Dodaj do ulubionych

Prezent dla 3 latki

13.10.11, 23:12
Dziewczyny już dzisiaj mama poprosiła Mnie żebym w sklepach porozglądała się za jakąś zabawką na gwiazdkę dla młodej. wiem, że mamy dopiero pazdziernik, ale chciałaby wiedzieć wcześniej itd.

Mała jest teraz zafascynowana różnego rodzaju przedmiotami grającymi tzn. mikrofon, gitara itd. Pewnie dzięki przedszkolu bo dzieciaki mają duuuużo zajęć muzycznych (obie przedszkolanki kiedyś grały w zespołach, jedna śpiewa, druga gra na gitarze). Oprócz tych grających całe dni lepi plasteliną, rysuje i maluje farbami, nie robi nic innego !

2 tygodnie temu dostała od moich rodziców mikrofon dla dzieci ze statywem, pobawiła się tydzień i statyw leży w kącie. Dlatego zastanawiam się czy warto kupić to o czym myślę bo nie jest to tania zabawka. Myślę, że mała się ucieszy, ale boję się, ze na tydzień.
Pomyślałam o takim czymś :

pasaz.twoja-ciaza.com.pl/2187b-product,dla-dzieci,2611,2042257.html
Ale nie wiem czy się ucieszy skoro ma już mikrofon ze statywem. Co myślicie ?
Obserwuj wątek
    • gwen_s Re: Prezent dla 3 latki 14.10.11, 12:10
      ja chyba bym nie ryzykowała... raz, że szkoda kasy na coś co może okazać się nieużytkowane, a dwa, nie wiem czy sama zniosłabym długo takie brzdękanie smile
      Polecam zakup lego jakiegoś zestawiku dla dziewczynki lub wypasionej barbie.
      • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla 3 latki 14.10.11, 12:34
        > Polecam zakup lego jakiegoś zestawiku dla dziewczynki lub wypasionej barbie.

Skoro dziecko cały dzień lepi z plasteliny, gra i śpiewa, to skąd wniosek, że zainteresowałaby się Lego lub wypasioną lalką Barbie? Moim zdaniem jest duża szansa na to, że nie przypadłoby to jej właśnie do gustu.
        Taki Keyboard to fajna zabawka. Moja córka dostała jak miała roczek i bardzo często na nim grała. Synek także często na nim gra, a wszystkie dzieci, które do nas przychodzą interesują się nim. Nie wiem co ma w sobie, zwykłe pianinko u nas leży i się kurzy, więc wg mnie to jest naprawdę fajna zabawka.
        Widać Twoja córeczka jest kreatywna, więc jak nie to, to postanowiłabym na jakieś plastyczne rzeczy, jakiś większy zestaw ciastoliny czy coś w ten deseń.
        • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla 3 latki 14.10.11, 12:36
          sorry, że tak nieskładnie piszę. Chyba powinnam zacząć czytać to, co piszę, a dopiero potem to wysyłać.
    • dzoaann Re: Prezent dla 3 latki 14.10.11, 13:39
      jesli jestes w stanie zniesc fakt, ze moze na tym grac godzinami, to kupuj. Fajna zabawka, u nas sie sprawdza, ale mi ciezko to wytrzymacsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka