Dodaj do ulubionych

Bardzo glosne chrapanie....

13.05.12, 23:18
Dziweczyny czy ktos spotkal sie z podobnym incydentem?
Prze 3 noce moj syn strasznie chrapal-jak stary chlop do tego stopnia, ze slychalam to chrapanie w drugim pokoju.
Zabdany, migdaly gardlo ok. Brak kataru jakiej kolwiek infekcji itp.
Trwalo to tylko 3 noce i nagle przeszlo. Synowi nic nie dolega.
Mial ktos podobny przybadek? Bardzo mnie to zaskoczylo.
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Bardzo glosne chrapanie.... 14.05.12, 00:17
      Z napieciem miesniowym ma wszystko ok? Chrapanie moze wystepowac przy wiotkosci krtani.
      • karolina17w Re: Bardzo glosne chrapanie.... 14.05.12, 10:07
        Mój syn chrapie jak ma katar ale jeszcze głęboko w nosie lub jak jest bardzo zmęczony, czyli wstał wcześnie, nie spał w ciągu dnia i szalał.
      • zjawa1 Re: Bardzo glosne chrapanie.... 14.05.12, 13:35
        Z napieciem miesniowym wszystko ok. No chyba, ze wystapilo teraz i nagle. Syn ma juz 4 lata.
        Zastanawiam sie kiedy ta wiotkoc krtani jeszcze moze wystepowac?
        Tak, jak pisalam infekcji nie ma. Nawet w zeszlym roku kiedy caly organizm zostal zaatakowany przez wirusa, katar ciekl mu obficie nie bylo takich sytuacji.
        Zarza sie to po raz pierwszy?! Trwalo 3 noce i nagle przeszlo.
        • ewczak6 Re: Bardzo glosne chrapanie.... 15.05.12, 07:48
          A skąd wiesz że nie ma kataru? Badał laryngolog..? MOje dziecko jak chrapie to kończyło sie wizytą u laryngologa i zawsze niemal sie okazywało że nos był zapchany tzn zatoki, tak że w sumie nie widać tego kataru ani nie leci ani nie idzie przez katarek ale jednakwink

- - - - - - - - - -

<< - Porady farmaceutki - >>

zapytaj-farmaceute.blogspot.com/
          • zjawa1 Re: Bardzo glosne chrapanie.... 15.05.12, 21:59
            ewczak6 napisała:

> A skąd wiesz że nie ma kataru? Badał laryngolog..?
            Wlasnie stadsmile Badal go laryngolog. Poszlam do niego z racji zbadania migdalka gardlowego, bo tego akurat zobaczyc sama nie potrafie. Pozostale zawsze trafnie ocenic potrafie, jak rowniez wiem kiedy dziecko moze miec problemy z zatokami sitowymi.
            Oglolnie wszystkie wymienionye czesci ciala sa w stanie b.dobrym.
          • zjawa1 Re: Bardzo glosne chrapanie.... 15.05.12, 22:02
            ewczak6 napisała:

> A skąd wiesz że nie ma kataru? Badał laryngolog..? MOje dziecko jak chrapie to
            > kończyło sie wizytą u laryngologa i zawsze niemal sie okazywało że nos był zapc
            > hany tzn zatoki
            Ponadto ty jako ,,wybitny farmaceuta" powinnas zaczac interesowac sie tym, dlaczego Twoje dziecko ,,zawsze niemal" ma chore i zapchane zatoki-to jest patologiczne zjawisko.
            >
            > - - - - - - - - - -
            >
            > << - Porady farmaceutki - >>
            >
            > zapytaj-farmaceute.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka