Gość: misiek IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 03.02.03, 16:53 Gdyby nie Michal_el to forum by umarło, o co tu chodzi? Michal_el napisz coś o sobie? kim jesteś? I o co chodzi z tymi tramwajami? Ja Ciebie nie znam bo jestem z południowej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Michal_el 03.02.03, 17:05 Gość portalu: misiek napisał(a): > Gdyby nie Michal_el to forum by umarło, o co tu chodzi? Michal_el napisz coś > o sobie? kim jesteś? I o co chodzi z tymi tramwajami? Ja Ciebie nie znam bo > jestem z południowej Polski. :) Cóż, stary już jestem, sobie studiuję na jedynej technicznej uczelni w tym wojeództwie, oczywiscie w moim kochanym mieście. To jest cos o mnie;) A takim kimś jak tramwajarz nie ma się co przejmować, chłop miał zły dzień, bo wywalili go z funkcji motorniczego i przyszedł się powyżywać. A z tymi tramwajami chodzi tylko tyle, że prowadzę tutaj pewną informację dla ludzi interesujących się tymi pojazdami, dla których zmiana jednej rzeczy, choćby tabliczki jest bardzo interesująca. A strona, która ciągle za mną "chodzi" jest stroną p. Gwardaka, którą promuję w ten sposób, uważam, że są to najładniejsze zdjęcia jakie znalazłem w sieci ówczesnych tramwajów elbląskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Michal_el IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 03.02.03, 17:09 Ale jedno jest pewne - prawie 24 godz na dobę spędzasz przed komputerem? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 03.02.03, 17:19 Nie cłąy czas:) Ale bardzo często, bo jest to związane z moim kieurnkiem studiów. I praktycznie praca tylko na komputerze;) Ale oczywiście też wychodzę z domu czesto, na piwo z chłopakami, do kina z koleżanką, pochodzić po sklepach, no i czasem też na uczelnię muszę wpaść;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Michal_el 04.02.03, 17:38 Czyli na komputer zostanie mniej wiecej 1/2 doby (zalozmy 8 godzin smu, 2 godzinki na kino i 2 na piwo z kolegami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 04.02.03, 20:04 Powiedzmy, że średnio 8-9 godzin przy komputerze;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Michal_el 05.02.03, 23:19 To stanowczo za dużo. Przeznacz połowę na naukę, bo będzie wielki smutek na Uczelni. To nie jest złośliwość tylko dobra rada "bardzo starego praktyka". Zwłaszcza, że teraz jest sesja... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 05.02.03, 23:21 Ale zbieżność sytuacji, właśnie o tym napisalem Frnacuzowi w innym wątku, właśnie moja nauka to tylko z komputerem jest związana:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Michal_el 05.02.03, 23:28 Powinni dla ciebie stworzyc nowy przedmiot: FORUMOLOGIE :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Michal_el 05.02.03, 23:40 To musiałbym przesiadywać na wszytskich forach, a ja tylko siedze na elbląskim i czaasem wyskakuję na inne miejskie fora. Więc taki kieruneczek nie dla mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Michal_el IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 17:32 dlaczego tutaj Michał nie przyznał się że jest Michałem, tylko starszy brat student podał się za Michała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Michal_el IP: *.umcs.lublin.pl 07.04.03, 08:46 czyli Michał podał się za Ciebie...nie ładnie, obaj wprowadziliście nas w błąd : (((( Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Michal_el 07.04.03, 09:44 Piękne to były czasy, 2 w 1 to takie modne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwedfvdvbdfvbdf Re: Michal_el IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 15:28 bgfbgfbgfbfbsf Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis o nieee... 25.07.03, 13:25 Gość portalu: anna napisał(a): > czyli Michał podał się za Ciebie...nie ładnie, obaj wprowadziliście nas w błąd > :(((( ...znów nic nie rozumiem, a było już tak dobrze... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: o nieee... IP: *.umcs.lublin.pl 28.07.03, 09:09 Michał to młodszy brat Studenta, ale swego czasu zarówno Michał jak i Student pisali na jednym nicku "Michał" :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: o nieee... 28.07.03, 14:03 To tlumaczenie juz sie nudne zrobilo ;) Trzebaby wymyslec jakas bardziej interesujaca historyjke ;P Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis Re: o nieee... 28.07.03, 14:24 francuz_el napisał: > To tlumaczenie juz sie nudne zrobilo ;) > Trzebaby wymyslec jakas bardziej interesujaca historyjke ;P nudne, nie nudne, zawsze jaśniej, przynajmniej na chwilę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: o nieee... IP: *.umcs.lublin.pl 29.07.03, 09:43 francuz_el napisał: > To tlumaczenie juz sie nudne zrobilo ;) > Trzebaby wymyslec jakas bardziej interesujaca historyjke ;P interesującą powiadasz???? Michał to najstarszy syn Studenta, chodzi do gimnazjum i jest najlepszym uczniem w szkole, dużo czyta, jego ulubioną książką jest "W poszukiwaniu straconego czasu" - przeczytał ją 6 razy na obozie harcerskim (dzieci w tym czasie piły wódkę i paliły papierosy) Student, to przepracowana krawcowa, ma dużo zleceń i nie ma czasu, żeby założyć własne konto na gazecie, więc swego czasu używała tylko konta swego syna, syn się wkurzył i od tego momentu musiała założyć sobie konto, ale tak jej się spodobała "męska" rola, że jest Studentem (a nie Studentką :)) może być? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: o nieee... 29.07.03, 11:24 O,teraz juz jest o wiele lepiej :) Moze Aniu powinnas zaczac ksiazki pisac? Bestsellery murowane :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: o nieee... IP: *.umcs.lublin.pl 29.07.03, 11:27 eee, ksiązki to nie dla mnie :) ale takie bzdury łatwo przychodzą mi do głowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: o nieee... 29.07.03, 17:18 A ja widze,ze masz talent ;) No ale jak nie chcesz to nie... :P Tak wlasciwie to zauwazylas,ze nasze forum mocno opustoszalo w tym wakacyjnym okresie? Nowe watki to tylko juz the_wiant zaklada, szkoda,ze to zwykle smieci :( Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis Re: o nieee... 29.07.03, 18:26 francuz_el napisał: > A ja widze,ze masz talent ;) No ale jak nie chcesz to nie... :P > > Tak wlasciwie to zauwazylas,ze nasze forum mocno opustoszalo w tym wakacyjnym > okresie? Nowe watki to tylko juz the_wiant zaklada, szkoda,ze to zwykle smieci > :( surrealizm :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: o nieee... IP: *.umcs.lublin.pl 30.07.03, 08:45 opustoszało, ludzie na urlopach odpoczywają od internetu (thewiant inaczej spędza urlop) ale luz. ja też zaraz pojadę na swój urlop i jeszcze bardziej opustoszeje forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: o nieee... 30.07.03, 10:22 Ja przeciez tez nie siedze calymi dniami w domu... ale jak juz cos,to czasem popatrze z ktorejs kafejki co sie "u nas" dzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: o nieee... IP: *.umcs.lublin.pl 30.07.03, 10:55 a tu prawie nic...puchy i cisza :) ostatnio "odkryłam" zalety gg :) Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis ??? 30.07.03, 16:09 Gość portalu: anna napisał(a): > a tu prawie nic...puchy i cisza :) > ostatnio "odkryłam" zalety gg :) a co to takiego, to "gg"??? :o Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ??? 31.07.03, 16:27 Wiesz... to takie specjalistyczne urzadzenie, do ktorego wchodzisz, kiedy patrzysz na pustki na forum i nie wiesz co ze soba zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: ??? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 18:58 nie wiem francuz co masz na myśli :)))))))) bo ja miałam na myśli tylko gadu-gadu :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ??? 31.07.03, 20:41 Elbingensis sie zapytal co to jest "gg", to wymyslilem na poczekaniu historyjke ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elbingensis Re: o nieee... 29.07.03, 18:25 Gość portalu: anna napisał(a): > francuz_el napisał: > > > To tlumaczenie juz sie nudne zrobilo ;) > > Trzebaby wymyslec jakas bardziej interesujaca historyjke ;P > > interesującą powiadasz???? > > Michał to najstarszy syn Studenta, chodzi do gimnazjum i jest najlepszym > uczniem w szkole, dużo czyta, jego ulubioną książką jest "W poszukiwaniu > straconego czasu" - przeczytał ją 6 razy na obozie harcerskim (dzieci w tym > czasie piły wódkę i paliły papierosy) > Student, to przepracowana krawcowa, ma dużo zleceń i nie ma czasu, żeby założyć > > własne konto na gazecie, więc swego czasu używała tylko konta swego syna, syn > się wkurzył i od tego momentu musiała założyć sobie konto, ale tak jej się > spodobała "męska" rola, że jest Studentem (a nie Studentką :)) > > może być? jesteś pewna, że przytoczona historia to fikcja? dla mnie brzmi całkiem prawdopodobnie, naprawdę... :o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś