agucha824
18.05.13, 19:58
Drogie mamy poradzcie co u waszych maluchów działało na ząbkowanie mój szkrab ma 16 miesiecy i chyba wychodzą mu piątki. Chodzi o to ze mały nie chce jesc nie pomagaja zele do dziaseł przez jakis czas przyjmował papki a teraz nawet papek nie chce je tylko z butelke i suchy chleb sama skórkę. Nie iwm juz co robic na poczatku myslałam ze to trójki ale one juz sie wybiły dzis mu pomasowałam całkiem z tyłu i sie uspokoił ale tylko na chwile wiec to tak wyglada jakgby go swedziały dziasła na piątki poradzcie jak wy sobie z tym radziłyscie? Młody nigdy nie chciał gryzaka zel nie pomaga przeciwbólowe tez nie tyle ze jest spokojniejszy ale jesc nie chce dalej, boje sie ze te piatki beda długo wychodzic i co wtedy? Nic nie bedzie jadł?mały zabkuje od urodzenia pierwsze zabki dostał jak miał 4 m-ce wiec troche sie juz z tym obyłam ale nigdy to nie trwało tak długo przewaznie kilka dni miał takich ze nie chciał jesc a przynajmniej jadł płynne a teraz nie? Czym smarowac moze macie jakies swoje domowe sposoby?