flurcia 01.08.05, 20:53 Czy dostanę niebrudzącą rąk kredę do rysowania po np. asfalcie? Jeśli jest taka, to podajcie mi drogie mamy nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: Kreda do rysowania 01.08.05, 21:06 firma herlitz ma w ofercie kredę w owijkach, nie brudzi rąk dziecka. a tak swoją drogą to czemu maluch nie może się wybrudzić? iza Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Kreda do rysowania 01.08.05, 21:51 Brudzenie się podczas zabawy to też duża frajda, naprawdę! )) Myślę, że oprócz tej niebrudzącej kredy z HERLITZA, która jest na pewno droższa, można zakupić taką zwykłą, białą lub kolorową szkolną kredę. Rączki można wytrzeć mokrą husteczką, a jak moja Jula pobrudziła sukienkę, to wyprałam i śladu nie było ) Rysuję kredą po chodnikach razem z moimi dziećmi i wiem, że to frajda! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Kreda do rysowania 01.08.05, 22:08 jestem entuzjastka rysowania kreda, ale kreda uczula, rączki małe piwo, ale radzę kupowac taką, która mniej pyli, żeby dziecko nie wdychało. Odpowiedz Link Zgłoś
flurcia Re: do iberki i ibulki 02.08.05, 07:16 Dlatego chcę niebrudzącą , bo moja Ola nie lubi jak ma brudne ręce, od razu każe sobie wycierać, więc z takiej brudzącej kredy nie miałaby pożytku. A lubi rysować, więc w jej przypadku szukam kredy niebrudzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: do iberki i ibulki 02.08.05, 11:26 Rozumiem Więc w tym wypadku wygoda dziecka jest najważniejsza, myślę więc, że warto wydać parę złoty więcej na taką kredę. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: do iberki i ibulki 02.08.05, 16:46 no to ja znam tylko tę jedną , która jest opakowana i dzięki temu nie brudzi. nie znam ceny iza Odpowiedz Link Zgłoś