wenus.z.willendorfu 14.01.06, 09:09 hepi bersdej to Juuuuuu! Sto lat, sto lat! Niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaaaaśnie! I tak śpiewająco w gronie maluchów wita ciocia Wenus! )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enja11 Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 09:23 Hepi bersdej!!!!!! Nowego Malucha wita Jachu z Mamą_Jacha) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 09:29 Wsystkiego najlepszejszego Matyldziu)) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 09:50 i jeszcze jeden i jeszcze raz... duzo zdrowia, pysznego jedzonka, ktorego mama nie bedzie zostawiac na podłodze dla kota, fajnych prezentow i łagodnego ząbkowania a dla mamy- przespanych nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 11:32 Wszystkiego Najlepszego dla Matyldy i Mamy Kangura!!! Wzruszylam sie bardzo! Ja ja juz mam skurcze, od drugiej w nocy, i urodzę Olka jutro o 21.50 Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Mamo Olka 14.01.06, 11:40 tak dluuuuugooo mialas skurcze????? Ja mialam od 6.00 do 9.00 byle jakie i od 9.00-14.00 coraz bardziej konretne i nie wytrzymalabym ani minuty dluzej! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Mamo Olka 14.01.06, 12:06 najpierw - wery hepi bersdej dir Matylda! teraz - Mmala!!! znowu się zaczynasz???!!! ja miałam od 3 w nocy, a urodziłam o 20!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Wiolka, ja Cię dobiję jeszcze bardziej 14.01.06, 14:11 ja skurcze miałam w sumie jakąś godzinę (łącznie z partymi), ale wtedy dawno już byłam w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 11:34 Wszystkiego naj naj naj piękniejszego I niech każdy następny rok będzie lepszy od poprzedniego Odpowiedz Link Zgłoś
pancerniczek tup tup tup 14.01.06, 12:05 ..słychać tupot małych nóżek. To roczek przyszedł do Matyldy ...i mówi: "teraz to ze mną bedziesz miała do czynienia! Matyldo, obiecuję Ci każdy mój dzień wypełnić nowymi wrażeniami, radościami i doświadczeniami, których efekty Twoja Mama będzie przedstawiać na pewnym hermetycznym forum! Howgh!" Uściski od rodziny pancerniczej! Odpowiedz Link Zgłoś
tropikalna Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 13:16 Matyldo, życzymy Ci radości i spełnienia marzeń... Odważnych pierwszych kroków, przystojnych narzeczonych(to na przyszłość) a na dziś odanej imprezki urodzinowej...dużo siły do zdmuchnięcia świeczki Całuski Zuzia i Mama Tropikalna Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: I jeszcze my... 14.01.06, 15:22 Życzymy wszystkiego Naj dla pięknej panny, duuuużo zdrówka i radości...) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 17:51 my jak zwykle na końcu, ale lepiej późno niż wcale wszystkiego najlepszego, najsłodszego, najłatwiejszego, naj.... dla M. od Szafki i jego mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Hepi bersdej dir Matylda 14.01.06, 22:31 jeszcze my najpiekniejszych marzeń które się zawsze spełniają. życzą Kubuś i jego mamusia. ja nawet nie wiem co to są skurcze. Odpowiedz Link Zgłoś