Dodaj do ulubionych

Dmuchany kojec

14.11.05, 13:17
Ma któraś z was. Zastanawiam się czy kupić. Widziałam taki na allegro za 30
zł. Cena przystępna, ale zastanawiam się nad jakością, a raczej nad tym czy
dziecko z tego nie wyjdzie? Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • vit27 Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 13:37
      Ostatnio byłam u swojej znajomej i widziałam ten kojec w realu. Jest bardzo
      fajny i solidny. Trzeba mieć na niego trochę miejsca a potem można go
      wykorzystać jako basenik. Myslę, że jak sie dziecko nauczy chodzić to juz
      raczej siedzieć w nim nie będzie i wyjdzie z niegosmile) Myślę, że za taką cenę to
      się opłaca.
      • mamuska21 Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 13:54
        ja z kolei slyszalam ze dzieci w kojcach nie powinny przebywac bo to ogranicza
        im poznawanie swiata
        • jakw Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 15:25
          Też słyszałam, tylko, prawdę powiedziawszy, wolę czasem na chwilę ograniczyć
          poznawanie świata - jak muszę coś w garnku zamieszać czy pójść do toalety.
          Przynajmniej wiem, że rozpacza z powodu "uwięzienia", a nie dlatego, że robi
          sobie krzywdę.
          Ale coś takiego to raczej nie spełni funkcji zabezpieczenia - jak tylko się da
          dziecko będzie usiłowało wypaść z tego basenika. Poza tym kiepsko się
          "rozstawia" - trzeba pompować.
    • agga_27 Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 14:04
      a masz jakis link do tego kojca? Chętnie bym zobaczyła jak wygląda taki wynalazek.
      • sylwiawm Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 15:01
        www.allegro.pl/show_item.php?item=70652730
    • wenus.z.willendorfu Re: Dmuchany kojec 14.11.05, 15:09
      Hmm, może teraz jeszcze sama nie wyjdzie, ale jak zacznie pełzać czy raczkować,
      to bez problemu da sobie radę z uwolnieniem się
    • alcia76 Re: Dmuchany kojec 15.11.05, 09:43

Szkoda, ze nie dalaas linka jak to wyglada. Ale sadzac z opisu,ze mozna potem z tego zrobic basenik to chodzi ci o to: www.allegro.pl/show_item.php?item=70338066&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
      Ja to kupialam jak maly sie urodzil i caly czas go w tym klade teraz jak juz jest zainteresowany zabawkami to uwielbia gadac z gwiazdkami (zwlaszcza z rozowa)smile))Najbardziej oczywiscie lubi jak mu sie macha tym palakiem nad oczami i gwiazdki grzechocza.Ale ja mu palak przycikam poduszka i sam sobie je zaczepia.Moje mlode jeszcze nie siedzi wiec napewno z tego nie wypadnie.
      Wykonanie moim zdaniem solidne. U mnie lezy to na ziemi jest szurane, kopane i nic sie nie przeciera.Ja tam polecam mam przynajmniej gdzie zostawic dziecko procz fotelika samochodowego, gdzie wiem ze nie wypadnie.A latem dam do dziadkow niech sie w tym chlapie.

POzdrawiam
      Ala

A tu Bartek w tym niby kojcusmile))
      img382.imageshack.us/my.php?image=zabawkamiesiac17ln.jpg

• alcia76 Re: Dmuchany kojec 15.11.05, 09:45
        Oczywisice dopiero po napisaniu zobaczylam, ze jest zdjecie baseniku.
        Takze dokaldnie o tym samym produkcie mowie.

Ala
    • viviene12 hehe mysle ze moj Mysz 15.11.05, 12:19
      to juz teraz by dostal czkawki ze smiechu, gdybym chciala go w czyms takim
      "zdeponowac". Daje mu 30 sekund na wyjscie z tegosmile
      • sylwiawm Re: hehe mysle ze moj Mysz 15.11.05, 18:19
        To chyba lepszy ten standardowy z którego nie wyjdzie
        • kangur4 Re: hehe mysle ze moj Mysz 16.11.05, 17:43
          Też kiedyś pytałam na forum o taki kojec. W końcu zdecydowałam się na
          standardowy, ale to dlatego, że mam kota i kojec dmuchany przetrwałby...,
          hmm... może ze dwa dni?
          A z tym ograniczaniem wolności - cóż, wolę czasem ograniczyć wolnośc mojego
          dziecka i pójśc do toalety, niż za przeproszeniem siedziec na kiblu jak na
          szpilkach, marwiąc się co moje dziecko właśnie maluje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka