Dodaj do ulubionych

zółwik sammy

10.10.10, 08:09
Myslicie ze warto isc z 3-latka?
Obserwuj wątek
    • annaa77 Re: zółwik sammy 10.10.10, 09:58
      Zadna z Was miłe emamy nie widziala tego horroru??
    • neptunka Re: zółwik sammy 10.10.10, 11:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,117336050,117336050,film_Zolwik_Sammy_dla_czterolatka_.html
    • lelija05 Re: zółwik sammy 10.10.10, 11:27
      Jako fanka Gdzie jest Nemo chętnie bym się wybrała, ale niestety dziecię za małe, a samej to jakoś głupio smile
    • czar_bajry Re: zółwik sammy 10.10.10, 11:45
      idę z 6 latkiem dziś na 14 to potem mogę służyć recenzjąsmile
      • annaa77 Re: zółwik sammy 10.10.10, 15:18
        czar_bajry napisała:

> idę z 6 latkiem dziś na 14 to potem mogę służyć recenzjąsmile

czekam niecierpliwiesmile
        • czar_bajry Re: zółwik sammy 11.10.10, 10:07
          sorry że dopiero terazsmile
          Mojemu synowi podobało się bardzo, mnie zresztą też. Było kilka "strasznych" momentów ale wrażenia ogólne super pozytywne i 100% zadowoleniasmile
          Polecamsmile
    • ciotka_lilka Re: zółwik sammy 10.10.10, 15:32
      byłam ze swoim prawie 3latkiem

niestety wyszlismy bo Tymek bardzo się bał
      tam nieszczęscie goni nieszczęscie - jak nie rekin to piranie, jak nie piranie to węże, jak nie węże to jakieś drapiezne ptaszory

mi samej film średnio się podobał (ten kawałek który widziałam) - ani to śmieszne ani fajne

rozczarowanie

nie bylismy jedyni ktorzy wyszli
      (to nie byla pierwsza nasza wizyta w kinie, ani pierwszy film ktory T ogladał)
      • makarcia Re: zółwik sammy 10.10.10, 15:46
        Moja trzy i pół latka nie jest jeszcze w stanie wysiedzieć półtorej godziny w kinie. Fabuła jest za długa i Mela po 30 minutach "gubi się" i nudzi. Robiliśmy już dwa podejściasad. Myślę, że trzylatek też może nie wysiedzieć, chociaż nie znam tej bajki.
        Dzisiaj byliśmy w Multikinie na poranku dla dzieci. Trwa to godzinę, i leci kilka bajek. U nas był Kubuś Puchatek i Dzika dżungla , po trzy odcinki. Było dużo 3-4 latków, wysiedziały 45 minut a potem poszły bawić się na przygotowanym pod ekranem placyku zabaw. Co jakiś czas zerkały na ekran i odpowiadały chórem na pytania zadawane w Dzikiej dżungli. Fajnie było.
    • clapton1985 Re: zółwik sammy 10.10.10, 16:37
      Byłam z córką (3 lata) i bardzo jej się podobało. Jak dla mnie bajka spokojna w porównaniu do bajki np. "jak ukraść księżyc?". Polecam.
      • lullanka07 Re: zółwik sammy 10.10.10, 18:19
        bajka jest chyba w 3d?
        ja bym ze swoim trzylatkiem na 3d nie poszla
        • beata3211 Re: zółwik sammy 10.10.10, 18:43
          Byłam dzis z 5 latkiem, fat są momenty ze dzieci moga sie bać ale np mój się wtedy najbardziej śmiał bo akcja pędziła.
          Bajka jest w 3d i w "normalnej" wersji, mozna wybrać. Ja równiez na 3d narazie chodzić niebęde, młody niecierpi okularów, a bez nch po 15 min się nidzi i wariuje.
        • czar_bajry Re: zółwik sammy 11.10.10, 10:09
          bajka jest chyba w 3d?
          > ja bym ze swoim trzylatkiem na 3d nie poszla

obie opcje są dostępne.
    • sanna.i Re: zółwik sammy 10.10.10, 20:53
      Moim zdaniem film był marny. Mój czterolatek trochę przeżywał, ale bez traum wink
    • clapton1985 Re: zółwik sammy 11.10.10, 09:20
      Ja bym z 3,4latkiem na 3D nie poszła. Żółwik Sammy jest wyświetlany również w wersji "normalnej".
    • e_madziq Re: zółwik sammy 11.10.10, 09:54
      nie polecamsad
      Byłam z czterolatką i siedmiolatkiem. Dzieci jakoś nie bały sie groźnych scen (gorzej było na Toy Story 3), fabuła znosna ale nie porywajaca i byłam bardzo rozczarowana jakoscią, kolory mdłe, szare i ponure. Jakiś czas temu byłam z córką na Dzwoneczku i to była piękna bajka, i pod względem jakosci i tresci. Zółwika nie polecam.
      • staszka1974 wg mnie super bajka 11.10.10, 11:54
        Byłam z 6-letnią córka na wersji 3D i uważam, że to cudowna bajka. Miałam uczucie jakbym sama pływała po oceanach i nurkowała w rafie koralowej, super efekt. Fabuła też była ciekawa.
        Jedyną fajniejszą może bajką 3D była bajka "Jak wytresować smoka".
      • an_ni Re: zółwik sammy 11.10.10, 13:35
        przynajmniej nie bije po oczach jak disneyowskie przejaskrawione tandety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka