rybalon1
14.03.11, 18:26
otręby suche oczywiście wcina a jakże , zieleninę wszelaką bo jest bardzo zdrowa , chleb jedynie czerstwy , wodę pije wzbogaconą o srebro koloidalne . Słodyczy nie jada - czasem dam mu powąchać Nutellę albo czekoladę to mu wystarczy - odchodzi uszczęśliwiony i wie , że następny taki dzień już za pól roku więc nie prosi o nic słodkiego.
Taaa .....ogólnie to bardzo szczęśliwe dziecko mam, jest przeszczęśliwy jak zakłada maseczkę na buzie gdy wychodzimy na powietrze ...bo to powietrze tez za zdrowe nie jest.
Jak będzie lato dam mu lód z wody ze srebrem koloidalnym zamiast lodów oczywiście bo sama ten lód zrobię i przynajmniej będę wiedziała co w nim jest - będzie piszczał z radości bo to takie zdrowe lody będą. Ogólnie wcale mi nie przeszkadza , że już wszystkie dzieci dookoła nazywają go dziwakiem i wytykają palcami bo nie może zjeść loda czekoladowego i kanapki dżemem ze sklepu. Dbam aby miał zdrowe, szczęśliwe dzieciństwo - daje mu wszystko co najlepsze . Jestem wspaniałą matką - dziękuję za uwagę i proszę mi pomnik postawić.