Dodaj do ulubionych

Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!!

08.12.12, 21:47
Chciałabym kupić prawie 2-letniemu synkow na gwiazdkę lub na 2 urodziny wielopoziomowy zabawkowy parking dla małych autek.

Czy możecie polecić coś w rozsądnej cenie co nie składa się z 70 części, nie rozpada się na kawalki i wytrzymuje interakcję z chlopcem o duszy małego mechanika wink ?

Fisher Price dla starszych bobasów odpada, synek nie lubi takich dziecinnych zabawek wink

Parking Hot Wheels może być fajny ale na gwiazdkę na pewno nie kupię (cena). Myslałam, aby na razie kupic garaż Matchbox (na allegro 60 zł z wysyłką) ale na Amazonie wyczytałam że marny, ciagle się rozlatuje na części. No więc co? Na Allegro jest mnostwo parkingów które na zdjęciach wyglądają pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? Co byście poleciły? Z gory b b dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • bbuziaczekk Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 08:28
      Z Wadera
      • eliszka25 Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 09:29
        garazu wadera nie znam, ale jesli jest z takiego samego plastiku, jak np. auta, to warty polecenia. moj 6-latek ma ciezarowke, ktora dostal ze 3 lata temu i wciaz sie nia bawi. garaz polecic moge taki, jak tutaj (to nie ja probuje go sprzedac, bo nasz wciaz w uzyciu, ale nigdzie indziej nie znalazlam)
        zyrardow24h.pl/topic/10287-sprzedam-garaz-zabawka/
        kupilismy go zupelnie przypadkowo, garaz no name, ale starszak dostal go pod choinke jak mial 2 lata i 3 miesiace. jest w ciaglym uzyciu juz 4 lata i wciaz w bardzo dobrym stanie, nawet naklejki sie nie pozdzieraly specjalnie. garaz bardzo fajny dla 2-latka wg. mnie. ma stacje paliw, ktora wydaje odglosy, winde, myjnie. wszystko dziala do tej pory, choc teraz juz uzytkuje go tez 3-latek. garaz wytrzymal tez uzywanie go jako krzeselka - chlopaki lubia siadac na heli-pad smile.
    • donkaczka Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 09:23
      drewniany plantoys
      • fairycharlotte Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 10:57
        Dzięki, zapomnialam zaznaczyc, że nie chcę Wadera, bo mielismy taki jakby tor dla aut i strasznie sie zraziłam, ciągle się rozwalał, cięzko było złozyc. Spodobały mi sie garaże FARO ale nie wiem jak z jakością i wytrzymałością, znacie może???
    • pinkdot Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 10:57
      Little People - niezniszczalny.
    • ciotka.aka Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 11:49
      Hmm... Moi chłopcy mają dwa garaże Wadera. Pierwszy mamy już od 4 lat, drugi od kilku miesięcy. Obydwa są bardzo dobrej jakości. Nic się nie rozwala, nie rozpada. Pierwszy był ujeżdżany maksymalnie przez starszego syn i nadal jest w stanie bardzo dobrym, co do drugiego za wcześnie na takie deklaracje ale nie widzę, żeby różnił się jakością od pierwszego. Może miałaś jakiś felerny zestaw...
      • bbuziaczekk Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 12:56
        My mamy Wadera od ponad roku. Caly rok bawi sie nim obecnie prawie 4 latek i 2 latka. Przeszedl juz wszystko ten garaz/parking.
        Wiec jak dla mnie jakosc dobra.
        Ale ciezko kazdemu dogodzic. Jednym pasuje inny nie.
        Wiec zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie nie zadowolony z jakiejs firmy a inny bedzie zadowolony.
    • pancia-jancia Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 16:20
      mam z wadera, kosztował jakoś 60 zł w realu.
      może być, nie rozwala sięsmile
    • pucio09 Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 16:37
      tylko wader
      • bialasek75 Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 17:55
        Little People. Córka ma go już 3 lata, często na niego nawet siada i wytrzymuje. Jedynie winda trochę ciężko chodzi, ale dla nas to nie problem.
        allegro.pl/fisher-price-garaz-parking-little-people-j-nowy-i2843640004.html
      • fiora81 Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 17:58
        Moje chlopaki mieli 2 rodzaje garazy z wadera i jak dla mnie jakosc niezbyt dobra, droga do garazu jest trwala, ja niekupila bym ich, dostali dwa rozne na prezent. Nie polecam
        • iwona_woz Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 19:32
          Smoby
    • mamaivcia Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 21:15
      Mój syn dostał warsztat/garaż FP Little People na 2 urodziny.
      Bardzo trwała zabawka. W zasadzie przeszła u nas wszytko ;P
      Piotrek ma prawie 8 lat a jeszcze czasem się nim bawi. Co prawda naszykował go "do oddania" ale nadal korzysta ;P
    • aniasa1 Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 22:17
      Mamy 2. Wadera ale winda szybko przestala dzialac i drugi:
      allegro.pl/3-pietrowy-garaz-auta-5-sztuk-i2857114227.html
      Ten granatowy przeszedl nawet zabawy grupowe, stal na balkonie w upalne dni tak ze naklejki wyplowiawy a pozniej w jesienne przymrozki 9zapomnialam o nim) teraz wrocil na salony, po wypucowaniu jest jak nowy, tylko naklejki wyblakle. Ogolnie bardzo fajny plastik, nie łamie sie przy upadku, nie odksztalca, polecam
    • fairycharlotte Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 09.12.12, 23:26
      Dzięki, wszyskie rady są bardzo dla mnie cenne smile
      Drewniany mi się bardzo podoba, niemniej jednak na ten moment za drogi wink a i syn na jego widok na zdjęciu nie reaguje z aż takim entuzjazmem jak na plastiki smile
      • fairycharlotte A znacie może coś takiego jak Burago? n/t 09.12.12, 23:27

• koza_w_rajtuzach Re: Polećcie TRWAŁY parking zabawkowy proszę!!! 10.12.12, 06:41
      ELC
      Rewelacyjna jakość. Niezniszczalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka