Gość: Elbinger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 11:35 www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=21259&id_dz=1&PHPSESSID=a79892880b5a7a74d9b46f72fb954941 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: A jednak??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.12.06, 12:12 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:ORP_Wladyslawowo_2.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: A jednak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 12:20 To teraz czekam tylko jak do nas odholują ORP Błyskawica :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: A jednak??? 09.12.06, 18:29 O czym ty piszesz? Bo podany przez ciebie link prowadzi donikąd... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A jednak??? IP: *.elb.vectranet.pl 10.12.06, 11:47 pieciolatkowie tego nie rozumieja :) Takze generallo jak czegos nie rozumiesz to wcale nie jest wina kogos tam tylko twoja... Troche rozumQ...A w tym linku mozna sie dowiedziec o... właśnie przeczytaj sobie sam (chyba ze rodzice nałożyli ci na komputer blokade rodzicielska i ci sie strony niektóre nie otwierają) pzD Odpowiedz Link Zgłoś
generallo A jednak nie zacumuję 10.12.06, 15:49 I tu się mylisz, bo ja już przedwczoraj czytałem o tym pomyśle, ale jak narazie to jeszcze nic nie wiadomo :( Bo inne miasta np. Władysławowo, też mają chrapkę na ten okręt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: A jednak nie zacumuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:37 My byliśmy pierwsi jeśli to się w ogóle liczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
generallo A Władysławowo ma taką samą nazwę... 10.12.06, 21:22 jak wspomniany okręt więc, kto tu ma większe do niego prawo? Chyba jednak miasto Władysławowo :) My możemy sobie poszukać ORP Elbląg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: A Władysławowo ma taką samą nazwę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 23:36 ORP Elbląg o ile mi wiadomo został pocięty już dobre parę lat temu :( Nie bądź taki pesymista. My się od dlugiego czasu o niego staramy, także i władze Gdyni o tym wiedzą i MON. Także nieformalnie jest on nasz. Wystarczy, że Ostróda "zabrała" nam U-Boota typuXXVII "SeeHund" :) en.wikipedia.org/wiki/Image:Submarine_S622.jpg Takie cudeńka produkowano w Elblągu "za Hitlera" :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Żeby zobaczyć łódź podwodną... 11.12.06, 12:25 wystarczy się wybrać do Królewca, gdzie jedną z atrakcji jest, zwiedzanie łodzi podwodnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś