Dodaj do ulubionych

Na kogo oddasz swój głos?

14.07.06, 15:58
Wybory już niebawem. Zróbmy mały rekonesans i zobaczmy kto wygrałby wybory
jeśli miałyby być brane pod uwagę głosy tylko z naszego forum.

Jezeli chcielibyscie glosowac na kogos, kto jeszcze nie jest oficjalnym
kandydatem to i tak wymiencie nazwisko tej osoby - przeciez to tylko symulacja.

Mój głos - Słonina.
Obserwuj wątek
    • generallo Re: Na kogo oddasz swój głos? 14.07.06, 16:45
      Ale przynudzasz :(
      Poczekaj lepiej do jesieni,
      wtedy postawione przez ciebie pytanie,
      będzie jak najbardziej na miejscu :)
      A teraz idź się opalać :)
    • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 14.07.06, 18:03
      The_jazz i co Ci po tej "symulacji", jak 5 głosów uzyskasz maksymalnie. To nie
      będzie reprezentatywne dla całego miasta...
      • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 01:04
        Macie racje, to forum jest tak martwe, ze ciezko oczekiwac, zeby ktos tu sie
        wypowiadal.
        Francuz, zrob cos z tym.....................
        • generallo Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 09:35
          Czas na wypowiedzi na zadane przez ciebie pytanie,
          przyyjdzie najwcześniej we wrześniu :)
        • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 11:44
          A co miałbym z tym niby zrobić? Przecież reklamy w radiu nie wykupię.
          • Gość: alfik Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.07.06, 12:11
            Z sondażu w elblag 24 wynikalo ,ze Slonina ma 30 procentowe poparcie,coz z
            tego,jezeli jest oprocz niego jescze trzech kandydatów,jezeli reszta wezmie te
            pozostale 70 procent,to latwo wyliczyc kto ma najwieksze szanse.Gdyby
            tzw.prawica wylonila jednego wspolnego kandydata,to szanse na zmiany byłyby o
            wiele wieksze,cóż,myśla,ze im sie poszcześci...
            • Gość: Olo marcinkiewicz na prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:51
              Dajcie nam marcinkiewicza na prezydenta:P
              • generallo Re: marcinkiewicz na prezydenta! 15.07.06, 15:25
                Kaziu ma swoje miasto - Gorzów Wlkp. ;)
            • generallo elblag24 to oszuści 15.07.06, 15:24
              I te ich sondażę są nieobiektywne :(
              lepiej zróbmy sondaż na tym forum :)
          • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 14:10
            Ale nikt nie kaze Ci wykupowac reklamy w radiu. Wystarczy troche na necie
            poreklamowac to forum. Portale itd... Cokolwiek
            • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 14:48
              Ja tutaj tylko moderuję, dbam żeby nie pojawiały się treści łamiące regulamin.
              Każdy przecież może reklamować Forum Elbląg, Ty również.
              • Gość: Olo spryciarz the jazz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 14:52
                tylko, ze niektorzy probuja sie innymi wyslugiwac, hehehehe
                • Gość: alfik Re: spryciarz the jazz IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.07.06, 16:28
                  Proszę Panstwa,podyskutujmy na tym watku konkretnie i na temat,wowczas moze
                  znajdzie wiecaej chetnych do dyskusji,konkretnie i na temat:)
                  • Gość: alfik Re: spryciarz the jazz IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.07.06, 16:30
                    Przepraszam za przejęzyczenia.
              • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 15.07.06, 19:39
                Tak sie sklada, ze i tak reklamuje nasze forum...
                Zapraszam na www.epuls.pl jestem tam administratorem klubu "moje miasto Elbląg".
                Mamy obecnie w swoich szeregach ok 280 osob. No wiecej sie tam dzieje niz tutaj,
                wiec zapraszam...

Olo: ze ja niby sie kims wysluguje?
      • wrona52 Re: Na kogo oddasz swój głos? 05.08.06, 22:06
        na fancuza nie oddam żadnego glosu!
        • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 05.08.06, 23:18
          W sumie się Tobie nie dziwię, bo nie mieszkasz w moim okręgu...
    • Gość: UV Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:50
      Każdy tylko nie ten cieć
      • Gość: sterowany Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:51
        No pewnie on nic nie robi tylko pilnuje swojego dobytku.
        • Gość: Jena Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:53
          Nawet idiote z działek stać na takie rządzenie.
          Słonina NIE
          HENIEK -1 (minus jeden)
          • Gość: alfik Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 17.07.06, 21:52
            Heniek na emeryturę,niech łysa pała tow.G-W się nie mądrzy,przeciez to on go
            (Heńka)lansuje.
            • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 18.07.06, 01:00
              Czy ja wiem czy lansuje. Panowie za sobą za bardzo przecież nie przepadają, no
              chyba że "zjednoczona" lewica działa cuda ;-P
              • Gość: alfik Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 24.07.06, 14:38
                Ale oni wcale za soba nie muszą przepadac,wystarczy ze lysa pala ma wplyw na
                reszte elblaskich komuchow.
    • wrona52 Re: Na kogo oddasz swój głos? 05.08.06, 08:36
      Tak naprawdę to brak jest następcy Słoniny.
      • Gość: alfik Re: Na kogo oddasz swój głos? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 06.08.06, 18:56
        Ale on sam juz się nie nadaje,więc moze ktoś inny,spoza ukladow?
        • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 06.08.06, 19:49
          Wskaz godnego kandydata na ten urzad to rozwaze taka ewentualnosc. Sam wiesz, ze
          takowego nie ma, wiec przestan w kolko biadolic jak Francuz - juz sie tego nie
          da sluchac.
          • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 06.08.06, 23:50
            Dopóki miasto będzie podążało w złym kierunku, dopóty będę narzekał. Mam takie
            prawo i nikt mi tego robić nie zabroni. Przez 8 lat Słonina nie zrobił niemal
            nic, aby ściągnąć nowych inwestorów i zmniejszyć bezrobocie. Dlaczego więc
            miałby to zrobić przez następne 4? Zmiana prezydenta i przewietrzenie Urzędu
            Miasta jest bardziej niż wskazana, tylko ślepi mogą tego nie widzieć. Kto to
            będzie? Zadecydują mieszkańcy. To od nich zależy jak będzie wyglądał Elbląg za
            parę lat.
            • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 06.08.06, 23:53
              No dobra, ale skoro tak barodzo chcesz sie pozbyc Sloniny to rozumiem przez to,
              ze widzisz na jego miejscu kogos konkretnego, kto na pewno (Twoim zdaniem)
              spisalby sie lepiej w roli prezydenta Elblaga. Powiedz mi, kogo Ty widzisz na
              tym miejscu.
              • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 07.08.06, 00:00
                Ja widzę osobę, o której usłyszysz pewnie pod koniec tygodnia. Tyle w temacie.
                Dobranoc.
                • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 07.08.06, 00:02
                  Dlaczego nie mozesz powiedziec o kim myslisz? To jakas tajemnica sluzbowa?
                • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 08.08.06, 23:25
                  No to faktycznie przezylem szok Francuz. PIS wystawil Wilka (w owczej skórze :P)
                  Jesli to jest ten Twój zbawca to lepiej sie do tego nie przyznawaj. Rece
                  opadaja. Slonina juz wygral...
                  • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 09.08.06, 00:09
                    Nikt nie mówił, że przeżyjesz szok, bo do tego trzeba byłoby chyba samego
                    Marcinkiewicza. Do tej pory Słonina wygrywał przez nieudolność swoich
                    kontrkandydatów, a on wcale nie jest politykiem dużego formatu. Tak powiem
                    najdelikatniej. Teraz to się jednak zmieni.
                    • the_jazz Re: Na kogo oddasz swój głos? 09.08.06, 02:10
                      Co sie Twoim zdaniem zmieni?
                      • francuz_el Re: Na kogo oddasz swój głos? 09.08.06, 11:00
                        To że Słonina już nie wygra przez nieudolność swoich kontrkandydatów, bo i sama
                        kampania wyborcza będzie wyglądała zupełnie inaczej. Niedoceniasz obecnej
                        konkurencji Słoniny.
    • Gość: sdf a co cię to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:03
      a co cię to obchodzi na kogo ktoś zagłosuje? to prywatna sprawa kazdego z nas
      debilu
      • the_jazz Re: a co cię to 09.08.06, 17:38
        Debilem to wlasnie Ty sie okazales w ten sposob reagujac na ten temat. Teraz
        doskonale widac komu sloma z butów wystaje. Jak chcesz to zachowac dla siebie to
        po prostu przymknij jadaczke i nie odpowiadaj na zadane pytanie. Udzialanie
        wypowiedzi na ogolnodostepnym forum nie jest przymusowe. Wracaj do kąta xP
        • francuz_el Re: a co cię to 09.08.06, 20:48
          Do kąta, dobre sobie. Obaj jesteście siebie warci :-)
          • the_jazz Re: a co cię to 09.08.06, 21:37
            Fracuz, powiedz mi skad Ty mozesz wiedziec ile który z nas jest wart? Albo mi
            się wydaje, albo nie załapałeś, że to było napisane w żartobliwym tonie ;]
            • francuz_el Re: a co cię to 09.08.06, 22:40
              Hehe, jest właśnie zupełnie odwrotnie, to Ty nie załapałeś mojego żartobliwego
              tonu :-)
              • the_jazz Re: a co cię to 09.08.06, 23:59
                Taka mialem nadzieje ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka