Dodaj do ulubionych

Parówki dla 2-latka

• atrapcia Re: Parówki dla 2-latka 31.03.11, 10:16
      Nawet roczniakowi dawałam...
    • beakarp Re: Parówki dla 2-latka 31.03.11, 12:04
      sama bardzo lubię te z Lidla, 83% mięsa. Młody tez czasami je zjada, z keczupem
      • terpuka Re: Parówki dla 2-latka 06.04.11, 00:06
        daję, ale zawsze z lekkim wyrzutem sumienia wink
        córka uwielbia i jak tylko dojrzy w lodówce to żyć mi nie daje dopóki nie dostanie
        kupuje parówki włoskie z Sokołowa mają 85% mięsa i nie zawierają fosforanów, minusem są azotany ale wiem, że kupując parówki nie mogę wymagać zbyt wiele wink
        berlinki też są fajne
    • wszystko-wiedzaca Re: Parówki dla 2-latka 06.04.11, 12:13
      Ja daje parowki i mam takie pytanie do mam - przeciwniczek parowek i danonkow. Co Wyscie sie tak na nie uwziely, jak jeszcze rozumiem zeby pilnowac diety malego dziecka, tak nie rozumiem dlaczego kilkulatek nie moze zjesc parowki i nie mowcie mi tu o resztkach czy o sciegnach, bo w innych wedlinach tez sa, jemy kurczaki z hormonem wzorstu, mieso z antybiotykami, w chlebie tez na pewno cos sie znajdzie, ze nie wspomne o mleku bez wapnia za to pasteryzowanym bez zadnych wartosci. Moje dzieci jedza parowki, nie codziennie ale czesto, danonki jadl syn, ale juz nie daje ze wzgledu na cukier ale to dotyczy wszystkich jogurtow, zdarza nam sie isc do mcdonalda a oprocz tego jemy duzo owocow, warzyw, na przekaske czesto dostaja rodzynki czy marchewke, robimy koktaile, jedza pelnoziarnisty chleb z szynka czy miodem i nie wierze ze ta parowka czy kilka frytek wyzadza im jakas krzywde. Wiec o co chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka