 13:46 Woitaj-mój maluch od 6 m-ca zycia "chodzi" do żłobka na Kalenkiewicza.Jak każda matka moglabym sie do czegoś przyczepić-ale bez przesady, generalnie nie narzekam i polecam. Co do innych żłobków,to z tego co się orientuję, w Elblągu jest jeszcze na Asnyka i chyba gdzieś w okolicach ul.Słonecznej (Zajchowskiego czy jakoś tak? albo pomylilam nazwę-ale gdzies tam)i chyba to wszystko jak na Elbląg.Z browaru to jednak najbliżej chyba wypada Kalenkiewicza-przez park, Zawadę i ok, lub tak czy inaczej trzeba dojechać-wiec pewnie juz wszystko jedno gdzie. Opinni o innych żlobkahc nie znam, my mamy żlobek pod nosem, wiec nawet się innymi nie interesowalam.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś