Dodaj do ulubionych

Maty puzzle

20.01.11, 13:43
Co zamiast? Wywaliłam badziewie ale nie ukrywajmy mi to bardzo przeszkadza....... Młody lubił sie na nich bawić itp. Co zamiast? Zeby sie nie ślizgało ?
Obserwuj wątek
    • luna_de Re: Maty puzzle 20.01.11, 14:01
      My mamy dywanik z motywem ulic, parkingow, strazy pozarnej itp. Chyba Ikea ma podobne. Pod dywanikiem taka siatke, bo faktycznie sie slizgalosmile))
      Te pianki puzzle byly fajne, bo cieple pod tylkiem.
      • ancymon123 Re: Maty puzzle 20.01.11, 14:09
        Dywan z antypoślizgowym spodem, są takie w Ikei, ja mam, super.
        Miałam też, jak mały jeszcze nawet nie raczkował, na podłodze taką mate/materac z kojca.
      • b.bujak Re: Maty puzzle 20.01.11, 15:07
        luna_de napisała:

> My mamy dywanik

no, ale skąd wiadomo, że zamiana puzzli na dywanik to nie jest wpadnięcie z deszczu pod rynnę (szkodliwych substancji) ???
        • luna_de Re: Maty puzzle 20.01.11, 16:44
          No dywanik i firanki to podstawa przytulnie urzadzonego pokoju dla dziecka, przynajmniej wg mniesmile W mieszkaniu mam i w sypialni i w przedpokoju... takze jakby co-to trujemy sie wszyscysmile
          A mate wywalilam juz dawno, nie dlatego, ze szkodliwa (w De nie mowilo sie o tym wiec skad mialam wiedziec), tylko dlatego, ze byla strasznie brudna w tych przegrodkach i nie chcialo mi sie ja non stop szorowac. Poza tym Junior pogryzl wowwczas te male czesci (zwierzaki mielismy) i wygladalo to fatalniesmile
        • naomi19 Re: Maty puzzle 21.01.11, 20:58
          no, ale skąd wiadomo, że zamiana puzzli na dywanik to nie jest wpadnięcie z deszczu pod rynnę (szkodliwych substancji) ???
          Nie znasz się. Odpowiedź jest prosta- o dywanikach nie było ostatnio żadnego artykułu big_grin
          • minerwamcg Re: Maty puzzle 22.01.11, 12:30
            O dywanikach będzie za miesiąc. Jak się producenci mat zbiorą do kontrataku smile Potem będzie o klockach. A potem o drewnianych zabawkach z Bajo.
            • naomi19 Re: Maty puzzle 22.01.11, 21:36
              No. I wtedy się zacznie. "Jak tak można? Wyrzućmy wszystkie dywaniki! To już puzzle są mniej szodliwe!". Wtedy posiadaczki dywaników będą tymi złymi matkami, jeśli odważą się ich nie wyrzucić.
              Jak łatwo ludziom wbić coś do głowy smile
    • mikams75 Re: Maty puzzle 20.01.11, 15:53
      ja mam sam parkiet, skarpetki z abs klade jej i sie nie slizga.
      • ancymon123 Re: Maty puzzle 24.01.11, 09:19
        W całym pokoju na podłodze kładziesz jej te skarpetki czy gdzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka