princi27 15.02.10, 15:48 Natalka:Bedziemy sie bawic ? Ja: A w co ? Natalka: Ty bedziesz moja mamus,a ja Twoim corkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princi27 Re: Zabawa z 3 latka :) 15.02.10, 15:54 Natalia oslinila sobie reke,przejechala po mlodszej siostrze Kini(4mc) po wloskach i z radoscia w oczach mowi : Mamo,ja ja myje Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 SuperMynia! 15.02.10, 16:01 Natalia lubi pomagac mi rozwiesz pranie. Ktoregos razu rozwieszajac pranie,przybiegla Nati i mowi taka zezloszczona "Mamo,ja umiem przeciez! Przeciez jestem SuperMynia"! Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 ruchy-kluchy 15.02.10, 16:04 Ktoregos wieczoru,kiedy tatus kladl Nati spac,ta zbiegla na dol i pobiegla do toalety.Kiedy wracala,a byla bez pizamki,mowie do niej -Szybciutko na gore,do taty Na to Mynia -Wiem ,wiem mamo,ruchy kluchy! Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 Cioteczka 15.02.10, 16:08 Rozmawia Nati z ciocia: Nati- Kto ty jestes ? Ciocia- Ja jestem twoja ciocia. Nati- Jaka ciocia? Ciocia- Ciocia Marzenka Nati- Niee... Ty jestes Ciocia Jaga! Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 Boli glowa :) 15.02.10, 16:10 Po calym dniu gadania i piszczenia naszej pociechy,tatus mowi: -Nati,jejq zaraz mi glowa peknie! Na co Nati odpowiada ze stwierdzeniem -I juz nie bedziesz mial glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 Placze dzidzia.. 15.02.10, 16:12 W sklepie Natalia uslyszala jak placze gdzies dziecko.. I tak nasluchuje,nasluchuje.. az w koncu pyta "Mamus, co tak brzeczy ??" Odpowiedz Link Zgłoś
princi27 Mycie glowy 15.02.10, 17:23 Podczas mycia wlosow,kiedy woda z prysznica przestala leciec, Natalia z zakmnietymi oczami jakos poczula sie chyba niepewniej i zawolala "Hej! Co sie tutaj dzieje ?" Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Re: Mycie glowy 15.02.10, 17:30 hahahaha jak sobie to wyobraże to padam ze smiechu hahaha Odpowiedz Link Zgłoś