kawusia111 02.04.12, 09:59 Poradźcie proszę jaką hulajnogę kupić dla 4 latki? Na 2,3 czy może 4 kólkach? Zupełnie nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondovi Re: hulajnoga 02.04.12, 10:19 Zalezy od dziecka - na czym jeździło wcześniej, czy jeździło. Mój syn zaczął od dwukołowej od razu. Jesli to nie ma być niespodzianka - daj dziecku wypróbować w sklepie, na której pewniej się czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beliska Re: hulajnoga 02.04.12, 11:31 Moja dwulatka dostała dwukołową i sobie poradziła. Koła pompowane dają lepszy komfort jazdy, na każdym/prócz plazy/ terenie hulajnoga daje sobie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: hulajnoga 02.04.12, 12:11 moja miala dwa lata i dostala na 4 kolkach, ktora mozna przerobic na dwukolkowa. Dla 4 latki pewnie od razu moga byc 2 kolka lub mini micro z dwoma z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: hulajnoga 02.04.12, 12:40 Na 2 kółkach. Mój od 2 r.ż. śmiga na 2, na przemian jeździł nią z biegowym. Te pojazdy a la hulajnoga na 3 to mogą jedynie zniechęcić do jazdy - przynajmniej takie mam wrażenie patrząc na dzieciaki jak się muszą umęczyć, żeby tym ujechać Pomijam, że w ogóle przeczą wszelkim zaletom, które ma nieść za sobą jazda na hulajnodze. Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: hulajnoga 02.04.12, 13:40 Nie mamy hulajnogi jeszcze ale 4 latce bym kupila od razu na 2 kolkach, nawet bym sie nie zastanawiala nad innymi. Moj ma 3 lata i narazie dostal biegowy rowerek. Hulajnoge moze kupie za rok i napewno na 2 kolkach dla 4 latka wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
mamu-tka Re: hulajnoga 02.04.12, 16:31 Tylko 2 kółka ewentualnie 4 z możliwością demontażu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: hulajnoga 02.04.12, 20:03 4-latce to bym kupila na dwoch kolach juz. Ja synkowi kupilam na trzech no ale mia ltrzy lata. W tym roku konczy piec i wlasnie dostal dwukolowa - smiga jak stary, ale juz w zeslzym roku umial jezdzic jak na chwiel pozyczyl od kogos na dworze. My kupilismy nasza w Decathlonie - firmy Oxelo. Droga byla, ale warto moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś