jul-kaa 02.03.14, 14:07 Czy może ktoś widział ten film? Jak myślicie, od jakiego wieku dziecka można nań iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wro-tka Re: Film LEGO 02.03.14, 18:23 moim zdaniem nie warto - przemoc, szybko przesuwające się kadry, trudna fabuła dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d widzialem zwiastun.. 02.03.14, 20:41 i po zwiastunie to moze bym z 10 latkeim poszedl..o ile wogole... Odpowiedz Link Zgłoś
asu1981waw Re: widzialem zwiastun.. 02.03.14, 21:46 Mój 4 latek był i był zachwycony. Uważam, że dla fana lego będzie dobre w każdym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
alkaadam Re: widzialem zwiastun.. 02.03.14, 22:12 Mój synek lat 5 i pół był z tatą. Bardzo mu się podobał film, nie nudził się, chociaż film dość długi. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Film LEGO 03.03.14, 11:15 Filmu nie widziałam, ale moje dziecko mówiło, że widownia się tak mniej więcej od 4-latków zaczynała. Był z siostrą cioteczną, 5-latką, film jej się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Film LEGO 03.03.14, 11:55 Mój 8,5-letni syn był na tym filmie - podobał mu się. Od tego czasu więcej bawi się klockami lego, konstruuje różne postaci z filmu, chętnie opowiada, jakie tak były sytuacje. Dzieci (6, 8) znajomych natomiast twierdzą, że film był nudny i nie wiadomo, o co tam chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Film LEGO 03.03.14, 16:00 czekam na wyzdrowienie syna i wybierzemy się na pewno ale syn (4 lata) jest fanem lego, układa namiętnie, początkowo z instrukcją a aktualnie buduje fantazyjne pojazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Film LEGO 03.03.14, 18:17 BYłam z 5,5 latkiem. Podobało mu się chociaż nie wiem co-dla mnie ten film to porażka. Uważam, że dla dzieci od 6 lat mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Film LEGO 03.03.14, 20:59 Mam zamiar się wybrać z 6latkami i 11 latkiem. Starszy fan lego i od samego początku jak reklamowali ze bedzie jęczał mi żebyśmy poszli. Mam nadzieję że młodzi kina nie rozniosą w razie jakby im się jednak nie podobalo... Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 ja mam mieszane odczucia... 03.03.14, 19:13 Byłam z niespełna 7-latkiem. Mnie się wogole ten film nie podobał ale synowi owszem-podobał się.Tylko,że on jest fanem lego a po filmie stał się jeszcze większym fanem lego.Tak wiec jeśli dziecko jest fanem lego to film bedzie się podobał. Do tej pory wszystkie bajki na których byłam z synem bardzo mi sie podobały ale lego wcale mi się nie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś