pstosia 28.04.03, 16:28 witam wszystkich! mam pytanie odnosnie dni elblaga. czy w tym roku bedzie ta impreza? i kiedy? jestem z braniewa. bylam w tamtym roku, spodobalo mi sie, wiec chce was odwiedzic i w tym. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_el Re: dni elbląga 28.04.03, 16:31 DNI ELBLĄGA są co roku. Jest to impreza trzy dniowa:), zapewne jak zawsze będzie w czerwcu, 24-26;) Zaglądaj tu jeszcze to się wszystkiego dowiesz, bo jeszcze nie wiemy jakie imprezy będą im towaryszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 29.04.03, 14:59 aaa.... kurde..... 24 -26 czerwca to wtorek - czwartek! a ja wtedy wyjezdzam:( myslalam, ze dni el sa w weekend. ale jak beda tak jak mowisz, to moze na jeden dzien sokcze do was. bardzo prosze rowniez o informacje na temat imprez:) dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 29.04.03, 16:24 nie ma sprawy, będzie tutaj wszystko co chcesz;) jak tylko my sie dowiemy co będzie Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 29.04.03, 19:18 dzieki, a tak wogole, to zuwazylam ze na tym forum jest dosc duzy ruch:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 29.04.03, 19:28 no jest:)))) Jak Ciebie interesuje to 16 maja jest koncert Wilków na podzamczu elbląskiego muzeum , cena 35PLN A 18 maja jest koncert Blue Cafe na Agrykoli (stadion) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 29.04.03, 19:50 Cennik na Blue cafe to jest 10 PLN na pierwsza serię i 15PLN na druga serię, godzina 18. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 29.04.03, 19:52 wiem o tych koncertach, ale niestety nie bede mogla was odwiedzic. dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 30.04.03, 10:28 eee....to już lepiej na Rysia w Elblągu:P Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 30.04.03, 17:47 rysia? slyszam, ze kiedys odwiedzila was taka gwiazda jak... krawczyk.... hih:))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 30.04.03, 17:53 hehe...no jak wszedzie:) - nie tylko nas:))) Ale Rysio jest nasz!!! elbląski:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 30.04.03, 18:15 a no juz wiem jaki:) hehe a znasz taki kawal: idzie obsrany facet. jego kumpel mowi - ej franek, zrobiles w gacie! a na to franek - kobiety lubia braz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 30.04.03, 18:34 moglbys mnie powiaamac na tym forum o imprazach w el? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 30.04.03, 18:46 Ale tylko tych wiekszych, bo zazwyczja o tych mneijszych nawet nie wiem , że są. W wakacje jest np jakaś tam "akcja lato" czy jak ona sie tam nazywa, ale jej celem jest to, ażeby imprezy odbywały się co tydzień - zawzwyczaj jest to Bulwar na Starym Mieście - to było w tamtym roku dlatego, że Centrum Kultury czy Teatr bardziej urzadzali imprezy w Krynicy Morskiej niż w Elblągu. Mam nadzieję, że w tym roku przyłożą się ze Światowida, ażeby to w Elblagu było więcej imprez i żeby więcej gwiazd przez duże G przyjechało do nas. Grzegorz Turnau rozumiem, ze Ciebie nie interesuje:P - 5 maj, w Teatrze, godzina 19,cena 45PLN Jakieś przeglądy muzyczne będą tyż,ale to Ciebie tyz pewnie nie interesuje:) i jakies tam inne pierdoły , które zapowiadają się na najbliższy czas pewnie tyz Ciebie nie interesują;) Jak już cos na dalszy termin to Kult będzie w Elblągu, 14 czerwca - dokładne informacje później:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 30.04.03, 20:02 student_el napisał: > > Grzegorz Turnau rozumiem, ze Ciebie nie interesuje:P - 5 maj, w Teatrze, > godzina 19,cena 45PLN > Jakieś przeglądy muzyczne będą tyż,ale to Ciebie tyz pewnie nie interesuje:) i > jakies tam inne pierdoły , które zapowiadają się na najbliższy czas pewnie tyz > Ciebie nie interesują;) GT, masz racje mnie nie interesuje :) a przeglady to zalezy jaka muzyka > Jak już cos na dalszy termin to Kult będzie w Elblągu, 14 czerwca - dokładne > informacje później:) ok. czekam:) dzieki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 30.04.03, 20:06 np Funky Bastardos a reszty nie pamiętam;) no i Rysio;) Odnośnie przeglądu to będą tam jakies zespoły z naszego regionu;) Wydaje mi się , że też zespół Truso z Elbląga;) - ale nie wiem czy w tym przeglądzie czy w innej iprezie:P Ale to i tak przeciez Ciebie nie interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 30.04.03, 20:23 student_el napisał: > np Funky Bastardos > a reszty nie pamiętam;) > no i Rysio;) > > Odnośnie przeglądu to będą tam jakies zespoły z naszego regionu;) > Wydaje mi się , że też zespół Truso z Elbląga;) - ale nie wiem czy w tym > przeglądzie czy w innej iprezie:P > Ale to i tak przeciez Ciebie nie interesuje:) a skad wiesz?:) Funky Bastardos - co graja, bo nie kojarze zespolu; Truso tez. widesz ze siedzisz tu non stop:) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 01.05.03, 20:50 Truso to taka kapela:P Bedą jednym z zespołów , który będzie grał podczas PIKNIKU EUROPEJSKIEGO na Bulwarze - 04 maja Funky Bastaros - wiesz nawet nie mam pojęcia co grają, po raz pierwszy ich nie dawno widziałem w telewizji elbląskiej jak zapraszali na swój koncert w sali zielonej w Światowidzie gdzie nagrywali też teledysk. POza tym teraz są imprezki jakieś drobne z okazji 1 i 3 maja, ktoś coś tam gra np w Muszli Koncertowej w Bażantarni i nie tylko:P - szczegółów nie znam, bo mnie to nie interesuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 02.05.03, 10:47 student_el napisał: > POza tym teraz są imprezki jakieś drobne z okazji 1 i 3 maja, ktoś coś tam gra > np w Muszli Koncertowej w Bażantarni i nie tylko:P - szczegółów nie znam, bo > mnie to nie interesuje:P > mnie tez, jestem zainteresowana bardziej wakacjami :) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: dni elbląga 02.05.03, 10:49 I przy okazji wszyscy agituja za UE;) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: dni elbląga 02.05.03, 10:50 Koncert Turnaua przesunięto na 3 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 02.05.03, 11:06 arystokrata_el napisał: > Koncert Turnaua przesunięto na 3 czerwca. > > turnau za bardzo mnie nie interesuje, ale i tak wtedy nie bylo by mnie na polnocy Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: dni elbląga 02.05.03, 11:10 WILKI, BLUE CAFE,KULT to są jak na najbliższe półtora miesiąca (tzn przed Dniami Elbląga) "wielkie zespoły", ktore odwiedza Elbląg. Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 02.05.03, 11:13 arystokrata_el napisał: > WILKI, BLUE CAFE,KULT to są jak na najbliższe półtora miesiąca (tzn przed > Dniami Elbląga) "wielkie zespoły", ktore odwiedza Elbląg. > > o wlasnie, a co bedzie na dni el?? i kiedy one dokladnie sa?? Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: dni elbląga 02.05.03, 11:18 tak jak mówił student:P Przyjedz 4 maja na piknik europejski:P Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 02.05.03, 12:50 arystokrata_el napisał: > tak jak mówił student:P > > > Przyjedz 4 maja na piknik europejski:P > > gdzie? w bazantarni?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 02.05.03, 16:54 Pstosia już Tobie pisałem, ze na bulwarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 02.05.03, 17:01 student_el napisał: > Pstosia już Tobie pisałem, ze na bulwarze:) > > oops, sorek, dzis jestem troche rozgarnieta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna na bulwarze? IP: *.gabo.pl 04.05.03, 22:21 a nie na placu jagielonczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: na bulwarze? 05.05.03, 00:34 Nachodzi mnie pytanie luna czy zapoznałaś się ze wszytskimi wypowiedziami. Jak tak to byś wiedziała, że teraz nie rozmawiamy o dniach Elbląga:P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: na bulwarze? 05.05.03, 16:06 No byli prezydentowie, jacys ludzie z Warszawy i mówili, że nam Elblązanom w UE będzie dobrze, tuz obok przeciwnicy,ktorzy nie znają słowa "garnitur" mówili, że sa przeciwni, a poza tym to grały jakieś amatorskie zespoły i coś tam jeszcze robili:P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: na bulwarze? 05.05.03, 16:06 Tego pokroju "imprezy" to praktycznie co tydzień są. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el WILKI odwołane???????????????? 06.05.03, 23:18 Czy to prawda? Co jest? Co się stanęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: WILKI odwołane???????????????? IP: *.umcs.lublin.pl 07.05.03, 09:07 za mało chętnych tra la la la :))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el bez barier 07.05.03, 21:16 www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&sct=elblag&id=480111 Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Ciężka sytuacja 09.05.03, 10:37 www.wm.pl/Index.php?ct=elblag&sct=elblag&id=480382 Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: dni elbląga 18.05.03, 18:52 macie jakies nowe wiadomosci ne tamet dni el?? moze wiecie juz kto bedzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: dni elbląga 18.05.03, 21:06 Szukaj w wątku Imprezy w elblągu, bo tam o tym napiszę jak już będę wiedział;) Odpowiedz Link Zgłoś