agnieszka77_11 01.08.13, 10:48 piekielni.pl/52816 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 11:02 Dobrze, że człowiek o tym pisze. Skoro z ludzi robią idiotów, to trzeba o tym pisać. Jak dla mnie sytuacja absurdalna. I kompletna niekompetencja firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 11:16 wydaje mi się, że coraz więcej ludzi odchodzi od słoików na rzecz własnego gotowania, więc producenci powinni dołożyć starań, aby klienci byli zadowoleni. niestety nie zawsze tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 12:34 agnieszka77_11 napisała: > wydaje mi się, że coraz więcej ludzi odchodzi od słoików na rzecz własnego goto > wania, Ja nigdy nie byłam przekonana do "słoiczków". Nie wierzę w zapewnienia że do produkcji zostały użyte tylko ekologiczne warzywa,przebadane itp. Znam przypadek kiedy facet,który miał podpisany kontrakt z gerberem musiał sprowadzać z zagranicy tira z marchewką tylko dlatego,że marchewki na jego polu nie urosły takie jak wymagał gerber. Wiec te z pola wywiozł do stadniny gdzie je konie zeżarły a on,zeby nie miał kłopotów sprowadzał marchewkę z zagranicy.Owszem raz na jakiś czas kupiłam dziecku słoiczek (tak bardziej awaryjnie) ale tak to sama gotowałam i nie jest to wcale jakieś kłopotliwe. Gotowałam warzywa (z ogródka rodziców) i dowolnie łączyłam i wlewałam do słoiczków po przecierze (powstawały mi np 3 dania,każde o innym smaku bo z róznych warzyw).Wlewałam gorący przecier do słoiczka,zakręcałam i przewracałam do góry dnem dzięki czemu słoiczek się zawekował.A smak tych przecierków był o niebo lepszy niż tych sklepowych słoiczków. A sklepowych warzyw też używałam bo nie wierzę,że te które wykorzystuje gerber czy inne firmy czymś się różnią. Odpowiedz Link Zgłoś