zbrojwskas 18.08.05, 17:32 - tym aby bylo po chrzcinach i stresie z nim zwiazanym - o 10 godzinnym snie. - o polskim chlebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schaapje Re: Marze o : 18.08.05, 17:49 jedyne, co moge pomoc spelnic, to ten chleb... ale doskonale rozumiem - w Holandii to, co nazywali chlebem, bylo do niczego niepodobne. tez marzylam o naszym... Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: Marze o : 18.08.05, 20:02 a jesli chodzi o mnie, to tylko o jednym: spokojnym snie dla mojego dziecka. takim, zeby zasypiala bez problemu i budzila sie wtedy, gdy bedzie wyspana, zeby miala duzo sily usmiechac sie do mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
buzinka1 Re: Marze o : 18.08.05, 17:54 -pójściu w końcu do pracy, choćby na pół etatu, 9 m-cy siedzenia w domu już mnie trochę męczy - wyjechaniu choćby na dwa dni do jakiegoś pensjonatu, całkiem sama, nie patrzenie na zegarek i spanie ile tylko bym chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
aada100 Re: Marze o : 18.08.05, 21:19 ...tym, żeby moje dzieci były zawsze zdrowe. Jak patrzę w "Uwadze" albo w "Interwencji" na cierpienia maluchów o których mowa serce mi się kraje.I proszę Los aby nam takiego doświadczenia oszczędził!! Tak, to jest moje marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Marze o : 19.08.05, 16:36 -weekend w SPA bez zasiegu telefoni komorkowej, z moja przyjaciolka i "fajna" obsluga -sexy czerwonej sukni (w ktorej nie wiem gdzie bym poszla) -zeby nasze mieszkanie juz bylo zrobione (poki co beton mamy) O tym, zeby Matus byl zdrowy i szczesliwy to nie mowie, bo to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 hoho mmala :-) 19.08.05, 18:16 w sexy czerwonej sukni)) A w koncu - czemu nie? Blondynka jestes czy brunetka?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 brunetka;-)) 19.08.05, 20:43 wiesz, taka suknia mi sie marzy (cos jak ma Salma Hayek w tej reklamie Avon, nie wiem czy widzialas) ale nie mam pojecia co bym z nia zrobila jakbym ja juz miala, hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Marze o : 19.08.05, 21:40 -przespanej calej nocy -wiekszym mieszkaniu -tez SPA, moze byc w Naleczowie Ale czemu wlasciwie my tak po trzy zyczenia, czy to ma byc do Zlotej Rybki? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje bardzo sie staram 19.08.05, 21:43 ale nawet jedno marzenie dla mnie nie przychodzi mi do glowy... chyba za krotko jestem mama... Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2 Re: Marze o : 19.08.05, 21:45 wyjeździe do Polski za trzy tygodnie i atrakcjach z tym związanych, urodzeniu zdrowego dziecka, polskim jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś