kama90 14.01.05, 08:36 Czy podajecie swoim dzieciom herbatki owocowe Ekoland?Czy Waszym zdaniem są one odpowiednie dla 14 m. dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rtex1 Re: ekoland 14.01.05, 10:32 Witam Ja podaję tylko bobovita, HIPP lub impress. Mój synek ma teraz 22 miesiące. Ale moja koleżanka podaje swojemu synkowi herbatki ekolandu. Mówiła mi że pił je zanim jeszcze skończył rok, że te dla dzieci mu nie smakowały. Ja osobiście staram się ,aby mój maluszek pił i jadł to co dla niego w tym wieku najlepsze. Oczywiście bez przesady. Mająć 15 miesięcy lizał lizaka, próbował czekalady, choć ta ostatnia mu nie smakuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama90 Re: ekoland 14.01.05, 13:13 Ja rózwnież do tej pory podawałam herbatki przeznaczone dla niemowląt, głównie Hipp.Ostatnio kupiłam Ekoland. Smakiem nie rózni sie od Hipp.Mała pije ja chętnie. CZy herbatki Ekland moga byc szkodliwe dla tak małego dziecka? Wybaczcie to być może dla niektórych głupie pytanie, ale tyle się tu naczytałam o chrupkach kukurydzianych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
radek-turek Re: ekoland 14.01.05, 13:21 Ja już od jakiegoś czasu podaję mojej 14 miesięcznej córce te herbatki i nic jej nie jest.Myślę że nie ma co przesadzać z dawaniem herbatek wylacznie dla dzieci.Oczywiście wiem że to jest najlepsze i zalecane przez czasopisma oraz pediatrów.Ale wszyscy wiemy ile kosztują te specjalne dla niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś