...podcinanie, obcinanie, cieniowanie wlosow waszym dzieciom? Pytanie glownie kieruje do mam dziewczynek
Bylam dzisiaj z mala po skierowanie na badania ze wzgledu na to jej wypadanie wloskow (te ktore czytaly moj poprzedni watek o tym wiedza o co chodzi

) no ale lekarka stwierdzila ze niedawno byly robione badania (wyszly ok) i zeby narazie sprobowac podciac a raczej stwierdzila zeby mlodej calkiem na krociusienko ciachnac wlosy i to powinno pomoc bo tak to sa ciagle wiazane lamane szarpane itp itd. Wyszlam z lekka podku.... bo jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc zeby na wypadanie wlosow pomoglo ich drastyczne zciecie

No na lekkosc to to moze i wplywa

Dlatego pytam was czy u waszych maluchow (jezeli mialyscie podobny problem) pomoglo to to????
Bo jakos szkoda mi jej tych cienkich klaczkow, fakt ze nie ma ich zbyt wiele ale zawsze jej tak wolno rosly i teraz kiedy doszly do takiej dlugosci to zal mi ich zcinac tak jak ta durna babsko mowila

A wy jak uwarzacie pomoze to cos? A jak juz to obciac ich calkiem czy aby podciac i wycieniowac porzadnie?