Dodaj do ulubionych

Słoiki, słoki, słoiki ...

01.08.13, 10:48
piekielni.pl/52816
Obserwuj wątek
    • batutka Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 11:02
      Dobrze, że człowiek o tym pisze.
      Skoro z ludzi robią idiotów, to trzeba o tym pisać.
      Jak dla mnie sytuacja absurdalna. I kompletna niekompetencja firmy.
      • agnieszka77_11 Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 11:16
        wydaje mi się, że coraz więcej ludzi odchodzi od słoików na rzecz własnego gotowania, więc producenci powinni dołożyć starań, aby klienci byli zadowoleni. niestety nie zawsze tak jest
        • betty842 Re: Słoiki, słoki, słoiki ... 01.08.13, 12:34
          agnieszka77_11 napisała:

> wydaje mi się, że coraz więcej ludzi odchodzi od słoików na rzecz własnego goto
          > wania,

Ja nigdy nie byłam przekonana do "słoiczków". Nie wierzę w zapewnienia że do produkcji zostały użyte tylko ekologiczne warzywa,przebadane itp. Znam przypadek kiedy facet,który miał podpisany kontrakt z gerberem musiał sprowadzać z zagranicy tira z marchewką tylko dlatego,że marchewki na jego polu nie urosły takie jak wymagał gerber. Wiec te z pola wywiozł do stadniny gdzie je konie zeżarły a on,zeby nie miał kłopotów sprowadzał marchewkę z zagranicy.Owszem raz na jakiś czas kupiłam dziecku słoiczek (tak bardziej awaryjnie) ale tak to sama gotowałam i nie jest to wcale jakieś kłopotliwe. Gotowałam warzywa (z ogródka rodziców) i dowolnie łączyłam i wlewałam do słoiczków po przecierze (powstawały mi np 3 dania,każde o innym smaku bo z róznych warzyw).Wlewałam gorący przecier do słoiczka,zakręcałam i przewracałam do góry dnem dzięki czemu słoiczek się zawekował.A smak tych przecierków był o niebo lepszy niż tych sklepowych słoiczków. A sklepowych warzyw też używałam bo nie wierzę,że te które wykorzystuje gerber czy inne firmy czymś się różnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka