Dodaj do ulubionych

The Little Big Club

11.10.11, 15:12
The Little Big Club - Ulubieńcy Dzieci to 90-minutowy spektakl muzyczny dla całej rodziny i niepowtarzalna okazja, aby zobaczyć na jednej scenie wszystkie ulubione postaci z kreskówek prezentowanych na antenie telewizji Mini Mini,
Mam pytanie, głównie do mam spoza Polski (bo w Polsce są chyba pierwszy raz), czy byliście z dzieckiem na tym przedstawieniu? Czy opłaca się iść z 3,5 latką?
Obserwuj wątek
    • figa33 Re: The Little Big Club 11.10.11, 16:46
      Czy to jest to co będzie na Torwarze ?
      Też się zastanawiałam nad zabraniem na to dwulatki, ale ceny biletów... od 50 do 150 zł !
      • doris7701 Re: The Little Big Club 11.10.11, 20:03
        Tak dokładnie o to mi chodzi. Ceny są rzeczywiście wysokie i dlatego chciałabym wiedzieć czy przedstawienie to warte jest swojej ceny.
        • rit_ta Re: The Little Big Club 13.11.11, 11:32
          Byłam na Torwarze na TLBC. Czy mnie się podobało ? Średnio. Uważam,że było zbyt mało atrakcji.Ceny biletów są drogie. Postaci nie wychodzą do dzieci. W zasadzie dzieci w niewielkim stopniu uczestniczą w zabawie. Fajnie by było być blisko a nawet może dotknąć takiej postaci a tu ... NIC. Wspólne śpiewanie owszem było. Niektóre dzieci tańczyły ale moim zdaniem to niewiele. Najlepiej jest mieć miejsce blisko sceny Scena jest nieduża. Z miejsc odległych można niewiele widzieć i wtedy się nudzić. Mojej 4 leniej córce nawet się podobało. Sądzę jednak, że nie zapamięta tego spektaklu długo. Było niewiele postaci bajkowych. Uważam, że za taką cenę to naprawdę ubogie widowisko. W ubiegłym roku byłam na Disney on ice i to było SUPER. Byłam też na muzyce z filmów Disneya i to też robiło większe wrażenie. Mam nadzieję, że odrobinę pomogłam w podjęciu decyzji smile...
          • gosssssia Re: The Little Big Club 13.11.11, 20:44
            Byłam dziś na Torwarze na tym przedstawieniu, nie polecam nikomu !! Stracone pieniądze i to całkiem spore...
            • dummka Re: The Little Big Club 13.11.11, 22:41
              Przedstawienie bardzo fajne, ale moim zdanim nie warte tych pieniędzy, które wydałam. 200zł. za rodzinę 4 osobową za miejsca bardzo odległe od sceny. Nie wiem czy w sumie trwało 60 min. ( w reklamach pisano 1,5h). Spóźnili się ze startem, przedłużyli przerwę ... Dzieciom podobało się (bo były postacie z bajek), ale ja sądzę, że ubogie w atrakcje. Wersja minimalistycznasad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka