pancia22
20.06.10, 12:21
Drogie mamy !! Piszę do was już ze łazami w oczach po raz 20sty ten sam tekst ale nie poddaje się !!! Jestem młodą mamą 6 miesięcznego Szymka i mam w brzuszku 3 miesięcznego dzidziusia !! Jestem w głębokiej depresji, nie mam już siły na nic... Czuję się żle, nie mam siły zajmować się Szymkiem, ciągle wymiotuję, mam zawroty głowy,chociaż wyniki krwii są ok.Wstyd się przyznac ale nie cieszę się z tej sytuacji, chyba nie chcę tego drugiego dziecka bo czuję że nie dam rady !!~Lekarz kazał odstwaić Szymka od piersi, ale nie mogę tego zrobić bo serce mnie boli, że mu zabieram to co on kocha, on nie zaśnie bez cyca, jedsnocześnie mam poczucie że krzywdzę drugie maleństwo w brzuszku, bo zawsze po karmieniu mam straszne bóle brzucha, jakby skurcze. Tak strasznie się boję, jestem przerażona... Pracuje tylko mąż i powiedzcie mi jak za 1000 zł. wychować rodzinę z dwójką malutkich dzieci ??? Dobrze że chociaż mam dobrego męża ,bardzo nas kocha i dużo mi pomaga ~~Dziewczyny powiedzcie mi szczerze czy w tej sytuacji uda się być dobrą mamą dla dwójki maluszków,rocznego i noworodka ??? Czy żadnemu nic nie zabraknie ?? Czy będzie mi strasznie ciężko ??? Mam nadzieje, że któraś z was była w takiej sytuacji i może mi pomoże, doradzi,,proszę tylkoo wsparcie i słowa otuchy, tak się boję... myślę że teraz jestem dobrą mamą,Szymek jest kjochany i zadbany a ja wkładam w tą opiekę całe serce, ale boję się że przy dwójce nie dam rady zapewnić im wszystkiego co najlepsze.... błagam o wsparcie
-zdesperowana paulina