sylwiawm 14.11.05, 13:13 U naszej Wikii jeszcze nie ma, a kiedy pojawił się u waszych skarbów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka_74 Re: Pierwszy ząbek 14.11.05, 13:25 Paweł też jeszcze nie ma, a jak czytam, że młodsze od niego dzieci mają po 7, to zaczynam się niepokoić. Przyłączam się więc do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska21 Re: Pierwszy ząbek 14.11.05, 13:54 moj maly ma 5,5 m.tez zebow nie widac) Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Pierwszy ząbek 14.11.05, 14:02 Julci wyrósł pierwszy ząbek kilka dni przed skończeniem pól roku- 5 listopada, ale marudzenia było mnóstwo zanim się pojawił, pobudki w nocy co godzinę i generalne niewesoło. Tak więc macie jeszczechwilę spokoju zanim u Waszych dzieciaczków pojawia sie ząbki i upajajcie się tymi chwilami! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu 7,5 miesiąca- dwie dolne jedynki 14.11.05, 14:07 a później przez kolejne cztery miesiące nic... I nagle znowu cztery zęby naraz! Frutce jakoś skokami wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pierwszy ząbek 14.11.05, 14:29 wczoraj, czyli dzień po 7 mscu, ale mojemu bratankowi wyszły dopiero po 10 mmscu Odpowiedz Link Zgłoś
agulek11 Re: Pierwszy ząbek 14.11.05, 18:17 u nas pierwszy pojawił sie jak Sara miała 4,5 miesiaca (dwie dolne jedynki)...na kolejne czekalismy prawie 5 miesięcy 9 ale za to wyszły...MASAKRA!!! cztery od razu....górne jedynki i dwójki)...mija parwie półtora miesiaca i nic nie widać. Szczegół, że najpierw powinny jej wyjść dolne jedynki (i tak wyszły) potem górne jedynki, dolne dwójki i górne dwójki....a u niej jakos nie po kolei.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 10 miesięcy i 7dni!... 14.11.05, 18:31 tyle czekaliśmy na pierwszy ząbek - już myślałam, że nigdy nie wyrośnie! Odpowiedz Link Zgłoś
ezrapound mam nadzieję, że już niedługo 14.11.05, 21:43 bo w nocy mój skarb budzi się co godzinę, albo nawet częściej, jedzenie muszę jej wlewać do pyska siłą (już tylko z butelki, ssanie piersi zbyt bolesne), za to chętnie wkłada do pyska wszystko, co wpadnie jej w ręce - gryzaczki, grzechotki, ręce mamy, dużą szmacianą lalkę, rękaw kaftanika, pieluszkę tetrową, troczki od czapki, a najlepiej byłoby gdyby wszystkie te przemioty trzymać w buzi jednocześnie. Ma 4,5 miesiąca, naprawdę mam nadzieję, że coś jej wkrótce wyrośnie bo długo już w ten sposób nie pociągniemy (zwłaszcza ja). Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 dwie dolne jedynki 14.11.05, 22:03 rownoczesnie w wieku 5,5 miesiaca. Teraz ida gorne - dziasla sa juz spuchniete, a Mysz marudliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona kuba to chyba zębaty rekordzista 14.11.05, 22:03 na naszym forum pierwsze dolne jedynki - 4,5 miesiąca dzis ma 7,5 miesiąca ma 7 zębów i ósmy prawie na wierzchu... juz nie mam siły jak go nauczyć że mycie zębów jest przyjemne a ramie mamy wcale nie służy do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama bez paniki:-) 15.11.05, 13:16 Srajdzince wyskoczył pierwszy ząb pod koniec 11 miesiąca. Teraz może się poszczycić wszystkimi...trzema A już roczek za pasem. Odpowiedz Link Zgłoś