Dodaj do ulubionych

ALSTOM szuka 100 informatykow

IP: *.elblag.vectranet.pl 11.06.09, 22:54
www.info.elblag.pl/5,14790,Centrum-Informatyki-ALSTOM-zatrudni-100-Informatykow-z-PWSZ.html
no i brawo
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiou Re: ALSTOM szuka 100 informatykow IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 01:56
      Problem tylko w tym, że absolwenci PWSZ nie palą się do pracy w Alstomie,
      głównie z powodu dosyć wysokich wymagań, jakie ta firma stawia rekrutom,
      szczególnie jeżeli chodzi o b. dobrą znajomość języka angielskiego- to jest duża
      przeszkoda niestety.
      • 1lazio Re: ALSTOM szuka 100 informatykow 12.06.09, 05:29
        a co to za wymaganie w dzisiejszych czasach angielski to podstawa
        jak chcą robic kariere to niech się uczą
        • Gość: gosc Re: ALSTOM szuka 100 informatykow IP: *.elblag.vectranet.pl 12.06.09, 13:01
          Duze wymagania? Jesli opowiedziec cos o sobie w j. angielskim to
          podczas rozmowy duze wymagania to, mi wstyd za takich absolwentow.
      • michal_el Re: ALSTOM szuka 100 informatykow 12.06.09, 15:46
        Duże wymagania? Hahahahaha...dobre...nie badz smieszny.
    • Gość: Jasiou Re: ALSTOM szuka 100 informatykow IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 17:48
      Nie, no nie mówię, że poziom uczelni jest zły, tylko że absolwenci akurat nie
      palą się do Alstomu :) a to może być jednym z powodów, bo raczej nie warunki
      pracy :P
      • Gość: gosc Re: ALSTOM szuka 100 informatykow IP: *.elblag.vectranet.pl 12.06.09, 18:59
        fakt absolwenci pala sie do roboty typu jabłka w holandii, czy
        truskawki w norwegii, taka praca kierunkowa, a alstom widocznie za
        niskie progi
        • Gość: pR0SiAczek Re: ALSTOM szuka 100 informatykow IP: *.gorzow.mm.pl 14.06.09, 02:37
          zawsze mnie to zastanawialo - czy dobry specjalista bedzie zlym kandydatem nie
          znajac niezle (na dzien rekrutacji) jezyka? czy dobry lingwista bedzie dobrym
          kandytatem nie majac niezlej (na dzien rekrutacji) wiedzy specjalistycznej?
          alstom nie jest wyjatkiem... mam wrazenie, ze to efekt "przerzucenia" kosztu
          ksztalcenia profesjonalisty na samego pracownika lub panstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka