Dodaj do ulubionych

Gdzie zamówić meble kuchenne?

• Gość: mama 3 latka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 13:42
      Zamówiłam meble kuchenne i szafę do sypialni prawie rok temu w firmie IWA i
      jestem BARDZO ZADOWOLONA, mebelki super i w dobrej cenie, faktem jest, że firma
      nie ma ekspozycji mebli kuchennych i wszystko załatwia się przez projektanta lub
      na telefon ale NAPRAWDĘ WARTO. Szczerze polecam. A niezadowoleni klienci
      zdarzają się wszędzie, choć osobiście uważam, że to niesprawiedliwe opinie -
      zadowolona klientka
      • Gość: gosc Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dolsatbelchatow.pl 16.07.10, 14:35
        ja zamowilam meble u stolarza ktory zostal mi polecony jestem zachwycona, super
        jakosc i wykonanie. przystepna cena. gosc powolania i z pasja. nr tel. 515 146 332
        • Gość: Regina Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.10, 20:45
          A ja polecam firmę Concordia solidni i służą pomocą.Właściciele i pracownicy są bardzo mili.Tym razem zamówiłam meble do pokoju.
          • Gość: BE Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 08.08.10, 10:13
            www.biuletynelblaga.pl/firma/337,pphu-stolar-s-c--produkcja-mebli-elblag.html

www.biuletynelblaga.pl/firma/347,pphu-natalia-produkcja-mebli-elblag.html

www.biuletynelblaga.pl/firma/346,elmro-produkcja-mebli-elblag.html

Masz 3 firmy i jeszcze skorzystaj z rabatu jak powołasz się na
            Biuletyn Elbląga

Więcej firm które dają rabaty na stronie
            www.biuletynelblaga.pl/podstrony/rabaty.html
            • Gość: ToMel Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.centertel.pl 20.08.10, 20:27
              Najlepiej w Concordia. Solidnie, szybko i pod
              zamówienie. Planuję wyremontować kuchnię i skorzystam z ich usług.
              Widziałem jak robią. Znajomi są zadowoleni, bo mają to co chcieli.
              Polecam: CONCORDIA-MEBLE Polska, 82-300 Elbląg, ul. Pszeniczna 33-35
              www.concordia-meble.
              biuro@concordia-meble.pl tel. +48 55 235 06 30,
            • arm55 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 11.02.15, 23:27
              elmro meble kuchenne na wymiar www.elmro.pl
            • arm55 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 11.02.15, 23:29
              www.elmro.pl
          • Gość: Regina Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.10, 11:26
            Witam! Już mam zrobione meble do pokoju są bardzo ładne. Polecam firmę Concordia bo robią meble nie tylko do kuchni są bardzo dokładni i z czystym sumieniem mogę polecić.
        • Gość: dex Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.10, 20:34
          Ale mistrzu ten gość operuje w Warszawie, wiesz?
    • Gość: dex Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 09:01
      Hmmm, po analizie tego wątku KAM wygląda obiecująco...
      Powiedzcie mi jak oni wyglądają cenowo?
      Przyjeżdżają do E-ga na oględziny i pomiar? Kasują za to?

Mógłby ktoś (żeby nie pisać publicznie) podesłać mi na maila swój projekt/zdjęcie kuchni z ceną mebli? dexter74@o2.pl
      • Gość: Kasia Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 12:50
        Adastol godny polecenia, zrealizowali wiele moich zamówień, meble kuchenne, zabudowa garderoby, indywidulanie projektowane meble pod RTV, meble sklepowe, teraz realizuje pokój nastolatki, najnowsze rozwiązania, przemiła obsługa, bardzo duży wybór, jakość bardzo dobra, ja mogę polecić, ale też ja wiem czego potrzebuję, realizacja na czas, w ceny nie wnikam, aż tak bardzo bo mam świadomość co ile kosztuje, a tanio to nie znaczy dobrze, jak ktoś schodzi z ceny to musi gdzieś zaoszczędzić, a to na nawiasach czy innych systemach,
    • Gość: asdfh Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 03.10.10, 11:20
      www.biuletynelblaga.pl/firma/395,stolarstwo-meblowe-czeslaw-firlej-produkcja-mebli-elblag.html

Doszla jeszcze jedna firma - takze solidna
    • Gość: klienci Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 15:17
      Przestrzegam przed firmą HENTER i jej szefem-totalna ignorancja i kompletny brak odpowiedzialnośi za swoje zobowiązania. Dwa lata temu została wykonana przez tę firmę zabudowa kuchni z drewnianymi frontami. Po paru miesiącach fronty zaczęły się rozsychać. Od ponad roku usiłujemy doprowadzić do skutecznej realizacji reklamacji tych frontów. Trzykrotnie były zabierane / po uprzednim namolnym proszeniu się a skutecznie po wysłaniu stosownego pisma "straszącego sądem"/ poprawiane aż w końcu doprowadzone do takiego wyglądu, że ....można sobie tylko wyobrazić - widok żałosny:szlifowane, lakierowane- efekt mam utrwalony na zdjęciach. Po kolejnym rozeschnięciu się frontów, zażądaliśmy wymiany na nowe, ale szef postawił warunek, że tylko wówczas kiedy wydamy monterowi uszkodzone fronty-na pytanie po co mu te fronty skoro ma zrobić nowe / naiwni nie jesteśmy, czekaliśmy na bieg wydarzeń/ odpowiedział, że jest to warunek.Na dowód tej deklaracji poprosiłam o potwierdzenie drogą mail'ową, że dostarczy mi tym razem nowe fronty-potwierdził. Po trzech tygodniach jak Państwo myślicie; co otrzymaliśmy? Oczywiście stare fronty i to jeszcze tym razem nawet nie przeszlifowane, tylko przemalowane-tragedia! Fronty monter zabrał i od tego czasu cisza. I tak do ponad miesiąca prezentujemy wszystkim zawartość naszych szaf i nieustannie przemywamy wszystko co chcemy użyć bo i piesek spustoszenie sieje. Dodać do tego mogę jeszcze tylko to, że folia imitująca mat z szyby też odeszła a i kosze narożne były źle zamontowane jak i również boki szuflad odwrotnie też były zamotowane-otworami na zewnątrz -raczej nie dałoby się zamontować żadnych przegródek w ten sposób, ale to akurat drobnostka- zostało to poprawione przez następnego montera, który przyjechał kolejny raz po fronty. W chwili obecnej czekam ........... poinformuję czym się skończyło, zdruzgotani klienci
      • dajla777 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 25.11.10, 11:38
        Dołanczam do grupy niezadowolonych klientów. Obecnie jestem w trakcie realizacji reklamacji kuchni wykonanej przez firmę Henter. o dalszych postępach sprawy poinformuję.
        • Gość: JA Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.docsis.tczew.net.pl 29.03.11, 19:47
          uwaga na henter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: nina Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 06.04.11, 21:08
            my w malborku zamowilismy kuchnie w henter i wszystko super:) dziekujemy projektantce za poprowadzenie nas przez remont kuchni wraz z super koncowym efektem:)
          • Gość: Iw40 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 00:37
            Ja równiez uwazam ,że firma Henter nie jest godna polecenia.
            Zwalniaja dobrych ludzi,solidnych projektantów,olewaja klienta,nie ma z kim rozmawiać i na dodatek płaci sie duże pieniądze.
            Podczas mojego kilku miesięcznego kontaktu z firma Henter zwolnili fajna solidna projektantke,dzieki której zdecydowalam sie na te firme.A póżniej mnie olewali i nie miałam z kim rozmawiać i ustalać dalszych koncepcji.Wstyd dla firmy!Firma ,ktora nie szanuje swoich dobrych pracownikow nie rokuje dobrze!!!
            • Gość: tren Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.12, 12:07
              jak zwolnili to dadza innego co za problem, nuda i wylewanie na forum.
            • Gość: klient Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.play-internet.pl 06.08.12, 22:20
              Polecam firme z Gdyni kosakowo firma mistrzostwo świata,moze nie są tani lecz wiem ze to co zamówisz masz na sto procent nowośc,funkcjonalność i zadowolenie gwarantowana szczerze polecam firmę classic-meble pozdrawiam usatysfakcjonowany
              • Gość: cnotka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.gdynia.mm.pl 06.08.12, 22:28
                hi hi hi tak polecam, kochanie Ty.....pip
                • Gość: ZINA Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 18:42
                  Nie polecam firmy Meblux z Pasłęka,fatalne wykonanie,fatalne materiały wysoka cena,brak reakcji na reklamację . ogólnie mówiąc mam super tandetę za kosmiczną cenę.
        • Gość: Barbara Z. Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 06.04.11, 21:13
          Angielska kuchnia była moim marzeniem firma Henter je spełniła w 100% Polecam:)
          a malkontentów zawsze sie znajdzie kilku co się nie dogodzi:)
      • Gość: myszkowscy Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.03.11, 07:44
        a ja polecam firme HENTER bardzo ladnie zrobiona zabudowa, fajny projektant, cena jak cena kupisz drozej masz fajniej i na dluzej kupisz taniej to widza pansstwo opinie wyzej i nizej a co czlowiek to opinia, jednemu wystarczy maly szczegol zly i juz bedzie ubolewal na forum a druagiemu jest ok
        pozdrawiam
    • Gość: m74 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 78.8.27.* 06.10.10, 19:11
      KAM...solidnie, uczciwie, za rozsądne pieniądze odpowiednia jakość...bez ściemy jak te pseudofirmy stolarskie z Elbląga...moze nie wszystkie, ale sporo ich.
    • Gość: niezadowolona Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.pl 29.10.10, 20:21
      Absolutnie nie polecam firmy "Meblo Styl" Firma Usługowo-Handlowa Paweł Naudzidło, Elbląg, ul. Różana 11 lok. 1.
      Zamówiliśmy kuchnię i szafę do przedpokoju, niestety zanim wykonano nam przynajmniej jedną cześć zamówienia zamówiliśmy również zabudowę do sypialni.
      Meble są bardzo niestarannie wykonane- uszkodzona jest prawie każda pólka, uszkodzony był jeden z lakierowanych białych frontów- polakierowano go ponownie i ma inny odcień.
      Panowie przeprowadzali mnóstwo poprawek- przy okazji uszkodzili mi podłogę!
      Dół szafy w sypialni wygląda tak jakby robił ja jakiś amator!!!- nierówności, brak staranności przy detalach!
      Listwy w szafie w przedpokoju sa nierówno malowane(?), mają zacieki.
      Ogólnie rzecz biorąc meble są z bardzo kiepskich materiałów - po niecałym roku użytkowania rdzewieją zawiasy, odchodzi okleina od wewnętrznej strony frontów.
      Wykonawstwo oceniam bardzo źle. Nie polecam korzystania z usług tej firmy w żadnym wypadku. W tej chwili na pewno nie zdecydowałabym się an powtórkę z Firma "Meblo Styl" Firma Usługowo-Handlowa Paweł Naudzidło, Elbląg, ul. Różana 11 lok. 1.

• Gość: google Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.11.10, 23:16
        www.google.pl/search?hl=pl&rls=com.microsoft%3Apl%3AIE-SearchBox&rlz=1I7SUNC_pl&q=darmowy+katalog+firm+elbl%C4%85g&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
        • 1joasia38 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 24.11.10, 18:47
          ludzie nie polecam tych oszustow pod pseudo firma Iwa ,ta opinie o pani Alicji ze niby taka nie winna to ona sama napisala ,balowala razem z Szudzikowskim w Niemczech ,a teraz sie ukrywa w Hannoverze ,mnie tez naciagnela na duze pieniadze .
      • next-luke Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 18.03.11, 15:21
        Polecam super ekipe - firma DOMO. Działają na terenie od Warszawy po Kraków, Katowice, Lublin i Sandomierz. Wykonują kuchnie na wymiar, wnęki, szafy...tzw. złota rączka. Przyjechali do nas, wymierzyli kuchnię i zrobili projekt. Skalkulowali, wyszło najtaniej z innych firm. Wszyscy znajomi do dziś podziwiają i chwalą wykonanie, a wielu wybrała ich do wykonania nie tylko mebli kuchnennych. Efekt, jesteśmy bardzo zadowoleni z żoną, bo dzisiaj trudno znaleźć taką firmę, która nie patrzy tylko na to, aby jak najszybciej zarobić.
        Widać, że stawiają na jakość. Mają też swoją stronę www, więc jak ktoś chce się upewnić może ich dopytać. Dla nas najważniejsze jest polecenie, dlatego nie interesowały mnie stronki i projekty jakich setki na internecie. Wiem, że na miejscu w domu wszystko najlepiej doradzają... za darmo.
        Polecam zadzwonić i się od razu umówić:
        tel. 791 946 768
        lub
        tel. 606 986 561
      • Gość: AGA S Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.skokstefczyka.pl 29.10.12, 11:21
        A JA PRZECIWNIE PAN PAWEŁ TO SOLIDNA FIRMA GODNA POLECENIA, PISAŁAM JUŻ NA INNYM FORUM, ŻE TAKIEGO FACHOWCA TO ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ, WSZYSTKO DOPIĘTE NA OSTATNI GUZIK. BARDZO PROSZĘ NIE SUGEROWAĆ SIĘ JEDNĄ OPINIĄ, PANI, KTÓRA CHYBA MIAŁA ZŁY HUMOR. BARDZO WSZYSTKIM POLECAM KUCVHNIA WYKONANA STARANNIE, CZYŚCIUTKO WSZYSTKO DOPRACOWANE, POZDRAWIAM
      • Gość: andreas500 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.215.8.86.getinternet.no 28.08.13, 19:57
        nie polecam firmy konada z elblaga gdyz partacza robote kwestia montazu i wykonania mysle ze firma bazuje na nierejstrowanych pracownikach do montarzu mebli na ktory wplywa czynnik jaka Placa taka praca ale dlaczego ja mam byc przecietnym kowalskim i udzierac sie o poprawki zal do wlasciciela firmy pana komudy d wez p[an normalnie plac to i firma bedzie nie partaczyc roboty dotyczy to rowniez innych wykonawcow z elblaga
      • Gość: forest Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.15, 21:16
        Tylko kie w styl meble
        Firmy STYL meble oszukują na każdym kroku, o terminach nie ma mowy. projektantka Pani Żaneta kłamie w żywe oczy wypiera się tego co obiecywała a na pieniądze które miała mi oddać czekam już kilka miesięcy. są drogie i bardzo źle wykonane. Przewiercone szafki, obrobione śruby, porysowane fronty no i montaż ciągnący się miesiącami. klienta traktują jak śmiecia, zero kontaktu i nie wystawili mi faktury. NIE POLECAM !!!!!!!!!!
    • Gość: gosias Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 18:34
      A co myślicie o firmie meblo-rand
      • Gość: opiniodawca Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 11.01.11, 19:59
        gdzie zamowic nie wiem ? ale na pewno nie w Pracowni Mebli ul. Zagonowa pseudo fachowiec malo robi duzo gada a meble szkoda gadac..za żadne pieniadze
        • Gość: gościu Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:46
          Byle NIE w firmie ELMRO z Elbląga!!!
          Niedokładne wykonanie mebli - robili u nas poprawki !!!
          Kuchnia po roku zaczęła się dosłownie rozpadać !!!
          Odpadają nam drzwiczki od szafek (zawiasy nie trzymają) i uchwyty.
          Wstawiają tylko jeden teleskop przy drzwiczkach otwieranych do góry - co przy nierównomiernym rozłożeniu siły spowodowało wyrwanie się w/w drzwi łącznie z zawiasami !!! PORAŻKA, a reklamacji nie mogę się doprosić !!! Nie traktują nas już poważnie bo kasę wzięli - no i teraz radzcie sobie sami!
          Nie polecam!
          • Gość: gość Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.12, 11:43
            polecam firmę Elmeble z Elbląga,zero stresu, eleganckie wykonanie a i cena niewygórowana
          • arm55 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 11.02.15, 23:34
            elmro meble na wymiar
          • arm55 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 11.02.15, 23:35
            Gość portalu: gościu napisał(a):

> elmro meble na wymiar
          • Gość: mała Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.146.42.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.17, 19:59
            Witam pare dni temu firma ELMRO z Elbląga robiła u nas meble na wymiar do kuchni NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!porażka szef tej firmy porostu robi sobie kpiny!!!!firma jest nie solidna facet kłamie obiecuje że przyjedzie po czym nie przyjeżdża do tego na tyle jest bezczelny że nawet nie poinformuje że go nie będzie.Panowie którzy nam montowali meble nie znają się na tym co robią!!!!!!!!!!!!!!!!ściany mamy popisane ołówkiem, szafki wiszą a ołówek dalej widać jednym słowem PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!nie polecam tej firmy i sama żałuje żę dałam się namówić na FIRME ELMRO!!!!!!!!!!!!!Szafki są wykonane tanim kosztem dużo poprawek jednym słowem SZOK ZE TA FIRMA JESZCZE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Załamany Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.gdansk.vectranet.pl 17.01.19, 22:04
              Całkowicie odradzam firmę ELMRO, firma jest nierzetelna, umawia się i nie przyjeżdża, ciągle zmienia termin wykonania, aż wkoncu w ogole się nie pojawia. Pan zarzeka, że już konczy i jutro sie odezwie, ale nigdy sam nie oddzwania, trzeba sie prosić o kontakt. "Za tydzień bedziemy" - to już na pamiec znane słowa właściciela. Umawia się na poniedziałek, w poniedziałek umawia się na czwartek, a w czwartek przesuwa termin na "nigdy" bo od roku się nie możemy doczekać dokonczenia kuchni. Zostawieni w polu, oszukani właściwie bo większa część kwoty została zapłacona, bez potwierdzenia bez zadnych dokumentów. O jakości nie wspomnę bo to co zostało wykonane nie zasługuje na żadną zapłatę, nic sie kupy nie trzyma, krzywe półki, brzydkie wykonczenia i brak symetrii, a do tego zle wymierzone meble.
        • Gość: klient Re: Zagonowa 9 Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.13, 00:36
          Potwierdzam. Dokładnie to Zagonowa 9 . Facet miał mi zrobic naroznik do kuchni. Jakosc wykonania fatalna, Jego argument, że "za taka cenę to co pan chciał?" jest żenujaca, Umawiał sie na cenę, ale zapomniał dodac, że skoro bierze taniej to oferuje produkty II i III gatunku. Gdyby o tym wspomniał nigdy bym z nim nie rozmawiał na temat zakupu czegokolwiek
          • Gość: Wiesiek Re: Zagonowa 9 Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 13:19
            Zdecydowanie odradzam zamawianie jakichkolwiek usług w firmie Meblostyl Robert Szulc Elbląg ul. Zagonowa 9 . Nie dość, że sporo przekroczyli termin, to jakość pozostawia wiele do życzenia. Meble źle zrobione i niechlujnie, byle jak zamontowane. Szafki płytsze niż standard, hamulce domykania ciągle wyskakują, w efekcie czego szuflady się nie domykają, dna od szuflad za małe, półki źle docięte i na domiar krzywy, niechlujny montaż. Część usterek zauważyłem i pokazałem od razu, co skwitowali stwierdzeniem że później pod obciążeniem to się ułoży, a ja chciałbym mercedesa za cenę malucha (jednak przy zamawianiu nie uprzedzali, że materiał i wykonanie będzie w 3. gatunku. Niby mieli to poprawić, ale już się oczywiście nie pojawili (pieniądze wzięli). Gdy zaczęły wychodzić na jaw następne wady wysłałem im wezwanie do usunięcia usterek - co "olali". Rzecznika konsumentów również mieli gdzieś. W efekcie część usterek musiałem sam naprawiać, a część została.
            Reasumując: firmę Roberta Szulc z Zagonowej 9 omijać z daleka.
            • Gość: Danuta Re: Zagonowa 9 Elbląg IP: *.rev.pro-internet.pl 23.02.15, 10:02
              I ja odradzam zamawianie usługi w firmie Meblostyl Robert Szulc.. Jakość usługi jest faktycznie bardzo kiepska tj zawiasy wpadają (nie przykręcone), stół nie jest stabilny ( nic nie można na nim robić ponieważ się kiwa), drzwiczki maja dziury na zawiasy z obu stron ( strona nie wykorzystana zaklejona białymi taśmami, okap to zrobiona atrapa.
              Byłam w sądzie - mam nakaz wykonania poprawek - pan Szulc olewa i mnie i postanowienia sądu.
              Komornik nie ma z czego ściągnąć należności bo p. Szulc nic nie ma na siebie.
              A może tak wszyscy którym p. Szulc spartolił usługę poszukamy jakiegoś wyjścia z tej sytuacji ?
      • Gość: nika 1000 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 13:09
        adastol i jeszcze raz adastol ,jaki za drogo to się targujcie,ale gustownie i dobrze. robiłam w dwóch firmach u nich i w firmie Y i w firnmie Y mam co chciałam .
        • Gość: aga Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 14:04
          Tylko firma ADASTOL
          pełen profesjonalizm w każdym calu i można negocjować cenę.
          • Gość: Kanma Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 14:07
            Tak, potwierdzam ADASTOL
            • Gość: roman68 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 22:11
              Adastol chyba cierpi na brak klientów i sam sobie wystawia +y proszę zobaczyć opinie, poszły z jednego kompa i to jeden za drugim hi ! hi ! hi !
              • Gość: Patryk Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 20:36
                Jednak ADASTOL zdecydowanie!!! Fachowa i miła obsługa, doradzą a projektant pierwsza klasa - wie co robi!! ceny tez są dostępne na każdą kieszeń, to mit że drogo. Pozdrawiam.
              • Gość: Klientka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 20.12.13, 19:37
                Adastol zrealizował kilka moich zleceń i za każdym razem zrobił to solidnie, zdarzają się trudności , ale rozwiązują je skutecznie i nie ma problemów z terminem czy kontaktem. Drogo? Cena idzie zawsze w parze z jakością. Nie chcę tanio, na meblach, które mają nam służyć wiele lat nie można oszczędzać. Polecam Adastol
    • Gość: Galeria Indeco Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.11, 13:12
      W meblach cenisz wysoką jakość, funkcjonalność i unikatowość??
      Galeria Indeco jest tym, czego szukasz!!Oferujemy Ci wykonane zgodnie z Twoim pomysłem szafy, zabudowy, garderoby, kuchnie i łazienki.
      Dobrze wiemy, jak trudno trafić w potrzeby i gusta klienta, dlatego w Galerii Indeco to Ty projektujesz!!
      Naszym zadaniem jest wprowadzenie Twojej wizji w życie, poprzez stworzenie profesjonalnego projektu , czym zajmują się nasi projektanci, którzy służą Ci fachowym doradztwem i doborem szczegółów.
      Proponujemy Ci szeroki wybór mechanizmów i materiałów, które idealnie wpasują się zarówno w stylizacje retro, jak i wnętrza o nowoczesnym charakterze. Przekonaj się jak łączymy funkcjonalność z komfortem i estetyką i zobacz przykładowe realizacje na naszej stronie: www.galeriaindeco.pl.
      Ty również możesz dołączyć do grona naszych zadowolonych klientów.
      Zadzwoń już dziś: 801 501 505.

• Gość: rozczarowany Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.01.11, 10:45
        o jaka ładna reklama ? reklamować to sie wszyscy umieją. zrobić gorzej... Nie polecam Pracowni Mebli ul. Zagonowa 9 , reklamują sie na portelu. No obrazku wszystko pięknie ładnie, pan hmm na początku rewalka w gadce może i dobry w realizacji nie koniecznie, do tego oszukuje i jego meble rozpadają sie po chwili realizacji. Oczywiście fachowców brak w jego firmie ,jeśli w ogóle można o nich mówić . On ma pracowników z łapanki. Nie polecam . Widzę ze ktoś wyżej tez juz się na nich naciął.
        • Gość: dfghjk Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 23.01.11, 13:08
          Mam dobre stolarza ktory nigdzie sie nie reklamuje a ma pełno zleceń, ponieważ robi dobrze i w dobrej cenie, nie pisze że tanio tylko w rozsądnej, pewnie się spytacie jak to sie nie reklamuje a ma pełno roboty, TAK najlepsza reklama jest poczta pantoflowa jeden drugiemu i tak gosciu robi przez kilka lat i nie narzeka na brak chętnych a nr tel i tak Wam nie dam bo i tak zaraz ktos sie znajdzie, że za droga itd.....
      • Gość: ga24 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 78.8.27.* 26.01.12, 20:07
        nie polecam mebli z firmy Indeco, chyba ze ktos ma mocne nerwy i baaardzo duzo czasu na poprawki. Nie terminowi, nie solidni, nie dokladni, drodzy!!! Wszystko na nie, pracownicy arogandzccy wlacznie z Panem który nazwał się Prezesem,nie ma z kim rozmawiac....Firma na poziomie garażowców (nie obrazajac nikogo!)
    • Gość: stolerz Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 16:42
      Zamawiaj gdzie chcesz ale wystrzegaj się ludzi po szkoleniu sprzeda ci wszystko co zechcesz a co ciekawe najczęściej nie wie o czym mówi.Umowę napiszcie od ręki a nie na ich formularzu z PODPUNKTAMI .Do umowy musi być projekt lub rysunek podpisany ,symbole uchwytów ,płyty,blatu wszystko określ w umowie.Powodzenia!!!
      • midollo Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 24.11.11, 17:56
        a czy wie ktos cos o PHU Ola z Chojnowa pod Milejewem? czy ktos korzystał z ich usług?
    • Gość: Elblazanin Byle nie w Komandorze IP: *.elblag.vectranet.pl 18.03.11, 09:47
      Totalna zlewka klienta, do za ich projektantem trzeba sie uganiac, a nie na odwrot....
      • Gość: miska Re:meble kuchenne IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 23:02
        Witam!!!
        Ja osobiscie polecam firme AMANDA, fajny design, swietne rozwiazania,wysokiej jakosci materialy
        Fajne projekty to plus tej firmy, wiem cos o tym gdyz zanim trafilismy na ta firme bylismy chyba u ok 8 roznych.
        Wszyscy robia projekt jak klijent chce i najlepiej jak sam powie co i gdzie, natomiast p.Rafał podpowie swietne rozwiazania
        • Gość: xxxxxx Re:meble kuchenne IP: *.elblag.vectranet.pl 06.04.11, 22:16
          Popieram w 100%. Indywidualne podejście do klienta, świetny projekt i profesjonalna realizacja. Firma AMANDA jest naprawdę godna polecenia.
        • Gość: wkrecony Re:meble kuchenne IP: *.pruszcz.mm.pl 12.05.11, 20:19
          Witam
          Stanowczo odradzam podmiot gospodarczy pod nazwą "Meblo - rand" mnustwo niedoróbek, partactwo i drożyzna z reklamacjami poradź sobie sam Jeszcze raz odradzam
          • Gość: zawiedziona Re:meble kuchenne IP: *.sm-rozstaje.pl 07.11.11, 20:08
            Niestety potwierdzam, że materiał fatalny- okleina z frontów mdf już po 2 tyg. zaczela sie odklejać (i to z miejsc nietypowych) . Na reklamacje czekałam pół roku a i tak wymieniono tylko 50% uszkodzonych frontów, bo w tym czasie zdążyły sie posypac juz pozostałe. Łącznie okleina odeszła z 80% dzwiczek SZOK! Kontakt z firmą praktycznie niemożliwy-telefony nie są odbierane, maile też. A gwarancję dawali na 1 rok. Nie wiem czy starczy mi cierpliwości. Ostrzegam wszystkich.
            • Gość: gemo Re:meble kuchenne IP: *.tczew.vectranet.pl 08.11.11, 18:03
              Dzięki za pomoc w sprawie firmy Ekopol,piszcie i ostrzegajcie innych
    • raulq7 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 08.04.11, 13:20
      Polecam firmę meble-bulda
      Duży profesjonalizm w wykonaniu i podejściu do klienta. Śmiało mogę ich polecić każdemu
    • Gość: Ewa Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 09:02
      "Mebleangela"
      Zarówno kontakt, projekt i wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Polecam gorąco.
      Przykładowe wizualizacje pod adresem:
      www.cadprojekt.com.pl/galeria/krzysztof-michalowski/105.html
    • Gość: kama Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:18
      polecam firmę KAMM w Milejewie
    • Gość: Luśka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 20:34
      ErgoMeble co to za firma??? Robił ktoś tam meble? Z tego co się zorientowałam to chyba stara firma Anawa, dlaczego zmienili nazwę może w ten sposób uciekają przed niezadowolonymi klientami? Fotki dość fajne ale czy to ich robota?
      • Gość: j Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 194.181.192.* 18.06.12, 13:44
        Ma Pani całkowity brak orientacji i rozeznania w temacie!!!
        Firma Anawa nie ma absolutnie nic wspólnego z firma Elmro i nastepnym razem proponuje dwa razy sprawdzić swoje informacje zanim klepać bzdury na forum i bo tak najprościej.

Anawa to ponad 15 lat doświadczeń i zadowolonych klientów. Pełen profesjonalizm i najwyższa jakość wykonania mebli - polecam.
        • Gość: aga Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 13:02
          elmro swietne meble robili u nas zabudowe kuchenna i szafe jestesmy bardzo zadowoleni .
          meble spelniaja nasze oczekiwania,sa ladne,dobrze wykonanne.polecam
          • Gość: gd Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.play-internet.pl 31.10.13, 22:42
            robiłam meble kuchenne w firmie elmro wszystko przebiegalo sprawnie bez koplikacji .meble mi się bardzo podobają jestem zadowolona.
    • Gość: passionplace Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 09:34
      Ze swojej strony polecam Ci zamówić te mebelki w sklepie BRW (black red white)

Najlepszy asortyment. Ewentualnie przez internet zamów na stronie: www.edar.com.pl

Najlepsza jakość!

---
      fryzjer szczecin | pogotowie komputerowe Łódź | radzymin nieruchomości
      • Gość: lunes Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.06.11, 21:23
        Jeżeli chcecie ładny projekt to polecam KAMARO .
        • Gość: Ania Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 23:06
          Projekt może tak ale cena mebli to kooosmossss !!!!!!!!!!
          Skąd ten człowiek bieże te ceny, inne firmy wykonają te same meble za pół ceny :)
    • Gość: Umeblowana Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.11, 10:12
      Witam, ciekawe promocje ma obecnie Galeria Indeco, sama zamawiałam od nich meble i jestem zadowolona.Polecam. Przesyłam link z ich strony z najnowszą promocją:galeriaindeco.pl/infopages.php?id=6
    • Gość: Mateusz Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.07.11, 13:23
      Galeria Indeco robią świetne meble, fachowo i w dobrej cenie. Bardzo solidne na lata. galeriaindeco.pl/promocje.php
    • Gość: hadela Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 07:45
      Czy może mi ktoś podać namiary do dobrego stolarza.
      Nie chce żadnej firmy, ale gościa który zna się na rzeczy i solidnie wykona mi kuchnie.
      Będę wdzięczna :)
      • ty-i-ja-razy-dwa Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 16.08.11, 10:31
        Napisz na maila gotian@wp.pl
        Pozdrawiam
    • Gość: Wojtek Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 26.08.11, 18:53
      MEBLEANGELA-Firma ,Która w pełni spełniła moje oczekiwania.Projekt oraz montaż mebli na bardzo wysokim poziomie
      • midollo Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 28.08.11, 10:53
        a czy ktoś zamawiał meble z Ikei? Czy są porządne? Czy cena jest przyzwoita? Czy przyjeżdzają na pomiar do Elbląga?
    • Gość: Radosław Czuba Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 29.08.11, 14:00
      Firma MEBLEANGELA Elbląg, ul. Żeromskiego 3, jest zdecydowanie godna polecenia. Pierwszą "kuchnię" firma ta wykonała dla mnie w 2007 roku i do dziś jest ok. Druga zabudowa kuchenne została wykonana w lipcu tego roku i jesteśmy z niej zadowoleni. Firma oferuje bardzo wysoką jakość mebli oraz montażu z dbałością o szczegóły przy zachowaniu rozsądnej ceny.
    • Gość: heheh Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 31.6.241.* 13.10.11, 08:36
      Odradzam firme ekopol meble z Elbląga. Jakość materiałów użytych w ich kuchniach nie rużni się od mebli za 1000zł. Krzywo docięte korpusy szafek. Okleina odchodzi od rantów. Nie polecam tej firmy!!!!!!
      • Gość: gemo Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.tczew.vectranet.pl 13.10.11, 22:00
        Czy jeszcze ktoś ma złe wspomnienia, doświadczenia z firma Ekopol kuchnie. Jutro mm podpisać wstępna umowę. Proszę o info
        • Gość: Elka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.12, 13:25
          ja robię w Ekopolu trzecią kuchnię w odstępie 6 lat ,oczywiście każda w innym miejscu i nie ma żadnych problemów szef firmy bardzo ok idzie na rękę i oprócz drobnego poślizgu 3 dni w zamontowaniu mebli wszystko bardzo dobrze jakość bardzo przyzwoita a mam porównanie gdyż współpracowałam z innymi firmami.Polecam Ekopol
          • artureczek22 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 18.03.12, 16:25
            Witam
            czy ktoś miał keidyś meble z firmy amk design? Czy w ogole ktos ma jakies doswiadczenie z nimi
            • Gość: mm AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.13, 11:55
              Totalnie nie profesjonalna firma!!!! Robiliśmy u nich meble za ponad 25 tyś zł i okazało się to jedną wielką pomyłką. Zero profesjonalizmu, za to nie brak krętactwa i oszustw. Co do wykonania meble pozostawiają wiele do życzenia. Reklamując istotnie widocznie wady trzeba się uzbroić w ogromną cierpliwość, bo AMK lubi brać pieniądze ale wykonać poprawnie swoją pracę czy naprawić żle wykonane meble- to z tym już gorzej.Radzę się 100 razy zastanowić zanim ktokolwiek zdecyduje się na zakup choćby jednej belki!!!!
              • Gość: zbyszek Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 10.08.13, 20:13
                Może jakieś konkrety bo to co piszesz to ogólniki.
              • Gość: ewcia Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 22.08.13, 20:56
                Popieram w 100 procentach firma ogólnie do d..... a ten ich projektant p. Krzysztof to porażka dziecko lepiej by zaprojektowało meble niż on ten pan nadaje się do projektowania piaskownicy a nie mebli
              • Gość: Olechna Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 25.02.14, 13:27
                Po części się zgadzam z tą opinią, ale uważam,że największą winę mają tu projektanci tej firmy,którzy właściwie nie mają pojęcia o swojej pracy! Teraz już po fakcie też jestem mądrzejsza i nie wzięłabym od nich mebli po ówczesnym otrzymaniu kopii czy oryginału projektu zamówionego towaru,bo okazuje się,że monterzy przyjeżdżają do domu a na ich "projekcie" wykonania nie mają ani konkretnych wymiarów ani szczegółów typu np. szafka otwierana czy wysuwana,więc nas pytali,a ja nie byłam w stanie tego wszystkiego dopilnować ani pamiętać,bo w końcu zaliczka jest też po to by klient nie musiał o tym pamiętać a tym bardziej po 2 miesiącach od złożenia zamówienia,dodam,że mieli miesiąc zwłoki!!!!Co innego zamawiałam a co innego dostałam,a tylko dlatego,że projektantka nie zapisała wszystkiego co zamawiałam,a teraz mi wmawia,że tego czy tamtego nie miało być,bo przecież nie ma tego w projekcie!!!!!!!!!!Monterzy nie ponoszą za to winy,bo jak można zrobić z gówna złoto!!!!!!!! Osobiście z chłopaków jestem zadowolona,ale szefostwo i projektanci nadają się do łopaty!!!!!!!!!!Zapłaciłam za meble 20 tyś., więc powinnam być osikana na ich widok a tymczasem mi się tylko podobają!!!!!___RÓWNIEŻ NIE POLECAM TEJ FIRMY.___
                • Gość: Iwo Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 25.02.14, 18:40
                  Potwierdzam wszystko co wcześniej napisano o AMK, od siebie mogę dodać ,że Indeco na Grunwaldzkiej przy E.Leclerc to też AMK - pełna amatorka to mało powiedziane, projekt i wykonanie to gotowy scenariusz czeskiej bajki Sąsiedzi. Do tego chamstwo właścicieli. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Tomek Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.15, 14:31
                  Nie, nie i jeszcze raz nie!przedłużające się terminy, mnóstwo usterek i pretensje o poprawki-jeśli się do nich dodzwonicie
                  • Gość: kars Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.15, 23:16
                    A jaka opinie macie na temat KM meble od Zaleskiego?
                • adam_bors Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! 30.06.15, 15:20
                  Jeżeli ktoś nie chce się zawieść na projektancie mebli kuchennych, to zapraszam do zapoznania się z moimi realizacjami - na moim blogu: bors.pl/blog/aranzacja-kuchni/meble-kuchenne-katowice
              • Gość: Jolka Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 21.05.14, 18:06
                Ja robiłam kuchnię w tej firmie za trochę ponad 10 tyś. i jestem zadowolona. Nie powiem, że wszystko było idealnie, bo np. montaż się przesunął o kilka dni ale potem wszystko szybciutko zostało zmontowane. Jako rekompensatę dostałam kilka półek do szafy, którą wcześniej kupiłam gdzieś indziej.
              • Gość: borek Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 16.09.14, 22:05
                Tylko nie ta z****na firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie minęlo pół roku od montażu białej kuchni a już zrobiła się żółto- jajeczna....materiały jakich używają do wykonania biorą chyba z wysypiska.....OMIJAJCIE ICH Z DALEKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Daniel Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 14:57
                  W kuchni powinien być zamontowany pochłaniacz lub inaczej okap kuchenny :)
                  Przede wszystkim trzeba go używać a jeśli pracuje jako pochłaniacz czyli posiada filtry węglowe to te filtry trzeba wymienić. Ludzie oszczędzają na filtrach, na prądzie, na środkach do pielęgnacji mebli a potem przychodzi zdziwienie :) O meble w kuchni trzeba dbać i co jakiś czas ktoś :) powinien je przeczyścić. Są odpowiednie środki do czyszczenia i konserwacji mebli one same się nie wyczyszczą jeszcze takich nie wymyślono :)
              • Gość: elblag Re: AMK design elbląg NIE!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.14, 10:27
                Robili mi dwie szafy, czekałem cztery tygodnie, montaż trwał jeden dzień. Projekt najpierw wykonany odręcznie potem komputerowo. Monterzy robili do późnego wieczora. Jestem zadowolony
    • Gość: Ww Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 19:51
      Odradzam firmę elmro w czechowie (k. Elbląga) słaby kontakt, zamontowali meble nie zgodne z wymiarem, pęknięty blat, mówią że przyjadą "jutro" i to ciągnie się od sierpnia 2011 (jest listopad 2011). ODRADZAM!!!!
      • Gość: Zawiedziona Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.limes.com.pl 24.01.12, 14:16
        zdecydowanie nie polecam firmy Amanda.Wysokie ceny i kiepskie materiały.Montażystów trzeba pilnować nie potrafią solidnie wykonać pracy.Projektant bez pomysłów, musisz mieć własny sam nic nie podpowie.Moja kuchnia miała być ładna i funkcjonalna a nie mogę na nią patrzeć, jest pełno niedoróbek a o poprawki nie można się doprosić.Omijajcie szerokim łukiem.
        • piotrek6112 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 26.01.12, 10:47
          znam bardzo dobrą firmę - Elmeble z Elbląga. Są naprawdę dobrzy w tym co robią i nie olewają klienta.
          • midollo Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 27.02.12, 22:51
            jestem właśnie po montazu kuchni z firmy KONADA. Kuchnia śliczna, cena przyzwoita, wszystko jak najbardziej w porzadku
            • Gość: gdańsk Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.net.stream.pl 12.09.13, 10:48
              Ja nie do końca się zgadzam z opinią. Podczas montażu mebli z firmy Konada została zbita jedna kafla i jak założyli szafę zapomnieli o gniazdku, które zabudowali szafą i musiałam przenieść gniazdko.... a jak pytałam się w jaki sposób naprawią szkodę usłyszałam, że to nie ich wina- więc tak się nie robi
            • adam_bors Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 21.11.14, 09:01
              Wszystkie osoby poszukujące nowoczesnych mebli kuchennych, zaprojektowanych z najwyższą starannością i zamontowanych z dbałością o najmniejsze szczegóły serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi realizacjami: bors.pl/ (oraz oofertą) ;)
    • Gość: Borewicz Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 18.04.12, 23:48
      Witam.Zamówiłem meble kuchenne na wymiar w firmie MEBLEANGELA.Jestem już po montażu i polecam wszystkim.Nie wiem,czy zapłaciiłem dużo ,czy mało,bo nie mam żadnego porównania-po przestudiowaniu przeze mnie niniejszego forum do finału dostały się tylko dwie firmy:MEBLEANGELA i KAM.Jeśli chodzi o ta drugą firmę,to wygląda to tak,jakby im specjalnie nie zależało na klientach detalicznych.Jeśli chodzi o tą pierwszą:profesjonalizm.Pozdrawiam.
      • Gość: Szymon Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 11:28
        Ja polecam pana wiesława ma zakład gdzies na malborskiej cala moja rodzina robiła u niego kuchnie i zabudowy i sa super i wizualnie i solidnie wykonane, tel do pana wieslawa 602-275-423
    • Gość: Wrocławianin Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.connecta.pl 19.04.12, 12:34
      Witam. Gdyby ktoś chciał meble na wymiar we Wrocławiu to polecam meblenawymiarwroclaw.pl
      Nie dość, że tanio, to duży wybór, miła obsługa, także po sprzedaży i solidny montaż.
    • Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 03:32
      w dupie
      • Gość: jan Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 04.06.12, 19:27
        napewno nie w firmie listpol z gronowa gornego,kupa baranow,montazysci nie maja pojecia o tym co robia a na reklamacje nie mozna sie doczekac,okucia najtansze,korpusy trzeci gatunek,odradzam ta firme
        • Gość: zawiedziona Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 04.06.12, 19:31
          firma listpol,u mnie robili montaz w marcu do tej pory nie skonczyli go,pan piotr ,syn wlasciciela firmy nie ma zadnego pojecia o montazu mebli a jego wysylaja na montaze,to zenada,trzymajcie sie daleko od tej firmy
          • Gość: klient listpol KLient LIstpol z Elblaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 22:06
            Potwierdzam to co ktos tu juz napisał. Wykonanie montazu mebli przez firme listpol (Kaczkowski Adam Gronowo Górne) jest fatalne. Mnóstwo niedociagnięć: krzywo zmontowane drzwiczki, rózne odstepy miedzy szafkami miedzy jedna , a drugą np 0,5 cm, ale juz miedzy druga a trzecia 1 cm. Żle zmontowane szuflady w szafce nie trzymaja jednej linii z drzwiczkami w szafce sasiadującej. Dodatkowo same szuflady nie trzymaja jednej linii miedzy sobą. Przy zamknietych szafkach odstęoy sa tak duże między dzrzwiczkami że widac półki w szafce. Telefony do jednego z synów właściciela nie skutkuja . Facet sie miga cos tam obiecuje , ale w rezultacie nic z tego nie wynika i buble dalej straszą w kuchni. Zdecydowanie nie polecam firmy Listpol Adam Kaczkowski z Gronowa Górnego. Czasami lepiej zapłacic nawet kilkaset złotych wiecej, mieć elegancko zrobioną kuchnie bez niedociagnięc, a w rezultacie świety spokój. Zastanawiam sie czy ten własciciel (podobno ojciec) ma jeszcze cos w firmie do powiezenia czy juz jest tylko "słupem", a synkowie robia co chcą i niszcza to co ojciec zbudował w pocie czoła.
            • Gość: nigdywiecejListpol Re: KLient LIstpol z Elblaga IP: *.elblag.vectranet.pl 19.03.14, 00:49
              POtwierdzam co napisałeś, że Listpol z Gronowa Górnego to totalna porażka. Niekompetencja, lekceważenie klienta i brak profesjonalizmu. Chetnie zainkasowali pieniadze, ale poprawki w ramach reklamacji (a jest ich mnóstwo) juz ich nie interesuja. Nie polecam tej gó...anej firmy nikomu. Przed takimi cwaniaczkami nalezy klientów ostrzegać
              • Gość: wk.....ny na Listp Tylko nie " Listpol" z Elbląga IP: *.elblag.vectranet.pl 24.03.14, 15:52
                Takich cip grochowych jak w Listpolu to chyba w zyciu nie spotkałem. Nie znaja sie na robocie. odwalaja zwykła fuszerkę. Praktycznie wszystko co zamontowali w kuchni było lub jest w dalszym ciagu do poprawki. Oczywiście jak tu pisza ludzie te gnoje z Listpolu juz nie reaguja na telefony z po0nagleniami wzywajacymi do napraw gwranacyjunych. Pieniądze wzięli chetnie, ale z umowy nie maja zamiaru sie wywiazać. Myśle, że tak jak juz ktos tu o tych szmaciarzach z Listpolu napisał. że trzeba na nich "donieść" do skarbówki. Jesli oni tak traktuja klientów to zapewne w papierach tez maja burdel i skarbówka będzie miała do czego sie doczepić. ,Zdecydowanie odradzam Listpol z Elblaga (a w zasadzie z Gronowa Górnego) bo na pewno stracicie pieniądze w zamian dostaniecie produkt II lub III gatunku zmontowany na poziomie VI gatunku
              • Gość: Listpol to syf Re: nie polecam "Listpolu" z Elblaga IP: *.elblag.vectranet.pl 14.04.14, 19:06
                Listpol z Gronowa Górnego k. Elblaga to rzeczywiscie zero profesjonalizmu. Zwłaszcza montaz mebli kuchennych to czarna rozpacz. jesli do złego montazu dodamy kiepskie wykonanie to całość prezentuje sie naprawde żałosnie. Poniewaz ludzie z LISTPOLu nie reaguja na telefony i ignorują klienta (mnie) to zastanawiam sie nad oddaniem sprawy do sądu. Mam juz wstepna ocenę tego co u mnie zrobili i na 95% sprawe maja przegraną, więc zapłacą koszta sądowe (w tym mojego prawnika) łacznie z rzeczoznawcą , . Może to ich czegos nauczy. Chociaż szczerze w to watpię
            • Gość: waldek07 Re: KLient LIstpol z Elblaga IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.14, 14:03
              Firma, którą stworzył ojciec zajmowała się cięciem listewek do mebli gdy szły na Rosję tzw. burzany, później to padło i wzięli się za meble nie mając o tym praktycznego pojęcia :)
              Ludzie zanim zdecydujecie się na meble poznajcie historię firmy, opinie znajomych lub informacje na różnych forach w necie. Kusząc się na taniochę nie wymagajmy Bóg wie czego, za dobry produkt i dobrą robotę trzeba niestety zapłacić troszkę więcej :)
            • Gość: Elblag kuchnia Re: KLient LIstpol z Elblaga IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.14, 21:43
              Stanowczo odradzam firmę styl meble z Elbląga przy ulicy tysiąclecia. Nieterminowe, kiepskie wykonanie, brak reakcji pracowników i właściciela w kwestiach reklamacji. Przy dużej konkurencji na rynku meblarskim w elblągu, firma z tak beznadziejnym podejściem do klienta nie ma szans na przetrwanie.
              • Gość: Izz Re: KLient LIstpol z Elblaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.20, 11:34
                Tragedia po prostu zamowilam fronty błyszczące pani potwierdziła że zrobią według mojego zamówienia po czym dostaje meble całkiem inne jakiś biały jesion co wygląda zloto i jest struktura drewna i matowa, nie przyjęli reklamacji że nie takie zamówiłam I żeby zabrali to dziadostwo , brakowało drzwiczki lewej górnej, pęknięty front od szuflady, cokoły białe nie pasujące do pozolknietych szafek miałam dostać w ramach reklamacji cokoły w pozolknietym kolorze to okazało się że muszę zapłacić jak i za brakująca drzwiczke bo w ramach reklamacji przysłali brakująca dolna od 40 I pekniety czerwony front od szuflafy I od szafki okopowej wysłałam zdjęcie czego mi brakuje ale ciężko z myśleniem u nich I nie przysłali górnej drzwiczki bo raz mogę zrobic reklamację... neble porażka, jakość tragedia, odpryskujace części FATALNE BRZYDKIE nie polecam IDRADZAM TRZYMAĆ SIE Z DALA OD TEJ FIRMY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka