Dodaj do ulubionych

urodziny 2 latka

13.10.11, 15:46
Witam. Corka za miesiac konczy 2 lata. Chce zaprosic dziadkow z obu stron, chrzestnych i rodzenstwo, wiec lacznie bedzie ok 12 osob. Zastanawiam sie czy ma byc tylko na slodko czy jednak powinno byc cos wiecej. Na slodko to myslam o torcie, dwoch ciastach i jakies cukierki, czekoladki...no i kawa. A jak wy robiliscie 2 urodziny, czy np moze byc wino czy lepiej sama kawa? Prosze o jakies rady...
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: urodziny 2 latka 13.10.11, 15:54
      Goście będą dorośli, więc to pod nich powinnaś przygotować menu. Dużo też zależy od tego w jakich godzinach będzie impreza, mimo wszystko powinnaś przyrządzić także coś nie na słodko.
    • ancymon123 Re: urodziny 2 latka 13.10.11, 16:09
      Zapraszałam taki sam skład. Było na słodko- przede wszystkim tort plus jakieś dodatkowe ciasto, kawa, herbata, napoje chłodzące.
      • anecia88.net Re: urodziny 2 latka 13.10.11, 16:21
        ja na 2 urodziny syna miałam 6 dzieci i 9 osób dorosłych impreza była na 15 na początek tort +3 ciasta do tego jakieś cukierki gumy chipsy napoje zimne kawa herbata
        na 17 zrobiłam dla dzieci nugetsy frytki jakies kanapeczki kolorowe a dla dosrosłych były udka piersi z kuraczaka schab ze śliwka frytki talerz z wędlinami serem warzywami kanapki wszyscy zadowoleni smile
        • aischa26 Re: urodziny 2 latka 13.10.11, 17:22
          Zapomnialam dodac ze planuje impreze zrobic w niedziele ok 15/16godz. Tak wiec mysle ze wszyscy beda po obiedzie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka