Dodaj do ulubionych

prezent dla chłopca 5 lat

15.02.15, 20:55
Chodzi o prezent na 5 urodziny za ok. 100 zł.
Wiem, że nie cierpi książek, zabawek edukacyjnych, gier planszowych. Puzzle układa. Uwielbia samochody, ale średnio mam ochotę kupić mu setne auto. Na święta kupiłam Lego - fajnie, raz ułożył i koniec. Podpowiedzcie, nawet jeśli auto, to jakie.
Z góry dziękuję.

(wyszukiwarka pokazuje wątki sprzed 10 lat)
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: prezent dla chłopca 5 lat 15.02.15, 22:01
      moze auto zdalnie sterowane?

mlody dostal na 5 urodziny i czasem sie bawi..smile

• mamatin Re: prezent dla chłopca 5 lat 15.02.15, 23:36
        miał już. co najmniej 2 sama widziałamsmile
    • aniasa1 Re: prezent dla chłopca 5 lat 16.02.15, 00:00
      moze cos z serii: sekrety elektroniki, jak zbudowac silnik itp.... albo jakis model do skladania (czolg, samolot, samochod itp) helikopter zdalnie sterowany
    • camel_3d brutalna prawda 16.02.15, 10:24
      cokolaiwk nie kupisz to sie szbyko znudzi..chyba ze gry video.

a moze gre w karty? UNO? Mlody dostal, byl srednio zachwycony, ale gramy juz w nos 2 lata smile)
    • tommama Re: prezent dla chłopca 5 lat 16.02.15, 11:20
      a może kolejka z torami, pojazdy budowlane, samolot? zawsze to jakieś pojazdy, a inne niż samochody smile u mnie zawsze sprawdzają się zabawki związane z bajkami, które młody akurat ogląda. Bawi się też bardzo chętnie zestawem małego lekarza, strażaka, instrumentami muzycznymi i innymi tego typu zestawami, w których może poudawać, że jakiś dorosły zawód wykonuje. I jeszcze roboty i transformersy wchodzą w grę smile A z aut to może takie pływające do kąpieli?
    • stara-a-naiwna Re: prezent dla chłopca 5 lat 17.02.15, 20:41

z tym setnym samochodem to jak u nas = kobiet z kolejną parą butów, perfum albo torebką
      albo ktoś coś lubi(i chce mieć "kolejne") albo się go uszczęśliwi czymś innym na siłę

w tym wieku to chyba i tak żadna zabawka nie przetrwa zbytniej próby czasu?

może coś takiego?
      allegro.pl/auto-do-skladania-i-malowania-z-bajki-cars-i5040733757.html

albo z wadera jakieś auto gigant? z ruchomymi elementami (typu śmieciarka albo parking?)
    • myszy80 Re: prezent dla chłopca 5 lat 18.02.15, 08:02
      Tory drewniane lub puzzle-droga np. takie allegro.pl/puzzle-gigantyczna-droga-jedznia-ukladanka-wys-24h-i5061526488.html do tego można dokupić np. znaki drogowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka