Gość: mini IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.12.08, 21:17 Niestety jest bardzo mało pracy dla ludzi wykształconych w ostatnim czasie. Czy to sie zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Praca - brak IP: *.elb.vectranet.pl 30.12.08, 21:32 bardzo ogolne stwierdzenie, moze napiszesz jakie masz wykształcenie i gdzie szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pracy - NIE-brak IP: *.elb.vectranet.pl 30.12.08, 21:36 Widzialem kilka nowych ogloszen do firm typu Alstom (3-4 ogloszenia), PartnerSerwis (3 ogloszenia), MaagGear (1) - wyzsze techniczne+angielski. Jesli masz humanistyczne wiele nowych ogloszen jest na stronach roznych urzedow+ BEST, ale tam zarobki z wyzszym to chyba max. 1000-1500 netto (ale skoro ktos sie decyduje na takie studia to musi byc tego swiadomy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy pracy Szukam pracy IP: *.elb.vectranet.pl 31.12.08, 11:06 Informatyk szuka pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam pracy IP: *.elb.vectranet.pl 02.01.09, 15:31 prosze: www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=519799 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc3 Re: Szukam pracy IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.01.09, 15:44 Ok, a cos dla inzyniera informatyki z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el do goscia 02.01.09, 15:50 Czy myślisz, że ten pracodawca ma inną zasadę niż ta, którą opisałem w innym wątku?: "Płace, które proponują niektóre firmy są dobre dla studentów, którzy chcą dorobić. Ale nie są dobre dla osoby, która planuje założenie rodziny. Jak szukałem pracy omijałem raczej mniejsze firmy, w których stawka 1700 - 2000 netto była nie do pomyślenia (oczywiście są wyjątki - ale tych normalncyh wyjątków jest mało ponieważ spotyka się sytuacje, że dostaniesz dobrą stawkę, ale w kopercie, reszta to umowa za najniższą krajową - według mnie jest to upokarzające)." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf Re: do goscia IP: *.elb.vectranet.pl 02.01.09, 17:17 Proponuje sledzic oferty z alstom'u, niedawno widzialem tam wolny wakat dla inz. informatyka. Zarobki na poczatek na poziomie 3000- 3500 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś