azbestowestringi 06.11.05, 17:27 czy wiecie gdzie w warszawie moge dostac pieluchy moltex? przyjezdzam w przyszlym tygodniu a nie chce ladowac w walizke zapasu na 10 dni. pomozcie! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 06.11.05, 17:32 a co to za pieluszki? pierwsze slysze... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 06.11.05, 19:24 jakaś konkurencja dla bordowych rossmanek...?? Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 06.11.05, 20:42 pierwsze slysze o bordowych rossmankach moltex to hipoalergiczne jednorazowe pieluchy ekologiczne, niebielone i do tego superchlonne... polecam - jak znajdziecie ps. co to sa bordowe rossmanki? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 06.11.05, 21:02 bordowe rossmanki to pieluchy dostępne w sieci sklepów ROSSMAN w takim bordowym opakowaniu są bardzo fajne, przez 10 m-cy używaliśmy pampersów, ale chyba pampers wypuścił jakąś trefną serię, która strasznie odparzyła pupe naszemu synkowi i na cito musieliśmy zmienić firmę... dziewczyny polecały właśnie te i okazały się suuuuper a gdzie kupujesz te Moltex-y, w którym markecie można je nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 11.11.05, 12:26 kupuje je na www.beamingbaby.com/acatalog/beaming_baby_moltex_eco_disposables_91.html nie wiem w jakich sklepach sa dostepne bo to internetowe kupowanie najbardziej mi odpowiada bo wszedzie mam daleko - do najblizszego sklepu mam 5mil (8km) w jedna strone nie wspominajac juz o jakichkolwiek innych supermarketach czy centrach handlowych --- gadulec: 251114 www.wiewiorka.bobasy.pl forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=28867492&a=30958365 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 11.11.05, 12:38 ale fajniuchna Twoja Pola) Ty chyba zagramanica mieszkasz (te mile)), w PL nie widzialam takich pieluszek i nawet nie slyszalam, smiem wiec twierdzic ze ich u nas nie ma....ale byc moze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 11.11.05, 15:03 tak. mieszkam w anglii. moltexowe pieluchy podobno byly kiedys w smyku na kruczej. wyslalam siostre to sprzedawczyni niestety wielkie oczy zrobila jak uslyszala nazwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 12.11.05, 11:00 Pieluchy Moltetex są w sieci sklepów "Duk". Są w Policacjh koło Szczecina w Słupsku i dalej nie wiem podejżewam, ze w Warszawie nie ma. Ale może być jeszcze w Auchanie, widziałam tam duży wybór pieluszek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 miało być... 12.11.05, 11:02 ... "w Policach" i "podejrzewam" Śpiąca jestem stąd te byki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuula15 Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 13.11.05, 08:43 Witam! Wiem że takie pieluszki są napewno w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: pieluchy MOLTEX - gdzie w wawie?????? 14.11.05, 11:13 U mnie Moltexy widziałam na Zielonym rynku i na hurtowni. Ale ja daleko od W-wy mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Azbestowestringi 14.11.05, 18:43 O pieluchach Moltex pierwszy raz słyszę, ale bardzo podoba mi się Twój nick Odpowiedz Link Zgłoś