pampeliszka 07.12.05, 09:37 za egzamin Barbi? Tak mocno-mocno, zeby sie od niej odczedpili.Ja mysle, ze to ten egzaminator sie chce chwalic kumplom, ze wozi Stenke po miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenus.z.willendorfu Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 09:37 Masz rację, bo przecież Barbi na pewno umie jeździć! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 09:39 w to nawet nie watpie to trzymamy, nie? zeby przyszla na egzamin jakas inna laska i zeby juz Barbi odpuscil. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 09:42 Trzymamy, trzymamy, ale pewnie Barbi tutaj dzisiaj nie zawita, bo przecież będzie oblewać zdany egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 09:43 no co wy, zawita bo z nami będzie oblewać! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 09:47 tez mysle, ze zawita a nie wiecie, o ktorej zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:02 no Pam, skoro ty nie wiesz to my tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:03 Witam!!! Zdaję o 12!! Oczywiście, że umiem jeździć, tylko się dziady nie znają! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:06 Barbi, trzymam kciuki mocno. I pokaż im, że potrafisz, a przy okazji powiedz im, że ja też potrafię, bo ostatnio coś nie mogli uwierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:10 senkju wlasnie ogladam fotki kangur, mowilas ze jestes rudaaa!!! No może i jesteś, ale wyobrażałam sobie inaczej!! A Mmala- totalne zaskoczenie!!! Matek to wykapany tatko! Chyba w innym wątku powinnam to napisać, ale Nina strasznie rozrabia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:11 to zostawice mi troche szampana bo jade dziś z Kubusiem do lekarza i póżno będę, zostawice mi szampana....... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:17 do ortodonty pewnie, Kangur a dlaczego ja nie dostałam zdjęcia?! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:19 dostałaś. Chyba, że się machnęłam w adresie. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:18 Barbi-powodzenia!!!!!!!!! I tak jestes niezła. Ja skończyłam kurs i nie poszłam ze strachu na egzamin, ale jak mi kazali jeżdzić po Pileckim rondzie to umierałam ze strachu więc znalazłam sobie najpiewr wytłumaczenie że zrobię później, nei zjać nie ucieknie, potem był pogrzeb taty, potem zaszłam w ciążę, a teraz nawet nie wiem czy mi wszystko nie przepadło... Ech taki to ze mnie tchórz... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:24 Pewnie ze jestem niezła! W koncu to juz piaty raz dziewczyny, pada snieg z deszczem, a ja nie mam pojęcia, gdzie się włącza wycieraczki w corsie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:27 bojasz sie? wycieraczki włącza sie z reguły lewym "drążkiem" w dół Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:29 Jeszcze się nie bojam! Ale jak już będę na tym cholernym placu, na pewno zacznę się bojać!! Ostatnio tak mi noga skakała na pedale, że aż nie zdałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:30 bo masz równomiernie naciskać pedal gazu, a nie zajączki strzelac, meliske sobie walnij i nie bojaj Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:35 No ja zawsze gieroj jestem, póki nie usiądę za sterem! Wiolka, Ty mi nie wierzysz, że umiem jeździć???!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:43 wysłałam ci coś wesołego na rozluźnienie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:44 Barbi, patrze na zdjecie... Wyglada, ze umiesz dobrze jezdzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:49 Wiolka, dobre!!! Dzięki! A teraz spadam, bo właśnie wjechała babka do Niny! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:54 BAR_BI, BAR_BI!!! my bedziemy trzymac od tej 12!!! dzis bedzie dobrze, ale nie rob sie na taka laske, to bedzie łatwiej... Kangur, ja tez nie mam Twojego zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:52 jak dla mnie to Barbi wyglada na taka co juz by mogla uczyc jak jezdzic! Barbi, pewnie ze umiesz, a oni na pewno czekaja na kaske do lapy powiedz wprost , ze im nie dasz zeby sie nie ludzili i nie tracili czasu na egzaminy z Toba Pogoda u nas fatalna....a wycieraczki na pewno ktos przed Toba wlaczy, to sie zapytaj gdzie sapowoli, spokojnie, oddychaj glebko jak przy rodzeniu Ninki! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:53 no to ją pocieszyłąś tym ostatnim, na 100% bedzie wyluzowana Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 10:59 hehe, ale udalo sie urodzic Nine? udalo. Wiec zda.Chodzi o efekt! poza tym przeczyta to na pewno po egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 11:00 ciekawe ile godzin rodziła, no i mam nadzieje ze egzamin potrwa krócej Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 11:07 w sumie im dluzej tym lepiej, bo to znaczy ze caly czas jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: trzymamy kciuki? 07.12.05, 11:22 W pracy cholera zimno tak, że ręce mi zgrabiały, więc wychodzi na to, że w obu rękach kciuki trzymam Dziw, że jeszcze mogę klikać Powodzenia! Na pewno się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Barbi 07.12.05, 20:26 Eeee, może nie pytajmy? Barbi się zestresuje dodatkowo, bo nie tylko wredny egzaminator, ale jeszcze koleżanki z forum czekające w napięciu na jednym półdupku. A tak pójdzie sobie po cichutku, zda mimochodem, a my potem bedziemy gratulować. A propos wrednych egzaminatorów - kiedy ja zdawałam (a konkretnie, oblewałam) to trafił mi się taki, że nie uwierzyłybyście: młody, przystojny, wysoki, wysportowany, tak zwany german type (mój ulubiony), kurtka pilotka, Ray Bany (przyjrzałam się, a że jestem snobka, to od razu poznałam, że oryginalne), fajowe buty (tak, tak zlustrowałam go sobie bardzo dokładnie) - no i jak ja miałam zdać? Nie dość, że punto trafiło mi się bez wspomagania, a na kursach oczywiście miałam z, to jeszcze ten koleś... Zdekoncentrowałam sie dokumentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Barbi 07.12.05, 20:47 Barbi czy ty masz doła, że sie nie odzywasz dzisiaj??!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 ja zdałam dopiero za... 07.12.05, 21:42 czwartym razem! -> i na co mi to, cholerka?... trochę pojeżdziłam w Polsce, a teraz jestem tylko pasażerem od 1,5 roku, bo nie mam odwagi wsiąść za kierownicę, kiedy kierownica po drugiej stronie, biegi po drugiej stronie (mąż na początku szukał biegów w drzwiach, he he), no i jeżdzi się po drugiej stronie - to dla mnie koszmar!!! nie do przeskoczenia! pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: ja zdałam dopiero za... 07.12.05, 22:13 ja tez za czwartym hihihi w Polsce mistrzem kierownicy nigdy nie bylam, ale tu sie odwazylam pare razy usiasc za kierownica i... bylo ok. Nie stresowalam sie za bardzo, bo tu duzo kobiet jezdzi i kierowcy jacys bardziej cierpliwi i uprzejmi sa A co do zmieniania biegow lewa reka - kwestia przyzwyczajenia, chociaz na poczatku faktycznie reka wedruje do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: ja zdałam dopiero za... 07.12.05, 22:15 JA za drugim barbi, kochana??? Ale nie wjechałaś z instruktorem do... baru na browka? Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: ja zdałam dopiero za... 07.12.05, 22:31 Ja zdałam za drugim. Za pierwszym razem trafiłam na jakiegoś frustrata, który zaczął się na mnie wytrząsać jeszcze na teście, a potem szturnął drążek za mną. Cofam, patrzę w lusterko i dumam dlaczego drążek się buja, skoro mnie tam jeszcze nie było. I tak się zadumałam, że potrąciłam drążek koło mnie lusterkiem. A ponieważ to było drugie podejście do tego manewru (przy pierwszym zatrzymałam się o 15 cm za daleko od linii)to wiadomo co. Za drugim bez problemu. Ale najfajniejszy był kurs. Zrobiłam raz z siebie totalną blondynkę. Widzę znak stop, kolejkę samochodów, to stanęłam w tej kolejce i czekam. I czekam i czekam, instruktor spokojnie patrzy przed siebie i pyta: pani Urszulko na co czekamy? Ja: No aż oni pojadą. On na to : A czy pani widzi w którymś z tych samochodów kierowcę? No właśnie. To były zaparkowane samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Jestem!!! 07.12.05, 22:46 Nie opiłam się, ale jest mi baaardzo przykro! Doła mam ogrommnego, bo ile można?! Do ilu razy sztuka?! I wiecie co? Egzaminator był super, ale tak się zestresowałam, że wjechałam na pachołek i na mieście nawet nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Jestem!!! 07.12.05, 22:55 Barbi, nie martw sie! Jestes dzielna, ze zdajesz! Ja to w ogole nie podeszlam do panstwowego, bo sam wewnetrzny kosztowal mnie zbyt duzo stresu: ten zimny, metaliczny glos instruktora: nie wlaczyla pani kierunkowskazu, sciela pani zakret, brr. A teraz musze od nowa robic kurs. Moze na wiosne Mooh, opowiem tacie_olka Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Jestem!!! 07.12.05, 23:00 Mamo_olka! Poza tym jeszcze się zastanawiam ILE jeszcze będzie mnie dosłownie KOSZTOWAŁ ten dziadoski egzamin?! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh No nie wiem... 07.12.05, 23:34 Teraz już zawsze będą kojarzona z tego, że durną z siebie zrobiłam. A chciałam, żeby tak może z mrożącym krew w zyłach spojrzeniem... Sama wbiłam szpilę we własny balon. To przeczytajcie jeszcze jaki komplement od męża kiedyś dostałam, to juz będę zupełnie skompromitowana Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: No nie wiem... 08.12.05, 09:41 nie martw sie, ja na egzaminie z chemii, na pytanie Pani profesor - no skąd pani powinna to wiedzieć? odparłam pogrążajac sie dokumentnie - z wykładów, na co PP - to też, ale mi chodziło o tablicę Mendelejewa wydało sie że nie bywałam Odpowiedz Link Zgłoś