Dodaj do ulubionych

są tu jakie buszmenki?

12.12.05, 21:54
sie pytam
Obserwuj wątek
    • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:01
      Ja jestem, ale tylko na chwilę
      • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:04
        wdepnęłam do Was na chwilkę wink
        • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:05
          widze, ze Barbi sie odzwyczaja na zapas...
          • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:06
            ja poważnie jestem zaniepokojona co się dzieje z tym forum!!! wink
        • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:06
          Jestem!!!
          Po angielsku aj em!!!
          Po niemiecku ich bin!!!
          • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:06
            Nie, Pam, nie odzwyczajam się!
            Wręcz przeciwnie- spragnionam buszowania!
        • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:06
          a ja wreszcie skonczylam to tlumaczenie i juz mam czas, a tu nikt nie buszuje
          • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:06
            Barbi była przyczajona
            • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:07
              Nie byłam przyczajona, dopiero kompa otworzyłam.
              • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:08
                dobra dobra wink
                • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:10
                  Czy to na dzisiaj tyle buszowania?
                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:11
                    tośmy pobuszowały sad
                  • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:11
                    a ja myslalam, ze juz sobie poszlyscie, a tu prosze- to puszczam liste obecnosci
                    • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:12
                      aj em
                      • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:13
                        No ja też aj em!!!
                        wink
          • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:11
            Pam a co Ty tłumaczysz??
            • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:12
              Pam narobiła zamieszania i hyc!
              do wanny z książką!
              • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:13
                A Maluniowi wyskoczyła wysypka, myślę, ze zbliżamy się do końca naszych
                kłopotów smile)))
                • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:14
                  Xemm, uprzedziłaś moje pytanie!
                  A czy w związku z chorobą Malunio chodzi spać wcześniej?
                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:17
                    o 8 rano przez trzy ostatnie noce sad((
                    • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:18
                      Ło jeżu! Współczuję!
                      A czym się ta trzydniówka najpierw objawiła?
                      Bo na koniec to wysypka?
                      • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:22
                        wiesz co Barbi żadnych innych obajawów poza gorączką, zaczął od 39 stopni, ale
                        przy 40 był przerażający widok jak się przelewał dosłonie przez ręce...
                        najgorzej, ze żadne środki p/gorączkowe nie działają...
                        ale wysypka to podobno koniec, po południu jeszcze miał 39, teraz 37, oby to
                        był koniec...
                        • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:24
                          Na pewno to koniec!!
                          Współczuję Wam Xemm, musiało być strasznie!
                          No i skoro już rozrabia, to chyba już się Maluniowi polepszyło.

• pampeliszka Xemm, 12.12.05, 22:25
                            a skad sie to paskudztwo wzielo? Zarazil sie?
                            • xemm1 Re: Xemm, 12.12.05, 22:28
                              nie mam pojęcia, to jakaś wirusówka i podobno prawie każde dziecko to
                              przechodzi i ma być tylko raz...
                              • pampeliszka Re: Xemm, 12.12.05, 22:31
                                to dobrze, ze macie juz za sobą. Mowisz, prawie kazde dziecko? To nas tez to
                                czeka? NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
                                • xemm1 Re: Xemm, 12.12.05, 22:36
                                  miejmy nadzieję, ze ominie, może po Czechach te wirusy nie lataja wink
                                  • pampeliszka Re: Xemm, 12.12.05, 22:38
                                    Moze to Barbi ma meza-marynarza i teraz siedzi cicho, bo jej nie pozwala tego
                                    ujawniac?
                                    • barbi1 Re: Xemm, 12.12.05, 22:38
                                      Niestety mój mąż nie jest marynarzem.
                                      • pampeliszka Barbi 12.12.05, 22:40
                                        a dlaczego niestety?
                                        • barbi1 Re: Barbi 12.12.05, 22:42
                                          Bo miałabym wolnego kompa i kupę kasy wink
                                          A w ogole skąd ten pomysł, że ktoś tu jest marynarzem?
                                          Może Tata_olka?
                                          • pampeliszka Re: Barbi 12.12.05, 22:45
                                            no tak, ten wolny komp to jest argument...
                                            ale pomysl, ze nigdy by mezusia w domu nie bylo i Nina by tylko Ciebie męczyła
                                            ps.kupą sie nie martw, Malgol od czasu do czasu tez taką zerżnie i nic sie nie
                                            dzieje
                                            • barbi1 Re: Barbi 12.12.05, 22:47
                                              Pam, poza łykendami, i to też nie zawsze,
                                              i tak mam Ninę cały czas na karku!
                                              • pampeliszka Re: Barbi 12.12.05, 22:48
                                                kurcze, no to faktycznie Ci sie nie oplaca...i do tego zazdrosny o Tate_Olka.
                • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:14
                  a teraz spi spokojnie?
                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:17
                    teraz rozrabia z tatusiem
              • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:13
                ale cos Ty, ja sie tez stesknilam, chyba z tydzien nie buszowalam porzadnie
            • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:13
              strone internetowa hotelu
              • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:14
                fju fju... z jakiego na jaki
                • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:15
                  z czeskiego na polski
                  to moj "pierwszy raz" wiec sie cackałam okrutnie
                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:16
                    przy kolejnych już z górki ...
                    • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:18
                      tez mam taka nadzieje, ze bedzie wiecej
                    • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:18
                      chyba nam Barbi wciągło, moze oglada znowu Tate_Olka...
                      • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:19
                        a nie, znalazla sie...
                      • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:19
                        pewnie mąż się kąpie i korzysta z chwili
                      • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:19
                        Jestem!
                        Nic mnie nie wciągło!!
                        • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:20
                          A ja nie dostałam taty_olka. Chyba mnie bojkotuje za te 12 groszy
                          • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:21
                            No co Ty, Mooh!
                            Ja też sugerowałam, że ma wąsy wink
                            • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:23
                              Właściwie to nawet Ty to zasugerowałaś i to mnie zainspirowało. No cóż,
                              skojarzenia to przekleństwo
                          • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:21
                            za jakie 12 groszy, Mooh?
                            • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:29
                              Był taki przebój Kazika. Barbi zasugerowała, że tata_olka ma wąsy i dlatego się
                              wstydzi. A mi się zaraz przypomniała zwrotka o najmodniejszej fryzurze "krótko
                              z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie"
                        • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:20
                          no! bo juz sobie pomyslalam, ze zwialas
                          • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:21
                            Nie zwiałam, tylko oglądam "Szkło kontaktowe" na TVN 24
                            • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:23
                              Mooh, nie wiem dlaczego sobie ubrdalam, ze Ty siedzisz w Irlandii i sie
                              zdziwilam, ze masz polska TV. A masz męża-marynarza, czy znowu wtopa?
                              • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:24
                                Nie siedzę w Irlandii, niestety, a marynarzami byli wszyscy z rodziny męża, ale
                                on sam się wyłamał
                                • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:25
                                  Mooh to miałaś szczęście smile
                                  • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:26
                                    kurcze, to kto ma męża-marynarza????
                                    • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:29
                                      Jakiś mundur widać na fotce Kubony, ale chyba policyjny
                                      • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:32
                                        mozliwe. ale mnie sie wydaje, ze ktoras holka ma meza-marynarza
                                        • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:34
                                          ja nie
                        • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:21
                          a o czym dzis sobie pobuszujemy? nikogo nie ma, to moze sobie poobgadujemy
                          kolezanki?
                          • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:22
                            A możemy.
                            Jestem otwarta!
                            • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:23
                              no to kto na pierwszy ogień?
                              • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:24
                                hmmm, moze Kangur? Ma takie czadowe to zdjecie, co przeslala, ze az trzeba
                                poobgadywac. Zawsze chcialam byc ruda i miec zielone oczy...
                                • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:26
                                  Faktycznie fotka piękna, a ciekawe jak MMali sny na nju mieszkanku?
                                  • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:29
                                    myslisz, ze juz mieszka?
                                    • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:32
                                      myslę, że tak bo pod redeco w sobotę cicho było wink
                                      • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:33
                                        hmmm, no to faktycznie. Fajnie mają, Matek pewnie szaleje po calym domu.
                                        • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:35
                                          a Gdzie Danuta?
                                          • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:37
                                            Jestem, jestem!
                                            U Niny byłam.
                                            Od wczoraj jakaś niespokojna jest!
                                            Zrobiła również zielonkawe kupy i jestem przerażona!!
                                            • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:38
                                              moze brokuly zezarla?
                                              • barbi1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:40
                                                Nawet trochę zjadła wczoraj, ale coś mi się zdaje,
                                                że to nie od brokuła,
                                                bo jeszcze w kupsku był śluz!!
                                                • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:44
                                                  mój chłop jest policjantem fakt dobre oko macie, acha, zapomniałam poiwdziec ze
                                                  ja równiez jestem obecna.
                                                  • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:46
                                                    wszystkie sobie juz poszłyście?
                                                  • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:47
                                                    nie róbcie mi tego, moje chłopaki spią chciałam sobie pogadac
                                                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:46
                                                    witaj Kubona smile
                                                  • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:47
                                                    jak malunio?
                                                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:49
                                                    Malunio ma wysypkę, a więc myślę, ze zbliżamy się do mety...
                                                  • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:51
                                                    z tego co pamiętam to juz ostatnie metry, kubie zeszła tak całkiem po tygodniu.
                                                    a juz na drugi dzień była bledsza. ale na początku wyglądał jakby miał ospe...
                                                  • xemm1 Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:52
                                                    Kubona a gdzie Kubuś miał tą wysypkę, Malunio na brzuchu...
                                                  • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:47
                                                    o, czesc Kubona, młodziez juz zdrowa?
                                                    nie wiem co mi sie ubrdało z tym marynarzem, wydaje mi sie, ze ktoras
                                                    dziewczyna cos niedawno wspominala o swoim mezu-marynarzu i mnie to
                                                    zaintrygowalo, na zasadzie egzotyki
                                                    tak, jakby napisala, ze jest stewardessa
                                                  • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:48
                                                    młodziez jakby zdrowa, teraz się głaszcze po drugim uchu, jutro ide na
                                                    kontrole. dobrze bedzie. jak rówieśniczka Kubusia?
                                                  • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:55
                                                    ochrzczona- i dalej nie sypia dobrze...
                                                    za to czołga sie z prędkoscią swiatła, głownie do szafy w sypialni, gdzie
                                                    wpełza na najniższą półkę, albo do łazienki, w poszukiwaniu swojej ukochanej
                                                    malutkiej miednicy do mycia dupci.
    • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 22:58
      znikam, holki
      do jutra
      i oby wszystkie dzieci były zdrowe.
      • kubona Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 23:00
        kubuś miał na brzuchu, szyi, pleckach i buzi. fajnie wygladał
        • mooh Re: są tu jakie buszmenki? 12.12.05, 23:48
          Co to są holki? Czy coś mi umknęło?
          • pampeliszka Re: są tu jakie buszmenki? 13.12.05, 09:43
            holka to jest dziewczynka, a kluk chłopak w tym smiesznym czeskim jezyku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka