Dodaj do ulubionych

potrzeby fizjoliczne

07.07.10, 09:27
WitamsmileJestem mama Córki która we wrzesniu konczy 3 latka juz w dzien bez pieluchy biega ale na noc jeszcez zakładam poniewaz ma bardzo mokra pieluche i jeszcze nie jest gotowa.Przerazaja mnie dni bo sa takie ze sika ciagle do majtek a ja biegam i przebieram i zero reakcji ona nastepnym razem znowu jest powtórka.Juz nie wiem co robic jestem nerwowa i czasem krzykne na dziecko ale i tak zero reakcji nie reaguje jak raz nasika do nocnika to potem sika gdzie popadnie.Moze któras Mama ma podona sytuacjie bo ja juz nie wiem co robic co mysle ......
Obserwuj wątek
    • xxx.16 Re: potrzeby fizjoliczne 07.07.10, 09:30
      Moze to ja zabardzo nerwowo do tego podchodze juz nie wiem ale mam wrazenie ze nic nie robie tylko piore i wycieram po Córci plamy gdzie nasikała...Pozmocy moze któras Mama ma jakies dobre rady zeby tak sie nie stresowac albo jakies fajne podejscie lub metode do takich tematów dziekuje z góry za rady
      • mama-ola Re: potrzeby fizjoliczne 07.07.10, 11:49
        Takich wątków są tu dziesiątki. Nic tylko wyszukać i czytać, czytać,
        czytać... Na pewno coś Ci się z tego przyda smile
        • lupa_87 Re: potrzeby fizjoliczne 07.07.10, 13:02
          Polecam książkę Giny Ford "Jak nauczyć dziecko korzystać z nocniczka
          w 7 dni"
          • mamcia2-dwa Re: potrzeby fizjoliczne 07.07.10, 20:12
            Kiedyś sama zakładałam taki wątek.Syn kończy w styczniu 3 latka,od 6
            miesięcy w dzień w majtusiach,ale jest to popuszczanie,kapki mniejsze
            lub większe.Od września ma iść do przedszkola,ale jak tak ciężko mu
            będzie szło to przedszkole odpada sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka