28.11.05, 22:45
Zastanawiam się nad zakupem kojca dla Wikii. Na razie jeszce nie raczkuje,
ale jak myślicie czy to dobry pomysł? Jaki jest dobry? Dmuchanego nie będę
kupować, bo to bez sensu. Nie wiem na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego
kojca. Ikea odpada, bo najbliższa jest około 150 km od mojego miejsca
zamieszkania. Podobno są takie rozpinane. Co powinien zawierać taki kojec?
Obserwuj wątek
    • barbi1 Re: Kojec 28.11.05, 23:08
      My mamy kojec Madrid:

familyshop.com.pl/TOWARY/Brestil/Madrid.html

Nina dostała go na chrzciny, miała wtedy 6 miesięcy.
      W sumie nie za bardzo lubiła w nim siedzieć,
      no chyba że się <zapomniała> i zajęła jakąś zabawką.
      Bardzo przydał się, kiedy zaczęła wstawać ze względu na
      uchwyty- mogła się ich złapać i dźwignąć tyłek.
      A że uchwyty są cztery (po dwa z każdej strony),
      wkrótce zaczęła się przemieszczać w kojcu od uchwytu do uchwytu smile
      Teraz już niechętnie w nim siedzi- co ja mówię! STOI!!!
      -zdecydowanie woli wolność.
      Wsadzam ją do kojca jak np. idę do kuchni zrobić coś,
      a ona przeważnie głośno protestuje, ale przynajmniej wiem, że
      jest bezpieczna.
      Ten model składa się na płasko.
      No i przez tę siatkę możemy bawić się w akuku wink
      Nie zamierzałam kupować kojca, ale że dostaliśmy to mamy.
      • cordata1 Re: Kojec 29.11.05, 13:14
        tylko nie kupuj drewnianego!
        kojec jest niezly ale jak dziecko raczkuje i tak juz nie chce w nim siedziec.
        my korzystalismy bo z niewidomym szczeniakiem nie moglismy puszczac ich razem,
        teraz kiedy raczkuje jakos sobie razem radza.
        obecnie u rodzicow ja wsadzam do lozeczka turystyczmego. i powiez ze jako
        kojec sprawdza sie super.
        nasz kojec byl drewniany, zupelnie nie nadaje sie dla dziecka siadajacego bo
        lecac w tyl moze gwizdnac w szzebelki.za to lozeczko turystyczne jako kojec
        rewelacyjnesmile)) wiec rozpatrz tez taka mozliwosc bo mozesz z niego tez
        korzystac na wyjazdach jako lozeczko. mamy chicco.
    • magdalenkaaa78 Re: Kojec 29.11.05, 14:41
      My kupiliśmy synkowi kojec, z tym, że był ogromny ( mamy pokoje po 25 m2)
      skladany , z siatką i właśnie uchwytami ( jak prezentuje ktoraś z mam , tylko
      większy ) Kubuś go uwielbial, siedzial w nim i siedzial, super się sprawdzal,
      jak np. gotowalam czy bralam prysznic smile Kosztował nas 260 zł ( w promocji )
      sprezdalismy go na allegro za podobną cenę.
      • xemm1 Re: czekam 30.11.05, 20:41

• xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:42

• barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:42
            Zaraz się zleję ze śmiechu!
            • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:43
              no Barbi a gdzie reszta
              • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:44
                sikam ze smiechubig_grinDDDDD
                • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:46
                  nie mogę wink)))))))
                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:47
                    Xemm, całkiem nieźle Ci ten net chodzi!
                    Ganiasz jak szalona wink
                  • xemm1 Re: lista obecności 30.11.05, 20:47
                    kto jest?
                  • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:47
                    tusz mi sie rozmazal!!!
                    • mmala6 mmala-obecna! 30.11.05, 20:48

• wiolkak Re: mmala-obecna! 30.11.05, 20:48
                        no kurde
                    • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:48
                      Zawołałam Tatę_olka, żeby wpadł do nas na małe buszowanko!
                      • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:48
                        No ja też jestem i póki co nie zamierzam się stąd ruszać!
                    • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:48
                      teście Ci kupią nowy pod choinkę
                      • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:49
                        ja nie wyrabiam, tutaj sie rozmnażamy?
                        • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:49
                          tu zostajemy, bo mi znowu net szwankuje
                      • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:49
                        wolalabym nowe oczy, hehe, takie bez zmarszczek pod spodem
                        • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:50
                          Xemm, co Ty masz za net?
                          • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:51
                            taki co mu monitor drga!
                          • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:52
                            doalog, a Ty pewnie mpec, zgadłam?
                            • mmala6 tak, KALORYFER;-) chodzi jak burza! 30.11.05, 21:22

• xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:50
                          i z rzęsami Niny wink)
                          • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:51
                            takie to drogo chodzą na pewno
                          • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:51
                            tato_olka sam do sobie prawi, juz go wolalam,boze poplakalam sie ze smiechu
                            biegajac po tych watkach,maz chrapue, dziecko tez, glowa nie boli, moge siedziecwink
                            • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:52
                              no to mi sie podoba! czekoladke jadłaś?
                              • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:53
                                cala z szybka.Ranosmile)mniam.Moze to dlatego ze dzis u nas slonce swiecilo? chyba
                                sobie strzele solarium w nowym mieszkaniu! a co! Xemm? co Ty na to?
                                • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:54
                                  To ile tam masz pokoi?!!
                                • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:54
                                  takie na zawsze?!
                                • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:54
                                  będę Twoim stałym gościem
                              • tata_olka Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:54
                                o żeż ty, ale popularność, skandal to jednak najlepsza reklama!
                                • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:55
                                  nie wazne jak, byle by pisali!
                                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:56
                                    O czym Wy mówicie?
                                  • tata_olka Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:57
                                    pewnie żeby pisali, mamy w końcu przejść Wychowanie w wierze
                                    • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:59
                                      a to ja nie w temacie jestem!?
                                • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:56
                                  uh, pokoi bede miala bez liku! nie wiem czy sie nie pogubimy z mezem a Matek to
                                  z gps bedzie lazil na szyiwink a Wy mi nie pozwolilyscie kupic niani
                                  elektronicznej!jak mi sie dziecko zgubi, to bedzie Wasza wina!
                                  Xemm, zapraszam na solarke! moze w ogrodku postawie?wink
                                  • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:57
                                    he he he strzaskamy się, a co z basen w ogródku
                                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:57
                                    Łeee, no ja myślałam że w nowym mieszkaniu będzie pokój solariowy...
                                  • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:58
                                    to ja sie chyba karne do tego wrocka, dawno nie byłam w koncusmile
                                    • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:59
                                      jakby tak pokombinowac to by sie i basen zmiescilwink
                                      Xemm, a wiesz ze Jacek -masazysta powiedzial mi ze w Smolcu ma obiekt
                                      sportowo-basenowy!! za naszymi domkami, pod laskiemsmile)))
                                      • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:59
                                        czyli tam w strone zielonego wzgórza tak?
                                        • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:00
                                          no gdzies tam za szeregowkami, czy obok, po prawej stronie w kazdym razie.
                                          • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:01
                                            Na pewno się przechwalał ten pan Jacek!
                                            Ma, chyba w Smalcu!!!
                                            • mmala6 zle napisalam 30.11.05, 21:02
                                              "ma byc" obiekt sportowy a nie ze Jacek mawink
                                              • xemm1 Re: zle napisalam 30.11.05, 21:09
                                                a tak tak as-bau coś planuje, Mmala taka drobna rekompensata za redeco wink
                                                • barbi1 Re: zle napisalam 30.11.05, 21:10
                                                  Nie znam topografii lokalnej sad
                                                  • mmala6 Re: zle napisalam 30.11.05, 21:11
                                                    jak bedziecie grzeczne to Wam przesle linka z moim mieszkaniemwink
                                                  • xemm1 Re: grzeczne jak zawsze 30.11.05, 21:13
                                                    czekamy smile
                                                  • wiolkak Re: zle napisalam 30.11.05, 21:13
                                                    ja już jestem bardzo grzeczna, nawet nic nie zepsułam dzisiaj!
                                                  • barbi1 Re: zle napisalam 30.11.05, 21:14
                                                    A ja to NAJGRZECZNIEJSZA jestem!
                                                  • mmala6 jak znajde to wkleje 30.11.05, 21:14
                                                    ale to oczywiscie nie bedzie dokladnie moje mieszkanie tylko fotka od developerawink
                                                  • barbi1 Re: jak znajde to wkleje 30.11.05, 21:15
                                                    Dawaj!
                                                  • barbi1 Re: jak znajde to wkleje 30.11.05, 21:15
                                                    Cokolwiek!
                                                  • wiolkak Re: jak znajde to wkleje 30.11.05, 21:17
                                                    nie bądź pazerna, cokolwiek też robi dużą różnicę!
                                                  • xemm1 Re: jak znajde to wkleje 30.11.05, 21:16
                                                    Mmala już mnie palec wskazujący boli od wciskania F5
                                    • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:59
                                      zapraszamy!!big_grinDdaleko mieszkasz?
                                      • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:00
                                        140 km, 1,5 godzinki jazdy, chyba ze zrobią w końcu autostrade to szybciej
                                        • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:01
                                          gdzie w kotlinie klodzkiej, czy w inna strone?
                                          • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:02
                                            kawałek za Bolesławcem, jakieś 15 km
                                          • xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:03
                                            j wiem, ja wiem...
                                            • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:04
                                              zuch dziewczyna, ja nie wiedziałam jak poznałam mojego męża i ta nieznajomość
                                              geografii mnie zgubiła - wywlekł na zadupie, obciamkał i musiał sie zenić!
                                              • tata_olka Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:11
                                                ale zadupia są zwykle piękne, jeżeli ktoś gustuje w krajobrazach
                                                • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:12
                                                  ja właśnie zaczęłam i już sie zadomowiłam jak najbardziej, to teraz mnie chce
                                                  dla odmiany zawlec do Irlandii i na nowo sie tzreba bedzie przyzwyczajać!
                                                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:13
                                                    Jedź Wiolka do Irlandii
                                                    to mnie za pół roku do siebie ściągniesz wink
                                                  • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:15
                                                    to jedźcie z nami, i tak małż jedzie pierwszy, a ja za pół roku do roku góra
                                                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:16
                                                    A byliście tam już?
                                                  • mmala6 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:19
                                                    ja bylam w UK prawie rok, kilka lat temu.
                                                    Oczywiscie, ze reflektujemy.Moj malz jest ekonomista-handlowiec-logista itp.
                                                  • wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:25
                                                    namówmy sie i pojedźmy wszystkie - raźniej będzie, mój jest z wykształcenia
                                                    prawnik z pracy urzędas - informatyk, inspektor do spraw rozwoju gminy, zabytki
                                                    i wszystko czego inni nie umio - taki mumio
                                                  • barbi1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:26
                                                    E to fachura!
                                                    I ma posadkę!
                                                  • mmala6 ciepla:-) 30.11.05, 21:27

• mmala6 eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:26
                                                    chyba nie jest tak zle?
                                                  • wiolkak Re: eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:28
                                                    do dupy jest, pracuje 16 lat a mamy wielkie gówno
                                                  • mmala6 Re: eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:32
                                                    16 lat????wow!
                                                  • wiolkak Re: eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:35
                                                    nie jest taki stary jak myślisz, po prostu wczesnie zaczął - kończył studia w
                                                    pracy już
                                                  • mmala6 Re: eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:37
                                                    stary nie stary, moj to i tak mlody bo 30stke w tym roku skonczyl i pracuje
                                                    dopiero 4 lata.W czasie studiow nie pracowal,uczyl sie (i balowal) dzielniewink
                                                  • wiolkak Re: eh, to czemu chce wyjezdzac? 30.11.05, 21:43
                                                    to tak jak ja! mój skonczył 34, wszystko zaocznie i praca, biedaczek
                                                  • mmala6 my tez myslimy 30.11.05, 21:16
                                                    albo UK albo zielona wyspa,Wiolka Twpj malz ma tam jakies mozliwosci zaczepu do
                                                    pracy?
                                                  • wiolkak Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:18
                                                    no właśnie szuka zebuy nie jechac w ciemno, a też reflektujecie jakby co?
                                                  • barbi1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:18
                                                    Możliwości to są zawsze!
                                                  • wiolkak Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:19
                                                    rozmaite nawet, a na razie mamy dosć ojczyzny
                                                  • mmala6 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:21
                                                    no pewnie, tez tak uwazam.Moj sie musi z ang podszkolic ciutkewinkI troszke
                                                    postawic wszystko na jedna szale, w koncu jak tu rzuci robote, to powrotu nie ma...
                                                  • barbi1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:21
                                                    A co z nowym mieszkaniem?!
                                                  • barbi1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:20
                                                    Ja tam chcę jechać do Lądka!
                                                    U nas to bida!!!
                                                  • mmala6 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:21
                                                    do Ladka Zdroju-mam tam babcie, hihi
                                                    do Londynu-mam tam brata, hehe
                                                  • barbi1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:22
                                                    Zawsze jesteś ustawiona!
                                                  • xemm1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:22
                                                    przed nami na razie widmo warszawki
                                                  • wiolkak Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:23
                                                    dlaczego?
                                                  • xemm1 Re: my tez myslimy 30.11.05, 21:24
                                                    muża chcą mi zwerbować... no i nas z nim wink)
                                                  • mmala6 slawa, slawa, slawa:-) 30.11.05, 21:27

• wiolkak Re: slawa, slawa, slawa:-) 30.11.05, 21:29
                                                    szycha jakas
                                                  • mmala6 a czemuz to??? 30.11.05, 21:24

• xemm1 Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:11
                                                Wiolka z wrocka się wyprowadziłaś?
                                                • mmala6 tiaaaa, zadupia...dobrze powiedziane;-) 30.11.05, 21:12

• wiolkak Re: łeee pusto tu 30.11.05, 21:14
                                                  moja droga już 6 lat będzie
                                    • tata_olka Re: łeee pusto tu 30.11.05, 20:59
                                      no to Matek nie ma wyścia, jak się nie nauczy dużo i szybko raczkować to nigdy
                                      nie zdąży na kolację
                                • mmala6 jaki skandal? 30.11.05, 20:57
                                  WIEDZIALAM,ze cos jest na rzeczy z ta Matyldawink)
                                  • xemm1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 20:59
                                    a więc Tato -Olka jak to było, pisz białą czcionką, zeby Mama-Olka nie zrobiła
                                    Ci później awantury wink)
                                    • tata_olka Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:03
                                      no oglądałem nowości z w Zobaczcie: Frutka - przyszła pisarka, Małgol - nową
                                      nadzieję pływacką Polski, no i jak otworzyłem piąkną Ninkę - weszła mama_olka,
                                      i powiedziała, żebym sobie za dużo nie wyobrażał bo żęsy to Ninka nie ma po
                                      mamie (na początku nie wiedzialem o co jej chodziło)
                                      • xemm1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:05
                                        he he he dobre wink)
                                      • barbi1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:05
                                        Tato_olka, przez Mamę_olka musi zazdrość przemawiać!
                                        Jak to rzęsy nie po mamie?!
                                        A po kim niby???
                                        • wiolkak Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:06
                                          no podobno wszystkie te lepsze cechy ma po tatusiu - skorpionusiusmile))
                                      • mmala6 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:05
                                        ale to stare zdjecia? nie widze u siebie zadnych nowych
                                        • tata_olka Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:08
                                          jak doszedłem do siebie to przypomniałem na głos, czyją największą miłością
                                          jest po dziś David Bowie
                                          • xemm1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:10
                                            tato_olka zachowałeś zimną krew wink)
                                            • tata_olka Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:15
                                              wiesz jak to jest Xemm (w końcu mamy równą płeć mózgu), zimna krew, kamienna
                                              twarz, bez względu temperaturę serca
                                              • xemm1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:18
                                                taaak rozumiem, emocje by Cię zgubiły wink) profesjonalizm pełen wink)
                                  • barbi1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 20:59
                                    No to ja też się karnę do Mmali na solarkę...
                                    Mmala, ale my to chyba za zupełną darmochę?
                                    Oj, strzaskam się na heban!
                                    I będę egzotyczna piękność!
                                    Już prawie jestem...
                                    • mmala6 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:01
                                      no dobraaaa....moze byc za darmoche....czlowiekowi na wychowawczym nie dacie
                                      zarobicwink
                                      • xemm1 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:02
                                        Mmala albo w Twoim ogródku zrobimy imprezę integracyjną zpaint ball-em he he
                                        he,
                                    • wiolkak Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:02
                                      pamiętaj ze prawie robi wielką różnicę!!!
                                      • mmala6 Re: jaki skandal? 30.11.05, 21:03
                                        hehehe
                                      • barbi1 Wiolka 30.11.05, 21:03
                                        ale się czepiasz babo jedna!!
                                        • wiolkak Re: Wiolka 30.11.05, 21:07
                                          ja sie nie czepiam, ja uświadamiam MŁODSZĄ NIEWIELE koleżanke
    • pampeliszka a tu jestescie... 30.11.05, 21:13

• barbi1 {Pampeliszka 30.11.05, 21:15
        Nie w wannie?
      • mmala6 OO!! 30.11.05, 21:15
        przed kapiela czy po?smile
        • wiolkak Re: OO!! 30.11.05, 21:16
          na pewno nogi moczy w misce, bo by nie wytrzymała!
          • pampeliszka paskudy 30.11.05, 21:20
            odrobiny wody czlowiekowi zazdroszczą...
            • wiolkak Re: paskudy 30.11.05, 21:21
              my nie zazdroscimy, tylko chcemy ci uzmysłowić że jak ludzie nie będą
              oszczedzać wody to nastapi kryzys i co wtedy? będziesz sobie wytykac tylko
      • alcia76 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:16
        ooo jezuu az sie zmeczyla tym lataniem po watkach aby was znalesc.Ale sie skitralysciesmile))

Ala
        • mmala6 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:17
          hehe
        • alcia76 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:17
          a ja tak bym chciala miec wanne. A tu po przeprowadce tylko kabina jest.Ehhhh i nie mozna sie wyciagnacsad

Ala
        • barbi1 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:17
          No! Gnieciemy się w tym kojcu, ale jest fajowo!
          • mmala6 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:25

1 sa dwie strony juz, a tego nie lubie
            2 pogubilam sie w watkach....
            • wiolkak Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:27
              pójdźmy do nowego
            • pampeliszka Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:27
              ja tez wole jak jest jedna strona
              to moze sie gdzies wyniesiemy?
              ps.obieg wody i tak jest wtorny
              • barbi1 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:28
                Spadajmy stąd!!
                • barbi1 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:28
                  To gdzie się spotykamy?
                • alcia76 Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:28
                  To gdzie teraz sie kitramy.Bo tu sie ciiiezko czyta.
            • tata_olka Re: a tu jestescie... 30.11.05, 21:29
              powyciągaliśmy kojec we wszystkie strony, no i rozerwaliśmy na części wink
              ja zjmuję lewy dolny róg kojca!
    • pampeliszka Re: Kojec 30.11.05, 21:28
      moze go mrozacego krew w zylach watku o krzyku przy jedzeniu?
      czy wolicie cos spokojniejszego?
      • mmala6 zaloze nowy 30.11.05, 21:29
        bo tamte jakies niebardzo do buszowania, co?
        • pampeliszka Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:31
          ale to tak mozna?
          jak zalozysz nowy, w celu wybuszowania, to nie bedzie sie mijac z filozofia
          buszowania????
        • barbi1 Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:31
          Ja wolę krzyk przy jedzeniu jak Pampeliszka (z angielskiego Pam wink
          • pampeliszka Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:32
            hehe, a z czeskiego- dmuchawiec...
            • mmala6 Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:33
              i sie wydalosmile
            • barbi1 Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:36
              pampeliszka napisała:

> hehe, a z czeskiego- dmuchawiec...

Boże! Jak ładnie!!!!!
              • pampeliszka Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:38
                co sie wydalo? nie mowilam Wam tego jeszcze?
                • barbi1 Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:42
                  Nie!
                  Ale chodziło mi to po głowie,
                  zawsze chciałam Cię o to zapytać!
                  • sylwiawm Re: zaloze nowy 30.11.05, 21:45
                    Ale mnie nabrałyści. Ja myślałam, że tyle osób napisało mi o kojcach. Oj
                    buszujecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka