kiniasek 21.02.06, 20:37 Witam, jestem tu nowa...i zgodnie z tradycja zapraszam serdecznie na szampana i ciasteczka wszelkiej maści Kinga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 20:43 Witam! Jestem gotowa na szampana i torcik. Makowy z bezą poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 20:46 Cześć! Nadstawiam kieliszek i proszę o duży kawałek tortu bezowo-kawowego Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 20:52 torcik bezowo-kawowy i szapanik juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 20:51 już podaję ) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: mooh 21.02.06, 21:22 Tak. Dwa pączki z różą. Najlepiej takie z Krakowa z Cracovii... I kremowke, tez z ww. Bo te czeskie pączki to jest jedna wielka rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek pampeliszka 21.02.06, 21:27 pampeliszka napisała: > Tak. Dwa pączki z różą. Najlepiej takie z Krakowa z Cracovii... I kremowke, tez > z ww. Bo te czeskie pączki to jest jedna wielka rozpacz. dobra pączki już znalazłam, jest i kremówka specjalnie dla Ciebie z Cracovii...a szampanika dodać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: pampeliszka 21.02.06, 21:29 No jasne, dziekuję. I od razu Cie zbesztam, ze tak nieładnie mowisz o swoim aniołku. Na zdjeciach różkow nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: mooh 21.02.06, 21:27 dla mnie winko taki lindemans shiraz może byc i do tego hmmm najlepiej smierdzący serek typu camembert, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek pomme 21.02.06, 21:27 pomme napisała: > dla mnie winko taki lindemans shiraz może byc i do tego hmmm najlepiej > smierdzący serek typu camembert, może być? juz sie robi...jeeest winko i serek...smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: pomme 21.02.06, 21:29 pomme napisała: > serek pycha hmmm gdzie taki dostałaś? w sklepiku u mnie w Nowej Hucie...mam taki ulubiony pan sprzedawca jest miły :0 Odpowiedz Link Zgłoś
z1mek Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 21:34 a piwo Zagłoba jest? i chepsy bekonowe! Witam Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 21:37 Facet, no typowy facet Ale ja tym razem też poproszę piwko imbirowe i chepsy... a obojętne Hej! A Julka różki ma? Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:09 a słonecznik prażony koleżanka posiada? bo ja dziś się odchudzam))))))ale witam witam nawwet bez słonecznika Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek kubona 21.02.06, 22:46 jasne, że posiadam ) proszę bardzo ) kubona napisała: > a słonecznik prażony koleżanka posiada? bo ja dziś się odchudzam))))))ale > witam witam nawwet bez słonecznika Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek z1mka 21.02.06, 22:45 z1mka napisała: > Facet, no typowy facet > > Ale ja tym razem też poproszę piwko imbirowe i chepsy... a obojętne > > Hej! A Julka różki ma? Wiesz ona taka kancona jest wygląd slicznej , niewinnej dzicinki a charakterek diabelski, różków nie znalazłam ale boje sie co bedzie dalej) ale do konkretów... piwko imbirowe i chepsy np.cebulowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:15 ja tez poprosze piwko, tylko ze Tyskie. Zimniutkie, mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek renatka_sz 21.02.06, 22:46 sorki, ze musiałaś czekać...chłodziłam Tyskie dla Ciebie...stooo lat ) renatka_sz napisała: > ja tez poprosze piwko, tylko ze Tyskie. Zimniutkie, mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek z1mek 21.02.06, 22:41 Jasne, ze jest piwo jasne dla Ciebie zagłoba i chepsy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:50 Kiniasek, dobry, ja poprosze Warke Strong Moja dobra kolezanka z Krakowa to byla Kinga (vel Kinia). Uczylysmy sie razem do egzaminow i jezdzilysmy razem na nartach (SKI to byl skrot od narty z Kinga) Ale ona ma juz trojke dzieci, wiec to nie Ty Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:54 No niestety to nie ja...ale mama_olka napisała: > Kiniasek, dobry, ja poprosze Warke Strong > > Moja dobra kolezanka z Krakowa to byla Kinga (vel Kinia). Uczylysmy sie razem > do egzaminow i jezdzilysmy razem na nartach (SKI to byl skrot od narty z Kinga) > Ale ona ma juz trojke dzieci, wiec to nie Ty Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:54 ...ale wareczka na Ciebie juz czeka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: dobry :)) zapraszam na ciasteczka i szampana 21.02.06, 22:58 Dziekuje, akurat w gardle bardzo mi zaschlo Odpowiedz Link Zgłoś